Магията на изтока - тема 40

• 38 259
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Вчера е започнал Missing Noir M. С камео участие се появява Kang Ha Neul, който добре докарва психопатски вид.
Двамата главни Kim Kang Woo и Park Hee Soon

hahaha

Не се заблуждавайте от този загадъчен и малко стряскащ трейлър. Противно на атмосферата в него,  диалогът е... Crazy...  "Вие двамата сте девственици, нали?" .... "Мъжете, които до 25 години запазят девствеността си.... един ден .... неочаквано.... придобиват суперсили." newsm62 Всъщност това е комедия със заглавието The Superman Age и ще се излъчва в късните петъчни вечери.

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 13:35 от 2в1

# 151
Тик на скритите снимки вярвам че е  той само щото Tuon казва  Simple Smile.
Ама наистина е той Crossing Arms

Lupin the Third
Филмът ми дойде  Confused  ooooh! и  Tired,но Шун е повече от прекрасен Heart Eyes
Дадох му шанс,дори в един момент си повтарях не го сравнявай с анимето,не го зравнявай с анимето....

А,ми така е като си гледала анимето Joy Аз не съм и останах супер доволна Flutter Все пак Шун  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 152
Обаче трябва да призная,че добре са спестили бакенбардите на Шун,които гордо показва анимирания Люпен

# 153
Двоен пост Blush

hahaha

Masked Prosecutor с вероятни главни Kim Sun Ah Heart Eyes и маскирания от снимката.
Ще е жестока комбинация Joo Sang Wook и  Kim Sun Ah.Ауууууу.

# 154
# 155
Ще стане от мен текуш зрител.Ще стане.
Изгледах нещото с Каме - Second Love
Направо ми се иска сама да се потупам по рамото. Joy

Действието на епизода се развива една година по-късно,а на финала+още една.
Тя вече следва своята мечта и е при него не просто като притурка.Toй от своя страна разбра що е това любов и откри,че танците са важни,а не самото танцуване.
Доволна съм от края,нищо,че преди няколко дни мрънках точно за него.

# 156
  • MJF
 Laughing Tuon, обещавам тържествено , че ако Masked Prosecutor е с каста със слуховете и ако го гледаш текущо да съм ти текущо другарче  bowuu. Гледай колко "ако" ти оставих за измъкване  Laughing.

Second Love -те щото епизоди 7 та финално цели 2 времеви прескока  Laughing. Поучителен завършек - след "работа над себе си". Simple Smile. Значи мога да се жертвам по някое време да видя Каме и танците. Само да питам облеклото му как е? Да не е като на оня големия му компромат дето ти го пазиш? Да знам де , та да съм подготвена.
 ooooh! Joy отварям горния линк за филма и чела не дочела решавам че името му е Crazy Cats. Пускам го на моята търсачка - брей няма такъв. Ама кой да се вгледа по -внимателно  Blush. Цели три автора са дадени че са се трудили над него - My Ordinary Love Story

# 157
  • DE
Изпитвам остра липса от изпълнения на Джеджин  Crossing Arms Emergency Room оста на "Delightful Girl Choon Hyang".

Любима песен, обичам го  Heart Eyes

# 158
Шош,защо не си признаеш,че просто си впечатлена от това изкушение в клин (и маска,разбира се) и изброи хиляди ако-та,за да си признаеш,че искаш да го гледаш. newsm78 Joy
И аз искам.Ако това тези двамката са в каста.

Кофти го обличат Каме до финала. Понякога е без дрехи Rolling Eyes

Ето тук са победителите (и номинираните) от 9-ти те азиатски филмови награди,които са се провели миналата седмица в Макао.

Накратко отличените
Най-добър филм - BLIND MASSAGE (Китай)
Най-добър режисьор - Ann HUI (Китай) за THE GOLDEN ERA
Най-добър актьор - LIAO Fan (Китай) за BLACK COAL, THIN ICE
Най-добра актриса - BAE Doo-na (Кореа) за A GIRL AT MY DOOR
Най-добър дебют - ZHANG Huiwen (Китай) за COMING HOME
Най-добър актьор в поддържаща роля - WANG Zhiwen (Китай) за THE GOLDEN ERA
Най-добъра актриса в поддържаща роля - IKEWAKI Chizuru (Япония) за THE LIGHT SHINES ONLY THERE
Най-добър сценарист - DIAO Yinan (Китай) за BLACK COAL, THIN ICE
Най-добър оператор - ZENG Jian (Китай) за BLIND MASSAGE
Най-добри декори - LIU Qing (Китай) за GONE WITH THE BULLETS
Най-добра музика - Mikey MCCLEARY (Индия) за MARGARITA, WITH A STRAW
Best Editor - Gareth EVANS (Индонезия) за THE RAID 2: BERANDAL
Най-добри специални ефекти - Rick SANDER, Christoph ZOLLINGER (Китай) за GONE WITH THE BULLETS
Най-добри костюми - William CHANG Suk Ping (Китай) за GONE WITH THE BULLETS
Специална награда за NAKATANI Miki (Япония) и IM Kwon-taek (Корея)

# 159
На тези азиатски филмави награди ми се струва доминира Китай,прокрадват се корейците и японците и разбира се за цвят-индонезийци,индийци Grinning Да видим до кой първо ще се докопам Grinning

# 160
  • MJF
Tuon  Laughing Hug

Колко серии е Ho-Goo's Love?
Нещо на кор-сериалния фронт го ударих на рекапи.  Thinking ами мишока се умори нещо.
На филмовия пък тотално затише  Thinking. Май прекалих със спорта та чак сили за гледане нямам  Thinking. Може пък пролетта да е виновна  Thinking.
Ще разцъкам горните филми.
Blind Massage (2014)  от Ye Lou  бих погледнала. Гледала съм негови филми и са ми били интересни. За A Girl at My Door е Coming Home  ясно че сме на опашката.

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 18:20 от Шошулчо

# 161
Като прекалите с гледането на  спорта,може да релаксирате така Wink или в такава компания,знам ли Flutter  newsm78
Скрит текст:

# 162
  • София
Цитат
Lee Min Jung и Lee Byung Hyun имат момченце.Актрисата роди здраво бебе момче рано тази сутрин в болница в Сеул.

Честито да им е!

# 163
Цитат
Lee Min Jung и Lee Byung Hyun имат момченце.Актрисата роди здраво бебе момче рано тази сутрин в болница в Сеул.

Честито да им е!

О,бебчо! Честит да им е Hug
Оставам на изчакваща позиция за фото на тримцата Crossing Arms

# 164
Blind Massage,A Girl at My Door ,Coming Home и аз искам да ги гледам.

сосче,Китай  са има ли 26 номинации, Япония-17,а Корея - 16.
 The Raid 2 със сигурност го има на българси.Обаче първата част е по-добра,а и са малко свързани.
Екшън,с масовки,може и на домочадието им хареса.
Другият,които съм гледала не бих го препоръчала.Black Coal, Thin Ice става дума.

Яяяяя малкото Хитрушче налиния. stork-boy

Фасбендър за японски списания.Щото някой спомена релаксация.Аз релаксирам,релаксирам,релаксирам  smile3544
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт