Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 5

• 166 066
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз лично не ги харесвам кой зна колко.
Иначе по тестове май са добри. 

# 136
  • Варна
Купували ли сте тази кучешка храна?
http://www.dm.de/de_homepage/deinbestes_home/produkte/deinbestes … leine-hundel.html

# 137
Кои памперси да пробвам?

# 138
  • Пловдив
За памперси препоръчвам Babylove -бели, неароматизирани, с ластик на кръста и еластични лепенки.

# 139
Аз купувам Babylove Nature, също съм много доволна. По-твърдички са, но нямат кофти миризмата на Памперс, например.
Ходихме на море скоро, бях взела детския скънцезащитен крем на Алверде, с оранжева капачка, фактор 30. Свърши работа, детето не изгоря, оставя лек бял слой. Ние също с него се мазахме, нямахме проблеми.

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 09:47 от Анонимен

# 140
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Доста похвали чета за памперсите на babylove и да ви питам имат ли такива за новородени?И доволни ли сте?

# 141
  • Пловдив
Да имат номера за новородени.

# 142
Понеже и аз ви следя с голям интерес,и съм се вземала препарати по ваш съвет Simple Smile искам да ви попитам за памперсите които коментирате,мекички ли са,от каква материя са.Имам си момченце иии много се чуся от доста време дали да ги пробвам  newsm78 харесва ми това и че имат доста бр в кутиите Simple Smile

# 143
  • Пловдив
Приличат по-скоро на Либеро- не са много меки. Но при моето момче всички меки памперси- Памперс, Молфикс и др. се издуват до огромни размери, стоят неестетичнио, увисват и пропускат. Изпробвайте- няма да сгрешите.

# 144
И ние сме с такива памперси от както се е родил.и не сме имали проблеми Peace
слънцезащитния крем ще се ползва Sunglasses

# 145
Благодаря ви,значи ще ги пробваме Simple Smile

# 146
Някой пробвал ли е памперса за плуване? Дали стават?

# 147
  • В полите на Витоша :)
Аз купих от памперсите за плуване миналата година, доволна съм, но и не съм критерий, защото синът ми не искаше да влиза във водата, само 2 пъти топна дупето Simple Smile Не се издуват, даже може да се изсушат и пак да се ползват.

# 148
Аз ще дам мнение за памперсите за плуване след 1 седмица  Simple Smile

# 149
  • София
Какво има да им е хубаво или не всъщност - работата им е да спират "голямата нужда" да не цопне във водата. И не трябва да  се напояват ест като нормалните. Като цяло аз не ги харесвам много като вариант, не дм-ските, а по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт