Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 5

• 166 054
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
понеже има намаления на парфюми в дм магазините интересува ме дали има дамския ,ДАВИДОФ ''?!

# 121
  • София
Мнения за "Капсули за цветно пране", Denkmit, които са на промоция сега ?
Мерси в аванс   bouquet

# 122
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Да попитам - майка ми има рожден ден на 31.05.2015г.
Кога и Как може да се възползва от допълнителна отстъпка ?

# 123
Здравейте,
Да попитам - майка ми има рожден ден на 31.05.2015г.
Кога и Как може да се възползва от допълнителна отстъпка ?
От 25 май до 31 май колкото пъти пожелаеш.

# 124
Предложения за хубав, наистина матиращ тоник от DM? Взех си малиновият на Balea, но не смятам че оказва голям ефект. baby_neutral

# 125
По препоръка от една приятелка ползвам верото на марката на dm. До момента по-добър продукт от тази категория не съм ползвала. Хидратира кожата и е икономично. Препоръчвам ви го.

# 126
  • София
Предложения за хубав, наистина матиращ тоник от DM? Взех си малиновият на Balea, но не смятам че оказва голям ефект. baby_neutral
Не ми се струва логично да очакваш матиране от тоника. По-добре търси тоници без алкохол, а кремът нека е за мазна кожа. Peace

# 127
ДМ имат ли препарат за миене на бебешки съдове?
И да попитам този течния перилен препарат само за цветно ли е ? За бяло няма ли течен ?

# 128
  • Стара Загора

И да попитам този течния перилен препарат само за цветно ли е ? За бяло няма ли течен ?

За този на Персил ли говориш, който е на последната страница на каталога? Има и за цветно и за бяло пране, може да се съчетаят две различни.

# 129
Води се ултра сензитив. Не съдържа парфюми, оцветители и консерванти. Става за хора с много чувствителна кожа и, разбира се, за бебета.
Прахът е универсален (за бели и светли дрехи с устойчиви цветове). От същата серия има течен препарат за цветно, омекотител без аромат и препарат за съдове - всичките без парфюми, оцветители и консерванти.
За този който се споменава тук

# 130
Питаш и сама си отговаряш. Peace

# 131
  • София
Бърз въпрос - ММ има РД тази седмица, доколкото знам има 10% отстъпка на всичко, дори и промоционалните нали или аз се бъркам вече, защото вижте какво видях в каталога?

upload pic

Моля за отговор на какво и колко ни е отстъпката  Rolling Eyes

# 132
  • Стара Загора
Не 10, а 15% е намалението рожденик. То си пише за какво важи, не знам кое не е ясно. Копирам от сайта от Клиентски привилегии относно отстъпката рожденик:

-15% Отстъпка в седмицата на Вашия рожден ден

Всеки рожденик може да пазарува многократно в dm в календарната седмица на своя рожден ден с 15% отстъпка. Необходимо е да предоставите за справка документ, който да удостоверява Вашата рождена дата. Намалението не важи за дните на намаление на всички стоки в един или повече магазини на Дружеството или на определени продуктови категории или определени марки. Отстъпката "Рожденик" не важи и за намалени продукти с наближаващ срок на годност и не се съчетава с отстъпката на продуктите, участващи в програмата babybonus.

Това за продуктовата категория значи, че примерно ако в ДМ има намаление на всички слънцезащитни продукти, това намаление 15% не може да се ползва върху тях.

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 13:15 от ❇Sisi_91❇

# 133
  • София
Мерси,  аз нещо май се заблудих  ooooh!

# 134
А детските слънцезащитни кремове дали са добри newsm78

Общи условия

Активация на акаунт