Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 5

• 166 037
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Вземи и праха, когато имаш възможност, много е хубав.
Скрит текст:

# 106
  • Плевен/Пловдив
Скрит текст:

Ще пробвам и него - въпреки,че пера изцяло с течни препарати.

# 107
  • В полите на Витоша :)
Големият сапун в прозрачна опаковка (Капус май беше) не се справя изобщо с аканите бодита на сина ми, да не говорим за петна от храни.

# 108
  • Бургас
Вчера си купих ароматизатор за хладилник, сложих го, но не усещам никакъв аромат. Някой от вас ползвал ли го е да сподели впечатления? Гледах и препарат за почистване на хладилник Dr. Beckman, мисля че беше, но не го взех. Чисти ли добре?

# 109
  • Ямбол
Green_Eyed не знам какви са вашите акита,но нашите от кърма в момента с него успешно премахвам,запирам веднага,още прясно.

# 110
Вчера си купих ароматизатор за хладилник, сложих го, но не усещам никакъв аромат. Някой от вас ползвал ли го е да сподели впечатления? Гледах и препарат за почистване на хладилник Dr. Beckman, мисля че беше, но не го взех. Чисти ли добре?

Не съм купувала от DM, но съм пробвала други марки-всичките се водят ароматизатори, но всъщност са с активен въглен и просто би трябвали да "поглъщат" неприятните миризми. Не успях да усетя действието, защото като купувах такива ароматизатори хладилника беше нов, просто бях запалена всичко да му е наред, дори препарат за хладилник си купувам  Embarassed Laughing Laughing

# 111
  • Бургас
Този мисля, че си е ароматизатор. Представлява малка кутиика, пълна с гел, имаше и друг, Sano, но на него си пишеше, че е абсорбатор на миризми с въглен.

# 112
  • на последния етаж
От омекотителите на марката доволни ли сте?

# 113
Аз не съм доволна от омекотителите. Омекотяват много добре, но не оставят абсолютно никакъв аромат върху дрехите.

# 114
Кой сапун? Има няколко вида. Единият е Denkmit течен в бутилка с четка, другият е Denkmit калъпче, третият е един голям - Капус, за който говори никид.

ето този: другият е Denkmit калъпче,

# 115
  • София
Скрит текст:
Този прах става ли за бебешки дрешки?

# 116
Води се ултра сензитив. Не съдържа парфюми, оцветители и консерванти. Става за хора с много чувствителна кожа и, разбира се, за бебета.
Прахът е универсален (за бели и светли дрехи с устойчиви цветове). От същата серия има течен препарат за цветно, омекотител без аромат и препарат за съдове - всичките без парфюми, оцветители и консерванти.

# 117
Бебешките термометри читави ли са? Цената е много приемлива  newsm78

# 118
  • София
Извинете момичета, може и да е обсъждано - днес пазарувах в ДМ в Ринг Мол и ми направиха 15% отстъпка заради 50ти открит магазин. Та въпросът ми е, това до кога важи и дали е само за този конкретен магазин в Ринг мол или и в другите има подобна отстъпка? Мерси!   bouquet

# 119
Тази отстъпка важи само за днес, 7 май, във всички магазини при покупка над 30 лв. За съжаление видях много късно съобщението и пропуснах възможността.

Общи условия

Активация на акаунт