Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 5

• 166 023
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Приятелят ми и майка ми имат такива сгъваеми чадъри и са доволни. Не са купувани отдавна, но в момента няма такива същите по магазините (дръжката е различна). Не знам дали останалата част на чадъра е същата.

# 91
  • София
Есента взех сгъвайка за синчето. Обаче в силен вятър не сме го ползвали, но още си е здрав иначе и е много лекичък.

# 92
  • Сливен
Момичета, някоя от вас купувала ли си е от сгъваемите чадъри? Искам да направя подарък на майка ми,в града ни е доста ветровито, повечето китайски се чупят на 2-рото ползване. Държа да е сгъваем. Ще се радвам да споделите отзив.  Hug
аз имам ,не издържат на силен вятър,обръщат се,освен това материята е такава,че много бавно съхне.Бих ти препоръчала чадърите на лидл,по издръжли ви са,но ги няма постоянно като асортимент.

# 93
Благодаря ви,момичета!
Ще дебна в Лидл, видях,че и в Лили имат чадъри, ще отскоча до темата да питам и там за техните  Hug

# 94
Може ли да ми дадете линк,за темата на Лили.
Благодаря !

# 95
  • Стара Загора
Може би става въпрос за темата, в която се обсъжда козметика от ДМ и Лили - http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=19;topic=835069.msg30651328#new

# 96
  • Плевен/Пловдив
Моля, препоръчайте ми препарат против петна, от който сте доволни. Става дума за петна от пюрета, ако и т.н

# 97
Искаш да третираш директно петното или да добавяш към праха за пране?

# 98
  • Плевен/Пловдив
Искаш да третираш директно петното или да добавяш към праха за пране?

Директно третиране на петното.

# 99
Този е хубав и става за най-разнообразни петна
Скрит текст:

Това пък е сапун с говежда жлъчка, но е за определени петна - по-скоро за мазни отколкото за тези, които ти си писала
Скрит текст:

# 100
  • Ямбол
Имат и сух сапун за натриване на петната и изплакване или пране след това, 250 гр.мисля е,върши работа.

# 101
  • София
Като беше малък ползвах санокал, не знам има ли го в ДМ. Иначе акани петна натривах с тео бебе сапун и след това при прането нямаше проблем.

# 102
Аз съм много доволна от сапуна. Ползвам го за всякакви петна и всичко излиза.

# 103
Кой сапун? Има няколко вида. Единият е Denkmit течен в бутилка с четка, другият е Denkmit калъпче, третият е един голям - Капус, за който говори никид.

# 104
  • Плевен/Пловдив
Благодаря Ви !!!

Ще пробвам препарата и сапуна и ще Ви пиша!
  bouquet  bouquet  bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт