Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 5

• 166 015
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
Толкова пъти и преди се е обсъждал този препарат на ДМ с оцет, че задължително ще го пробвам, при толкова положителни мнения, а и каквато съм фенка на всякакви препарати, само малко да се поосвободя, че съм натрупала в шкафа какви ли не  Crazy Laughing Laughing
Не е точно по темата, но след тестване на какви ли не препарати-американски, немски, испански и т.н, за котлен камък и баня най-харесвам ето този-не мирише задушливо, евтин и супер ефикасен, даже ми идва силен за моите плочки, почти не са ми мръсни, понеже го подсушавам след всяко къпане, та :
Скрит текст:
MEDIX Faience
Скрит текст:

# 76
  • Плевен
Като фен на dm, давам + 1 глас за препарата с оцет, + 1 глас за крем абразив за почистване на Denkmit, 750 ml - за кухня и баня, с цитрусов аромат
http://www.dm.de/de_homepage/denkmit_home/produkte/produkte_bad_ … scheuermilch.html
- 1 глас за препарата за прозорци - чисти си, но очаквах да мирише на цветя, а си мирише на препарат, а го ползвам често за огледалото в банята, та другия път ще дам шанс сигурно на Медикс

# 77
Мда, значи отрицателният глас за препарата за прозорци не го отчитам. Това, че чисти и не замазва за мен означава, че е добър, а ароматът е най-малкото, което ме интересува. Слагам го в списъка за пробване.

# 78
  • София
Аз ги разгледах етеричните им - ами  нещо... няма да ги ползвам, пише, че не се препоръчват за досек до кожата, та май ще взема други, които нямат проблем с това. А на другата фирма не дм-ската някакви странни комбинации бяха само.

# 79
Тези масла, дали са подходящи за аромалампа със свещ?

# 80
Да, разбира се.

# 81
Препарата с оцет е чудесен, но след като забременях миризмата му ме отвръщаваше. За съжаление и сега след като роди непоносмостта към миризмата остана.

# 82
Момичета, толкова четох за този препарат с оцет, че си го купих даже намален. Много съм доволна.
Мислех, че за плочките в пода на банята вече няма спасение. Даже се замислих за парочистачка. С какво ли не ги търках - те са матови и едни такива порести и се събира яко мръсотия. Последния път търках с доместос + циф - е нищо не стана. Викам си чакай да го пробвам оцета - лелеее, вярно размахах яко четката, обаче всичко светна Simple Smile

# 83
  • Плевен/Пловдив
Здравейте, записвам се и аз да Ви следя !
Обичам да си пазаря от този магазин, но май за доста неща не съм информирана.
Много полезна тема  bouquet

# 84
  • Пловдив

Интересува ме дали този възстановяващ серум за косата е подходящ само за краищата и дали ги утежнява?

# 85
  • София
За препарата с оцет... нали си бях взела едно етерично лавандулено масло от ДМ, на което пише да не се  маже на кожа... та чудейки какво да го правя сипнах няколко капки в разтвора за под с оцетен препарат, почти напълно уби миризмата му при чистенето, а сега  дискрутно ухае свежо от лавандулата... та намерих му приложение Simple Smile Ако някой много го дразни оцетения аромат, може да пробва с нещо подобно, каквото го радва като миризма.

# 86
  • Плевен/Пловдив
За препарата с оцет... нали си бях взела едно етерично лавандулено масло от ДМ, на което пише да не се  маже на кожа... та чудейки какво да го правя сипнах няколко капки в разтвора за под с оцетен препарат, почти напълно уби миризмата му при чистенето, а сега  дискрутно ухае свежо от лавандулата... та намерих му приложение Simple Smile Ако някой много го дразни оцетения аромат, може да пробва с нещо подобно, каквото го радва като миризма.

Страхотна идейка  Hug- тъкмо много ми се искаше да си взема този препарат с оцета, но имам непоносимост към него! Сега и аз ще го пробвам щом толкова много го хвалите!

# 87
имате ли информация какви са тези лосиончета за тяло на Версаче по 4.80 лв в ДМ

# 88
Момичета, някоя от вас купувала ли си е от сгъваемите чадъри? Искам да направя подарък на майка ми,в града ни е доста ветровито, повечето китайски се чупят на 2-рото ползване. Държа да е сгъваем. Ще се радвам да споделите отзив.  Hug

# 89
Аз имам такъв от една година, но съм го ползвала 2-3 пъти и то не беше много ветровито. Не знам колко ще издържи.

Общи условия

Активация на акаунт