Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 5

• 167 397
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
Вероятно става въпрос за балсама с масла на Балеа, в кафява тубичка  Peace
Не.
Едното е светло син цвят Balea Sensitive,
второто е лилав цвят Balea Intensive.

# 421
За шп на Балеа мога да дам положително мнение дотолкова,че не изсушават косата ми и липсата на силикони е голям + за мен,но пък с тях трябва да я мия по 3 пъти в седмицата,докато с др марки съм свикнала само по два. Пробвала съм масления,за обем и лилавия от проф серии,от обикновените пак лилавия с някакви перли беше мисля и с черешата за боядисана коса.
П.п. мн съм доволна от маските,които са единични,едната е с хума,др е с нещо от мъртво море мисля,малко пари в началото,но след сваляне кожата ми е мн мека и свежа.

# 422
Аз си купих шампоан на Балеа в червена туба (за боядисвана коса) и обикновен балсам пак с червена капачка. Много съм доволна, но не съм сигурна, че добрия външен вид на косата ми се дължи на тях, защото съм бременна и е възможно да е от хормоните.

# 423
От шампоаните и балсамите ползвам на Балеа оранжевите (за къдрава коса) и розовите (за дълга коса). Честно казано съм много доволна и от двете серии, но с оранжевите косата ми се омазнява по-бавно, от колкото с розовите, а моята коса е чувствителна към премиване (когато прекаля корените стават мазни и без обем, а краищата сухи, цъфтящи и заплетени) и не си позволявам да я третирам с козметика повече от 2 пъти седмично, мия я на поискване. Със серията за къдрава коса не ми се и налага да го правя повече от веднъж седмично. И пърхут не ми се е появявял, което се е случвало често при използване на други шампоани. Все пак всяка коса и всеки скалп са различни и реагират по различен начин на определен продукт.

# 424
  • София
Понеже си говорим за шампоани, малко страни от темата, понеже не е  марка на ДМ, но пък и там ги продават, на първо четене съм доволна от Le Petit Marseillais с боровинка и шафраново масло за боядисана коса. (взех го малко за разнообразие). Вчера се измих, добре се изми, добре изглеждаше косата, днес все още е добре и не е мазна, ще я видя и утре как е, но като цяло до тук ми направи добро впечатление.
Както и розавото им мляко за тяло.

# 425
  • София
Може ли да препоръчате ароматизатор от тези . пръчиците, понеже видях че се запрчатани. може и да не е от ДМ.
Не търси нещо тежко, а по скоро свежо, ненатрапчиво и да не е супер женствено  Blush

# 426
Пробвай на Рефан - не са химически, има мостри и избор на аромати Peace

# 427
До 31 март в DM дават отстъпка от 11% върху цялата сметка, включително върху промоционалните артикули.

# 428
Има ли заздравител OPI в този магазин? И на каква цена?

# 429
  • Пловдив
Има ли заздравител OPI в този магазин?
He  Peace.

# 430
До 31 март в DM дават отстъпка от 11% върху цялата сметка, включително върху промоционалните артикули.
Това във всички магазини ли ?

# 431
Това във всички магазини ли ?
В сайта нищо не пише за това намаление. Предполагам, че за всички магазини важи.
Аз ходих във филиала Бургас, Меден рудник; едва ли се отнася само за него. Съжалявам, че не питах служителката.

Сега ми казаха, че в другия бургаски филиал няма такова намаление, така че явно се отнася само за Бургас, Меден рудник. Съжалявам за подвеждането.

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 19:52 от Guess Who

# 432
А има ли някакво намаление на фон-дьотен на мейбалин или на спирали  ?февруаеи имаше на спиралите на мейбалин но испуснах ....... А сега ме интереаува за фон-дьотените ?

# 433
  • 1st floor
Може ли да препоръчате ароматизатор от тези . пръчиците, понеже видях че се запрчатани. може и да не е от ДМ.
Не търси нещо тежко, а по скоро свежо, ненатрапчиво и да не е супер женствено  Blush
Ползвам само такива от English Home. Страхотни са и много трайни. Аз имам проблем с "химическите" миризми и ползвам само техните. Имат си тестери, така че може спокойно да си избереш. Аз даже си чакам промоциите - често ги намаляват на 50% и са по 10 лв. за 100 мл. Wink

# 434
  • София
Вече изобщо ли не продават от кремовете за ръце с помпичките? Вече няколко пъти гледам и не мога да открия. Взех си някакви други, които се приятни, но все пак да питам. Simple Smile
Изобщо ми се вижда много беден асортимента на кремове за ръце в ДМ, така ли е навсякъде или само в тези 2-та, които посещавам?

Общи условия

Активация на акаунт