Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 5

• 167 411
  • 759
  •   1
Отговори
# 450

Освен това понякога отделни магазин правят намаление на всички продукти -10%, тогава също може да се комбинира и с отстъпка РД(-15%). 
При откриване на нов магазин -15% също се комбинира с -15%РД (за продукти  в промоция отстъпките също са валидни).
Отстъпката за рожден ден не се комбинира с тези отстъпки, които си посочила. Избираш си само едната, но двете е невъзможно да се ползват.
Не си позволявам да споделям непроверена информация. И за да не съм голословен, моля:

# 451
Някоя служителка ще я напляскат, защото
Цитат
-15% отстъпка в календарната седмица на Вашия рожден ден

Всеки рожденик може да пазарува многократно в dm в календарната седмица на своя рожден ден с 15% отстъпка. Необходимо е да предоставите за справка документ, който да удостоверява Вашата рождена дата. Намалението не важи за дните на намаление на всички стоки в един или повече магазини на Дружеството или на определени продуктови категории или определени марки. Отстъпката "Рожденик" не важи и за намалени продукти с наближаващ срок на годност и не се съчетава с отстъпката на продуктите, участващи в програмата babybonus.

Но иначе е супер, 30% отстъпка не е никак малко.

# 452
И аз потвърждавам, че могат да се комбитират няколко отстъпки. Само при преоцетените неща не може да се ползва допълнителна отстъпка.

# 453
  • Стара Загора
Отстъпка не може да се използва, когато са намалени продукти от определена категория (примерно има намаление на всички слънцезащитни продукти). То си го пише в Клиентските привилегии.

# 454
Здравейте!

Дали се продават и в българските магазини на ДМ тези 3 артикула:

Скрит текст:
Скрит текст:
1) Памперси Бейбилав размер 6+: https://www.dm.de/babylove-aktiv-plus-premium-windeln-groesse-xx … 010355100559.html

2) Памперс гащички Бейбилав размер 5: https://www.dm.de/babylove-windelslips-groesse-junior-13-20kg-p4010355068521.html

3) Памперсгащички Бейбилав размер 6: https://www.dm.de/babylove-windelslips-groesse-xxl-18-30kg-p4010355068545.html

Благодаря, момичета! bouquet
Оказа се, че памперс-гащите ги има и в двата размера, но за съжаление памперс 6+ не се внася в България. Проверено вече и на място в магазинната мрежа, и със запитване до Централата в София.  Peace

# 455
Отстъпка не може да се използва, когато са намалени продукти от определена категория (примерно има намаление на всички слънцезащитни продукти). То си го пише в Клиентските привилегии.

Скоро правиха намаление на продукти на Мейбълин. Купих си спирала с намаление за РД и ми излезе ужасно изгодно. Предната я купих по същия начин. Може би не е точно такъв вид намаление, за което споменаваш ти (както намаляват примерно комплектите парфюми), но пак се възползвах от двойно намаление.

# 456
  • Стара Загора

Скоро правиха намаление на продукти на Мейбълин. Купих си спирала с намаление за РД и ми излезе ужасно изгодно. Предната я купих по същия начин. Може би не е точно такъв вид намаление, за което споменаваш ти (както намаляват примерно комплектите парфюми), но пак се възползвах от двойно намаление.

Не разбираш правилно уточнението - в случая със спирала си използваш намалението, но ако бяха намалени всички спирали, продавани в ДМ, тогава няма да може да се използва намалението за РД.
В момента нали има намаление на над 100 парфюма, върху тях може да се използва намалението, но ако бяха намалени всички парфюми тогава не. Дадох пример със слънцезащитните, защото ми се е случвало да пазарувам с отстъпка рожденик и бях взела няколко слънцезащитнтни, а точно тогава бяха намалени всички и върху тях нямаше намаление.

# 457
  • Седмото небе
Момичета и момчета,чудя се дали би могъл в ДМ (или Лили) да се намери някакъв безсулфатен шампоан(приемам и бюджетни и по хай-енд предложения Hug ) ?!? Трябва ми точно такъв,но тъй като нямам възможност да отида лично,а ще трябва да изпратя ММ ще е по-лесничко,ако му дам конкретни насоки Peace Че и без това трудно го навих,милия хич не обича да обикаля по магазините особено козметични,но се съгласи с подготвен списък да изпълни "мисията" Mr. Green
Предварително благодаря на отзовалите се bouquet

# 458
На Алверде от ДМ са безсулфатни, за различен тип коса има и са по 5лв. Има и разни детски, които са без слс , като шаума, babylove на ДМ и други ,но не съм ползвала. От тези съм що годе доволна, само дето не мога да се среша без гооляма шепа балсам

# 459
  • София
не всички на алверде са безсулфатни, но някои са.
отваряш немския сайт на дм, там на шампоани и четеш съдържание, тези, които се продават като марки у нас.

# 460
Моля за разяснение рожденик с дата 14ти  в събота, от кога до кога може да се възползва от отстъпката за рожденици?

# 461
Моля за разяснение рожденик с дата 14ти  в събота, от кога до кога може да се възползва от отстъпката за рожденици?
Отстъпката е за цялата текуща седмица.

# 462
  • Стара Загора
От 09.05 до 15.05 включително.

# 463
  • Пазарджик
Има ли големи пакети с памперс гащи на ДМ марката.

# 464
  • на последния етаж
Има ли големи пакети с памперс гащи на ДМ марката.
Не.

Общи условия

Активация на акаунт