Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 5

• 166 161
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
И аз зеленото (по-скоро синьо изглежда на живо).И ми харесва но не попива бързо.

# 586
Днес минах през ДМ и случайно видях онзи препарат за баня, който доста хвалехте. Купих го и беше на 50% намаление 1л  Rolling Eyes, изчистих веднаа и смея да кажа, че съм очарована. Преди чистех със Сано Антикалк, бях доволна, но има голяма разлика в цената. Мисля да се запася, малко е кофти аромата, но ще го преживея Simple Smile

# 587
Днес минах през ДМ и случайно видях онзи препарат за баня, който доста хвалехте. Купих го и беше на 50% намаление 1л  Rolling Eyes, изчистих веднаа и смея да кажа, че съм очарована. Преди чистех със Сано Антикалк, бях доволна, но има голяма разлика в цената. Мисля да се запася, малко е кофти аромата, но ще го преживея Simple Smile
Кой е този препарат за баня?

# 588
  • София
Кой е този препарат за баня?
Почти съм сигурна, че става въпрос за този:
Скрит текст:
Аз използвам вече може би пета или шеста опаковка от него и не смятам да го сменям.  Heart Eyes

# 589
Да, същият е. Не се и научих да качвам снимки.... Смятам да купя няколко шишета в понеделник, дА си имам  Grinning Grinning Grinning Сложих го в пластмасово шише с пулверизатор и стана бързо и лесно чистенето. Много съм доволна и благодаря на споделилите. Купих си и някои неща на Балея, които пак са хвалени тук, да видим и те как ще са.

# 590
Ха, това е гениална идея. И аз ще си го прехвърля.

# 591
Препаратът с оцетхе супер. Ползвам го отсавна за под. За банята вече се чудех дали пароструйка да не си купя, то не пробвах доместос, циф, цилит. Е не става. Само този ме спасява

# 592
Препаратът с оцетхе супер. Ползвам го отсавна за под. За банята вече се чудех дали пароструйка да не си купя, то не пробвах доместос, циф, цилит. Е не става. Само този ме спасява
И аз се мъчех с гореизброените години наред, но после този Антикалк ми се струваше ок, ама след днешното ми откритие оцетения пр-рат, не смятам скоро да експериментирам. Решила съм вече, нещо хареса ли ми, само него ще си купувам, няма да ходя да търся под вола теле  Simple Smile Simple Smile Така стана и с перилните и с всичко останало. Последните години се появиха супер много фалшиви неща, които не вършат никаква работа.

# 593
https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D1 … 3HJ7C1lZgyR8BM%3A
Аз съм по-доволна от този, много ми харесва.

# 594
  • оттам, откъдето започва България
Този препарат с оцета съм го ползвала преди години, но въобще не ме впечатли и затова вече си слагам белината в пулвелизатор и си карам с нея на общо основание всичко.  Peace

# 595
Здравейте,
искам да ви попитам за омекотителя за дрехи без аромат на ДМ. Преди беше бяла опаковка с едно бебе на етикета отпред, а онзи ден се сдобих уж със същия продукт, но в друга опаковка.
Дали само опаковката е нова, дали майка ми е объркала нещо (въпреки че пише същото на етикета), дали е друг продукт, заместващ предния... Ако знае някой, да сподели, че нещо качеството ми се струва променено.

# 596
  • София
Препоръчайте и силен препарат за силно захабена тоалетна чиния. След наематели е един малък ужас.  Mr. Green

# 597
Препоръчайте и силен препарат за силно захабена тоалетна чиния. След наематели е един малък ужас.  Mr. Green

2.99 лв.

# 598
  • София
Скрит текст:

2.99 лв.

И ще изчисти хубаво? Още утре ще го купя. Благодаря!  bouquet

# 599
Да, чисти много добре, но все пак при силни замърсявания, трябва да стои по-дълго и може да има нужда да се повтори нанасянето.
Ако е чак толкова мръсно, можеш да си вземеш кислол, но не от DM.

Общи условия

Активация на акаунт