Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 5

• 168 450
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Аз ползвам Denkmit Ultra-sensitive - идеален ми е точно защото няма никакъв аромат, а дрехите са мекички Heart Eyes

# 331
  • Пловдив
Вижте и пюретата Алверде, които се продават в ДМ. Те са 100% плод.
Пюретата сега са "ДМ Био". Много са хубави. Дъщеря ми много харесва ябълка с манго и ябълка с кайсия.

# 332
Моят котарак много обича котешките пурички на ДМ - всичките разновидности. Като види само, че отварям някоя, и застава на задни лапички с блажена муцунка  Mr. Green

# 333
Здравейте! Да попитам за таблетките или копсулите с гел за съдомиялна на dm марката имате ли отзиви!

# 334
  • 1st floor
Взех си от намалените лакова на Римел, които уж съхнели за 60 секунди. Някой пробвал ли ги е?

# 335
Аз имам 2 лака техни. Не съм засичала, но е осезаемо по-бързо от всички други.

# 336
  • 1st floor
Лакирах един нокът - впечатлена съм от покривността, трябва да се работи бързо, че наистина съхне бързо! Mr. Green Натиснах с палец на петата минута - всичко беше сухо, нищо не се отпечата върху лака. Много съм доволна, защото взех три цвята. Бяха намалени от 3,99 на 1,95. Mr. Green

# 337
Здравейте! Да попитам за таблетките или копсулите с гел за съдомиялна на dm марката имате ли отзиви!
Капсули с гел не съм виждала, но таблетки купувам редовно - доволна съм!

# 338
Лакирах един нокът - впечатлена съм от покривността, трябва да се работи бързо, че наистина съхне бързо! Mr. Green Натиснах с палец на петата минута - всичко беше сухо, нищо не се отпечата върху лака. Много съм доволна, защото взех три цвята. Бяха намалени от 3,99 на 1,95. Mr. Green
още ли са намалени и докога ?

# 339
  • Русе
И аз си купих предната седмица от лака. Доволна съм, че е покривен и съхне бързо, но... Аз ли съм с дефектни нокти, лака ли не е траен? Лакирах се в четвъртък вечерта, в събота вечерта вече се беше налющил и го изтрих. Да не говорим, че още в петък по обяд си минах по ръба с четката палеца и показалеца на дясната ръка, щото отгоре беше започнал да се изяжда. Отдолу сложих основа, отгоре топ лак пак на същата марка newsm78
Намалението мисля, че важи 2 седмици, т.е. трябва да е до другата сряда - 10.02.

# 340
  • Пловдив
Идеални са за кратка програма  Peace.

# 341
  • 1st floor
още ли са намалени и докога ?
Вчера го взех, не знам до кога е намалението. Жалко, ако се окаже нетраен. Но аз ще го ползвам само за ноктите на краката, защото на ръцете съм с гел лак. Надявам се там да се задържи малко повече.

# 342
  • Пловдив
аз 2,че и отстъпка за рожден ден хванах с една приятелка Whistling Ама не съм ги тествала.

# 343
  • на последния етаж
Аз от години ползвам тези лакове, имам десетки.  Mr. Green
За мен са много добри и издържат около седмица. Имат хубав блясък, съхнат бързо и са много покривни. Simple Smile

# 344
Издържливостта на лака зависи и от мазнината на плочката на нокътя. В този смисъл трайността е индивидуална ( например, при мен лак издържа максимум 2 дни ).

Общи условия

Активация на акаунт