Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 5

• 167 405
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
А някаква хубава термозащита за коса можете ли да препоръчате от предлаганите в ДМ марки?

# 376
Балеа има нов шампоан за чувствителен скалп  Peace https://www.pinkmelon.de/magazin/haircare/balea-professional-kop … trol-shampoo.html

# 377
  • Пловдив
Аз да ви кажа,че от тия намалените лакове 60 секундните...син си купих и така ми оцвети ноктите,че още синеят  Crazy

# 378
  • София
Не ползваш ли база преди да нанесеш лака?

# 379
  • Пловдив
ами имах основа и въпреки това... Rolling Eyes отгоре също,но и трудно го изтрих.

# 380
  • София

Това е по-скоро противопърхутен шампоан.

# 381
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Това е по-скоро противопърхутен шампоан.

вчера го изпробвах. на моят скалп действа успокояващо   Peace
много странна консистенция, даже помислих, че съм объркала опаковките и се сапунисвам с балсама  Crazy

# 382
  • София
Здравейте,
може ли да ми препоръчате шампоан за мазна коса. Има ли от този в тубичките?

# 383
  • София
Здравейте
ползвал ли е някой сухия шампоан на Белея

# 384
  • София
Здравейте,
Не знам каква ти е косата, но моята бързо омазняваща се доста се оправи с този за кафява коса Wink

# 385
  • Русе
ами имах основа и въпреки това... Rolling Eyes отгоре също,но и трудно го изтрих.
Моят лак е тъмно лилав. Води се „черна череша”. Полазвам основа(същата марка е) и нямам проблем с оцветяване на ноктите или отстраняването на лака.

Сухия шампоан мисля, че се коментира преди време.

# 386
  • София
Здравейте,
Не знам каква ти е косата, но моята бързо омазняваща се доста се оправи с този за кафява коса Wink
Благодаря, ще го видя. Кафяво-червеникава.

# 387
  • София/Севлиево
Aз питaх преди достa време зa сухия шaмпоaн.Взех си го и поне нa мен ми върши добрa рaботa.

# 388
Супих си и аз шампоани да не остана назад. Купих този, който похвалихте за защита от атмосферни влияния и за къдрава коса. Пробвах първия. За сега съм доволна. Мия си косата през ден и това много я изтощава зимата. Много бързо се омазнява. Търся шампоан, д който леко да разредя миенето. Препоръчаха ми и Тео бебе, че и него купих. Само не знам колко е полезно да сменям шампоаните постоянно.

# 389
  • Deutschland
Ами аз постоянно ги сменям, защото косата ми свиква бързо. Не съм имала проблем. Косата ми е дълга и много гъста, та постоянно изпробвам нови продукти, за да я въведа в ред. Но...все още не съм открила перфектните продукти Sad

Общи условия

Активация на акаунт