Нашата сватба през 2015 - тема 5

• 24 429
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Еееее Веси неиздържа  Joy, показа я най-накрая роклята, много е хубава  Hug

# 76
Готово момичета , качих снимки на украсата за масата , номерата по масите ( но това са само номерата , ще има  други букети , като украса ) . Номерчето съм го направила само пробно , на деня ще е с естестени цветя само бели .Късметчето си мислих дали да има   такива , ама защо пък не след гражданския ще направя малко , те хората им се радват . Не знам обаче какво стана и албума ми излезе без заглавна снимка Sad

# 77
Веси, роклята има страшно много бродерия Crazy , много са си поиграли да я правят!
Alady, значиии това с номера беше и моята идея, да е по-различно от листа с цифра и да съчетая номериране + украса. Много приятно ме изненада! Само че аз си го представям по-големичко, с пиафлора или кошничка с цветя и мушнато отгоре нещо такова, само не знам метално/пластмасово къде да търся и колко ще струва. Иначе аз от малка рисувам орнаменти и дребни декорации, та държа да има такива елементи, затова харесвам свещите и кристалите Simple Smile

# 78
Разгледах ви албумите всичкооо е много хубавооо  Heart Eyes
Miss_Bingley Много хубаво ти седи роклята , а и си личи че сияеш с нея . Взимаййй
WesiWasilewa Много хубава прическа , много ти отива
I ♥ на мен и двете ми харесват , може би трябва да съобразиш коя ще се вписва повече с темата и коя ти е по - удобна
mim_pld ох като те видях с роклята и онемях , много ама много ти отиваааа , жартиера и обеците са уникалнииии  Heart Eyes
Ще взема и аз да кача снимки на някои идеи които имам Simple Smile

# 79
WesiWasilewa Много хубава прическа , много ти отива
Хахаха на снимките с роклята ли? Хахаха много съм секси... станах от леглото и си облякох роклята. Момичета ако не ви харесва нещо кажете, защото и аз имам колебания... и нз какво да правя.

# 80
  • София
WesiНа мен горната част ми хареса страшно много - ръкавите,гърба,много е красиво,за моят вкус обаче дантелата в долната част ми идва в повечко  Simple Smile Но това не означава,че не е хубава,просто не е моята рокля,но пък е твоята  Hug и пак казвам наистина се влюбих в горната част  Laughing

# 81
  • София
Веси, роклята е страхотна! И на мен много ми харесва бродерията по горната част, много е фина! А ти си супер сладка и сияеш в нея!  Hug

# 82
Веси и на мен много ми допада горната част и ръкавите са красиви , но така като гледам вие на 11.07 ще  се жените . А тогава е доооста топло , да не кажа , че на някой места от страната е нетърпимо горещо , няма ли да ти е малко топло с тези ръкави ?

# 83
И аз малко се притеснявам за дантелата на долната част, но като се разпери и като опъна шлейфа и всичко ми минава вай. Не съм я закопчала, защото ме е страх с този цип. Хахахха... ох  момичета....

# 84
Да най-добре така , да може да се видиш нацяло със обувки , друго си е .

# 85
Miss_Bingley, сега ще ти е още по-трудно да се откажеш (не, че се налага де) от роклята си. Вече имаш пълното одобрение на всички и най-важното, че ти се харесваш в нея.  Hug

Шоколадче, разгледах ти албумчето. Много свежа сватба ще се получи. Роклята, на която си се спряла на мен много ми харесва.  Heart Eyes И украсата също е много хубава.  Simple Smile

WesiWasilewa , ех и ти се престраши. Едвам те навихме  Laughing  Ами чудесна рокля си имаш и ти. Много обичам дантела.  Laughing

Ама момичета, какво правите вие?! Crossing Arms Всички сте си избрали все хубави рокли, а за мен какво ще остане?! хихи  Laughing

Аз да ви каже, че вчера обикалях малко да видя как са нещата по магазините. Ами да ви кажа честно, почти ужасена съм от нещата, които се предлагат. Особено роклите  ooooh! Наистина голям кич, голямо нещо. Не знам как ще го бъде. Със сигурност ще се ходи до София и Асеновград.

И друго да ви кажа- много ми харесва роклята на mim_pld.  Blush Мим, и преди съм ти писала, че ми харесва, ама сега като я видях отново си спомних защо ми е харесала още тогава. С нещо такова си се представям и аз, но не знам дали и на мен ще ми отива.

Иначе ние още се въртим и не сме поръчали поканите. Текста за гостите уж е избран, но пък не сме добавили частта с -кога, къде и т.н.
Все още няма какво да кача в албума, а ми се иска.  Rolling Eyes

# 86
Веси и на мен ми харесва роклята, особено в горната част. Наистина може да ти е топло, ама според мен и без ръкави пак ще е красива. Все пак ти ще се видиш в цялостната си визия и ще прецениш.

Лейди, много ми хареса украсата, това с номерцата за масите е супер добра идея. Аз обаче, сигурно няма да се сдобия с лилави цветя, та не знам дали ще ми се получи.

Шоколадче, и твоите неща са много хубави. И аз така си представям украсата на масата.

Момичета, така като пишете много и ми вдигате настроението и почвам да се екзалтирам. Не спирайте!

# 87
Качих още една снимчица с булото .. оффф
Месля че талията й е много нагоре и затова малко не ми харесва. Косата ми е дълга и ще е прибрана.
Момичета.. модела ми харесва на роклята ама май не е направена точна. Сега не се харесвам. И май ще я оправям доста.
Ми ако не стане. Вижте на Мимито колко точно по тялото и стои, а при мен как е някакси несиметрично. Какво да правя?

# 88
WesiWasilewa хич а не ти пречи... и аз си търся рокля с дантела, че този сатен ми е ужасен. Верно, че от дантела до дантела има разлика, но твоята си е супер  Peace най-важното не изглежда претрупана.. Наслаждавай си се на момента   bouquet  bouquet

# 89
За всички, които са избрали лилавото като цвят за сватба , слагам едно малко вдъхновение Wink https://www.facebook.com/media/set/?set=a.423978901033614.107374 … 667052&type=3

Общи условия

Активация на акаунт