MasterChef България, Тема 3

• 40 732
  • 781
  •   1
Отговори
# 315
  • Berlin
Но сам той си я изпече, че май и в чиния ще реди. Simple Smile но наистина яко паника. Другите участници дали му симпатизираха с тези коментари?...

# 316
Грозно, ама калцоне!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Опечено даже.

# 317
  • София
Ахахаха голяма лудница, горките. Май при Петър грешката ще стане желана, неговото калцоне изглежда най-добре  Joy

# 318
Важното е, че  на време се сети да превърне дефекта в ефект.  Голям шаш, ей. Вярно си е стрес тест.

# 319
  • Sunshine state
Заслужена победа за Симеон.
Искрено се посмях с Петър, макар на него да не му беше забавно.  hahaha Направо сама си се хилих .. Виктор: "Искам да видя как ще го пренесеш в тавата" Петър: "И аз искам да го видя това".  Joy
Юлиана много окъсня със слагането на пицата във фурната...  Confused Диляна ми изглежда уверена и спокойна,но и тя е на ръба на времето.

# 320
Ох, Петър горкия яко се е шашнал! Sad

Точно това щях да пиша.Как можа да забрави да я сложи в тавата?

Налял е яко гипса...жалко, голям е сладур. Той й маята си беше забравил...

Скрит текст:
"Гледам как маята ми се смее от кошницата"  Joy

# 321

Хаха и аз много се смях с тях  Laughing Даже Мариела ми стана симпатична.

Петър, Петър.... що така не преценяват това време, голям стрес, голямо нещо. Хаотични, не успяват да се съберат и да направят една проста пица. Предпочитам хора като Боян май, дето са уверени, със самочувствие, Петър имах чувството че ще получи инфаркт докато прави тая пица.

# 322
  • Варна
Оплеска се,ама 1 е готов,като нищо и ще спечели. GrinningШашна се жестоко.

# 323
Петър въпреки,че беше шашнат май реагира най-адекватно и навреме.
Но пък наистина беше много забавен. Simple Smile

# 324
Нордел много коментираща тази вечер  Confused Симеон какви движения излишни правел,тоя,ония,пицата,тавата...ще я видим нея ако попадне в такава ситуация какво ще прави  Stop

# 325
  • Пловдив
Peace
Защо никой не приготви маргарита? Най-сигурен вкус... А на вегетарианката пицата изглежда манджа с грозде. А на младото момиченце тези 5с.л. Захар...много са,ще сладни със сигурност.
Голям стрес е обаче, сигурно и аз, дето меся всяка седмица, щях да забравя маята. ooooh!

# 326
  • Sunshine state
Мариела не ми направи лошо впечатление тази вечер. Много адекватни коментари направи. Не бяха с лошо.

# 327
ааа, какво напреженеи. Все едно аз съм там и мен ме изпитват.

Петър оплеска слагането на пицата в тавата, но може и да се измъкне, защото имаше резервен план - грозно, ама калцоне, при това изпечено навреме.

Двете девойки - супер уверени и супер ще се издънят май. Диляна ако си беше спестила хилядите обяснения , щеше да се оправи - 5 лъжици захар на тесто за пица?!.  Юлияна - въобще не знаеше на коя земя е.

Абе защо докато им втасва тестото например не си подготвят другите съставки - да си нарежат зеленчуци и др. такива неща? Може би пред тв-то е лесно да се сетиш, ама там ....

# 328
  • Berlin
Хич нямаше да се сетя аз за канцоне, браво на него. То и журито май не го очакваше чак така да се обърка, нали Виктор каза, че сигурно често прави пица.Петър се хвана за главата. Simple Smile
Абе, що и моят мъж не готви вкъщи!?
Диляна каза, че повечето захар е., за да втаса по-бързо. Месещите да кажа така ли е. Simple Smile

# 329
  • София
Peace
Защо никой не приготви маргарита? Най-сигурен вкус... А на вегетарианката пицата изглежда манджа с грозде. А на младото момиченце тези 5с.л. Захар...много са,ще сладни със сигурност.
Голям стрес е обаче, сигурно и аз, дето меся всяка седмица, щях да забравя маята. ooooh!

Тя в стремежа си да накара тестото да втаса по-бързо, косунак ще го направи Simple Smile И аз мисля, че вегетариянската пица стана прекалено тежка, можеше да заложи на нещо по-простичко. А и една вкусна маргарита е най-доброто нещо.

Общи условия

Активация на акаунт