MasterChef България, Тема 3

• 41 272
  • 781
  •   1
Отговори
# 450
Аууу, онзи ден един приятел ми говори за това заведение на бургери. Били най-хубавите, които бил опитвал, но били супер скъпи и огромни. Значи на Боян било заведението... Crazy

# 451
  • На земята, която е всъщност звезда.
Хм, точно в това заведение на Кърниградска бургерите са малки и скъпи. В Бургер хаус в Ринг мол са по- хубави и наистина огромни.

# 452
  • София
Божеее,а аз ходих там Simple Smile И ми хареса даже. Не знаех, че е негово. Simple Smile
Колкото и да ми е неприятен самия Боян, бургерите бяха много вкусни. Не изглеждат огромни, но засищат доста. Около 10тина лева. Зависи какво поръчате.

# 453
Мисля, че е бил управител само, нямам представа дали е негово.  Crazy Поне така казва Търговският регистър.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 454
  • София
Не можах да видя отборно състезание ли ще е.

Да, отборно състезание ще има довечера.  Peace

# 455
 ooooh!  Вчера бях командировка и изтървах епизода  Crazy  Днес докато наваксам с него и с вас .....

Много доволна от победата на Симеон - Боян има нужда да бъде свален на земята и ако продължава така, това няма да му бъде за първи път  Mr. Green  

Както бях казала в предните си коментари : Който го е страх от мечки не ходи в гората . Всеки сам по собствено желание е отишъл там и ако не е гледал формата толкова по-зле за него   Mr. Green    Чакам с нетърпение да видя епизода довечера - как ще изберат капитаните, загубилият отбор целият ли отива на елиминация, ще е интересно  Sunglasses

Нещо не бях възхитена от соса и пълнежа на пастата, но пък мога да ползвам рецептата за тестото, въпреки, че нямам машинка за тесто  Crossing Arms

Браво на Петър, че се стегна и от дефекта направи Калцоне  Mr. Green

Стефани ми беше в групичката фаворити, ама е на път да я напусне .......

# 456
Ресторанта за бургери на Кърнинградска ли е на Боян? Ходя там от време на време на обяд. Бургерите не са големи, но са доста скъпи. Много рядко има хора.

# 457
  • София
Кристина защо ходи с тюрбан? Има коса,сега гледам на предварителния кастинг, аз мислех,че е с тюрбан, защото има здравословни проблеми.
Мисля, че само тя единствена се усеща , че трябва да е с прибрана коса в кухнята, поне такова ми е усещането, че като ги видя тези коси неприбрани и...и.. и. .косъм в супата става...не е приятно. То, хубаво е, че са приятни девойки, ама с тези космарлаци...Направи ми и добро впечатление една от участничките, че работи и с ръкавици, тази която е зам. готвач някъде...не помня как се казваше.
Радвам се, че много хора са харесали Симеон...добро си е момчето, освен това е и от много добро семейство. Сериозно.

# 458
  • София
Нещо не бях възхитена от соса и пълнежа на пастата, но пък мога да ползвам рецептата за тестото, въпреки, че нямам машинка за тесто  Crossing Arms

Аз си го точа с точилката. Малко по-връткаво е, но като не съм си купила машинка...  Grinning

# 459
  • София

Аз си го точа с точилката. Малко по-връткаво е, но като не съм си купила машинка...  Grinning

Имам я машинката ама докато я инсталирам, па нагодя, айде моля моля - с точилката ми е по бързо.

# 460
 Laughing също. Но за рязането ми е много удобна, в повечето  случаи на фетучини режа.

Имам чувството, че на кастинга Аврам не беше толкова плах  newsm78 ако помня правилно. А за Деляна съм доволна, че отива на елиминация, с тази градинка, горичмки, птички и умалителни не ми допада.

# 461
  • Berlin
На кастинга пак нещо се чудеше Аврам, пак неуверен беше. Даже се надявах, като го изберат, малко да се стегне,ама си е същият засега. Simple Smile
Никакъв акцент не усещам у Боян. Имах съученик, който говореше така, без да е бил никога в Америка. Grinning А това ревю за кое заведение е всъщност?

# 462
  • София
Laughing също. Но за рязането ми е много удобна, в повечето  случаи на фетучини режа.

И у нас прясната паста я правя само на фетучини и талятели.  Laughing

Аз още нямам предпочитания кой да си тръгне днес. Има много участници, които по една или друга причина останаха в сянка и не видяхме нищо от тях.
Боян и аз не съм усетила да има акцент.  Thinking Ще обърна внимание още тази вечер.

# 463
  • Sunshine state
Въпросното ревю ми звучи доста надуто , сякаш е писано от някой експерт ли, критик на ресторанти ли.  Rolling Eyes Кой я знае каква е приятелката му, че чак и ревюта пише. Айде,холан.. Нормално е да плюеш, като мъжът е управител на конкуренцията. 10 лв за бургер.. Crazy  И от ядлива платина да е, пак няма да го купя. Веднъж за проба от любопитство може би, но не и да станеш редовен клиент. То само за обяда си трябва да работиш.  Laughing Боян инак ми е симпатичен. И аз не смятам, че акцентът му е странен.  Thinking Той сигурно за това им направи бургери на кастинга..

# 464

Имам чувството, че на кастинга Аврам не беше толкова плах 

Трепереха му ръцете на горкия, направо се тресяха,

Общи условия

Активация на акаунт