MasterChef България, Тема 3

• 41 267
  • 781
  •   1
Отговори
# 510
Тези участници има ли нещо,което да са го готвили преди?
За всичко,което им възложат го готвят за пръв път.И ми става интересно какво търсят в кулинарно състезание.

# 511
А на китеника какъв й е проблема с българските домакини, още тук ги споменава. Ами да, недопустимо е да не е правила крем-карамел.

# 512
Добре де, на Диляна това вече й е трети шанс...
Ами, побългариха го предаването, че да гледаме три пъти седмично. Иначе трябваше по едно предаване седмично: задача, отличава се победителят и печели имунитет. Останалите готвят според това което е избрал победителят от задачите на шефовете и най-слабо представилият се във втората задача отпада. Всичко се случва в рамките на час. Тук, както писа the slayer е по-трудно да бъдеш изгонен.  Laughing

# 513
С какво точно са извадили от равновесие Таня?

Много, много лошо впечатление от нея тази вечер. Боян и той мрънкало. Мариела - недооценената. Аврам - оплете се. Само Стефи не заслужаваше да е тук - тя се справи

Абе тези "готвачи" какво са готвили? Всичко им е за пръв път. Явно в тях ядат само Уелингтън ....

# 514
  • гр. Варна
Тези участници има ли нещо,което да са го готвили преди?
За всичко,което им възложат го готвят за пръв път.И ми става интересно какво търсят в кулинарно състезание.

+1  Peace

Така като гледам няма да го чуваме за последно

# 515
  • в резерват
 ooooh! Ей, това Кити.....

# 516
Диляна няма да си тръгне, според мен. Получи й се много добре.

# 517
  • София
Диляна ще се спаси, чинията й изглежда много добре за разлика от на някои други.

# 518
Стефи ако правилно видях, крем-карамела й изглеждаше зле.  Аврам с шупли. Другите не ги видях добре какво сътвориха. 

# 519
Не разбирам как всички ги затрудни толкова лесно нещо като крем карамел. Та това е много прост десерт. Даже и аз дето не съм кой знае каква готвачка от първия път когато го приготвих до сега не се е случвало да не ми се получи.

А Таня вече ми изпадна от листата на любимците. Прецака отбора.
И защо го избраха Аврам за лидер, та той е супер неуверен, неориентиран и нерешителен дори за собствените ястия какво остава за отбор.

# 520
Почти всички с шупли  Laughing, на Стефи ми заприлича малко на повърнато. Не изглеждаше никак добре. Но Диляна май верно се спаси.  Mr. Green

# 521
Това не е човешко, просто. Снощи и равиоли ми се приядоха и пица. Тази вечер с тоя крем карамел само преглъщам. Много го обичам и често го правя, но имам приятелка която само като го види и става лошо и децата си научи да не го ядат. Не всеки му е фен.

# 522
И защо го избраха Аврам за лидер, та той е супер неуверен, неориентиран и нерешителен дори за собствените ястия какво остава за отбор.

Според мен си мсилеха, че ако е той , всичките скрити лидери и претенции, ще могат да си правят каквотто искат. Само че подобно мислене ги закара на елиминации.

# 523
Диляна няма да си тръгне, според мен. Получи й се много добре.
И аз мисля така Peace
Макар презентациите и да са инфантилни ми стана симпатична последните дни.
Боян не беше месил тесто до вчера? Днес пък прави крем карамел за първи път. И не само той. Имаше участници от финалистите дето не били пипали кайма, други, пуешко....
Не им се вързах изобщо. Пък ако е вярно то ....ама че самочувствие на база засукани имена на манжи Simple Smile))

# 524
`Така като гледам моето изглежда най-хубаво..`
 newsm78

Деконструиран кремкарамел!

Аеро-кремкарамел!

Фризьорчето е голям образ!

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 22:28 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт