MasterChef България, Тема 3

• 41 276
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
Червените, в частност Таня, като ахкаха, че Аврам не знаел какво е табуле и сос ....вотуле????, ние сега да почнем ли да ахкаме, че не са правили крем карамел?

Не че не го правим де, ама ние сме зрители и гледаме шоу, те се борят за 100 хил. лв.  Laughing

И аз ще си открадна термина  "деконстуиран" за всички издънки в кухнята - отсега виждам деконструираните ми кюфтенца от тиквички - все се разпадат проклетиите и си ги гоня в тигана и ги ядем в насипно състояние, сега ще са деконструирани  Mr. Green

Танче, не се сърди - просто беше много сладко това "деконструираното" , извинявай че се майтапим с теб така.  Hug

# 571
  • Sofia
наистина не трябваше да го представя този бъркоч,имаше ужасен вид на повръщано Sick

# 572
  • На земята, която е всъщност звезда.
Мариела готви добре, а и ми направи впечатление, че се разбира с другите. Също така, когато прави коментари са правдиви, но не злобни. Въпреки инфантилното и пренатегнато първо впечатление, се надявам да продължи напред и да готви екзотични ястия.

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 23:52 от Вселена

# 573
Съгласна съм с отпадането на Таня, но с нея трябваше да си тръгне и Аврам. Представянето му тази вечер си беше пълен провал. И най-безцеремонно излъга, че не е имало по-дебело парче телешко, а гледахме 2 мин. спор между него и Боян точно на тази тема.
Боян се държи самонадеяно, но ми се струва, че е наистина много добър готвач. Може да има най-голям опит с месата, но е факт, че и всичко друго му спори.
Нямам търпение Дарин да сподели рецептата за днешният десерт. Беше удоволствие да ги наблюдавам как работят с Ваня.
Фаворит ми остава Нина.

# 574
Лафът на епизода за мен: След "деконструирания" крем-карамел на Таня Аврам поднася неговия с вид на френско сирене и Андре "newsm78 сега ти да не кажеш, че поднасяш аериран крем-карамел".

Да, каза че щял да си хвърли дипломата или нещо такова.
На мен фаворит ми е Симеон. От загубилият отбор той беше единственият, който ми хареса. Двамата със Стефи работеха спокойно, тихо, без да се включват в караниците на другите. По принцип харесвам и Боян, но на моменти ми идва твърде самоуверен.

Аврам наистина излъга за парчето месо, като обясняваше преди това на Боян, че държи да се застрахова и да го направи така. После той каза на Мариела да сложи още сол. Беше хаотичен, изключително разсеян и напрегнат. Въпреки, че не харесвам изобщо Мариела с нейните не на място изказвания, не мога да не призная, че готви много добре. Чисто, ненатрапчиво, докато не си отвори устата.
От другият отбор всички ми харесаха, а общо взето сред тях нямаше такива, които харесвам по принцип.
Друго ми направи впечатление. Личи си на моменти, че шефовете харесват едни повече. Примерно личи си, че Петър харесва Стефи. Личи си, че Виктор харесва Боян и Симеон. Единствено Андре не забелязах да има, но той не говори толкова сякаш.

# 575
  • Ямбол
И на мен днес ми харесаха всички от сините, а от червените  Боян, Стефи и Юлияна. Другите яко се изложиха, особено Аврам.

# 576
  • в морето до колене
Добре де, на Диляна това вече й е трети шанс...
Ами, побългариха го предаването, че да гледаме три пъти седмично.
Австралийското е по 4-5 пъти седмично без да има такива неща.  Peace

Не можах да гледам епизода, но изчетох, каквото сте написали и хич не съм доволна.
Точно такива "девиации" на регламента, които водят до неравнопоставеност на участниците, и аз наричам "побългаряване".  ooooh!
Опасявах се, че ще се получи нещо такова. Язък за чуждите продуценти. Такива изпълнения и българските правят.  Tired

# 577
И какво беше това "плейтване" и "канселиране", което излезе от устата на Аврам? Да не би да не е учил в бълг. училище? Или просто гледа да си поприкрие с вносни думички провала.

Като че ли кандидатите не са толкова добри, издъниха се на прости неща.
Тези ревящи миксери за прост крем карамел чак ми бяха смешни.

Нямам фаворит. Много голямо самочувствие без покритие.

Хигиената им е под всяка критика. Разпуснати коси, топене на пръсти в ястията и после облизване, хаос по масите. Не видях някой да си мие ръцете, докато готви. Тези хора ще ме откажат да ходя на ресторант.

# 578
Това с месото,Боян и Аврам съм го пропуснала. Но за солта съм сигурна,че каза на Мариела,че е солено.А не безсолно. Каза й да разреди малко.  Peace

# 579
  • Велико Търново
Много интересно беше, с удоволствие го гледах.
Продължават фаворити да са ми Симеон и Нина, харесвам и Ву, Стефан и Елена Peace

# 580
Таня не е писала при нас, но ето какво е писала във фейсбук

Tanya Koleva Приятели и зрители...Съжалявам, че се оставих на стреса, емоциите и притесненията да ръководят поведението ми в последното за мен представяне в MasterChef. Не обичам крем карамел по куп причини, но зад чинията ми стояха други обстоятелства "скрити" от камерите, а тези, които камерите уловиха... не са никак за пренебрегване. Състезанието беше хаос...а след този хаос и чинията ми проговори сама за случилото се...Държах се мъжки, реших да покажа увереност, тъй като който и да си, трябва да умееш да поемеш удара, загубата, неуспеха...щом има загуби, значи има и опити. Никой не е съваршен. Създадени сме да бъдем цялостни... Целувам ви!

Tanya Koleva Отборната игра не е отборна, когато стартираш с "разбит" отбор. Все пак виждате сбитото време, в което се излъчва предаването. Не съм правила фасони, защото е нямало причина или да съм казала нещо, ако не съм била провокирана. Още преди отбора да сложи червените престилки, имаше обстоятелства нажежени в този цвят. Имаше много неща, които провокираха държанието ми. Както се казва "капитанът потъва с кораба"... не видях това. Несправедливостта винаги ме е дразнила. Ако има капитан - той води отбор към върха или към пропастта. Ако бях капитан, щях да развържа престилката и нямаше да създавам впечатление, че друг е виновен за моите грешки.

# 581
Това с месото,Боян и Аврам съм го пропуснала. Но за солта съм сигурна,че каза на Мариела,че е солено.А не безсолно. Каза й да разреди малко.  Peace

Всъщност й казва точно обратното

# 582
# 583
  • София
Всъщност Таня е права. Отбора е такъв, какъвто го организира капитана. И според мен трябваше само и единствено капитана на пропадналия отбор да се яви на елиминации с дамата, която не успя на стрес теста. А така излиза, че целия отбор е виновен заради грешките на някой си.

# 584
Да,малко тъпо се получи - журито хареса десерта на Стефи и Симеон,обаче и Стефи на елиминации...Харесвам Аврам,но снощи не се справи и това си е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт