MasterChef България, Тема 3

• 40 745
  • 781
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Предишното готварско риалити беше Лорд ъф дъ Шефс, на Слави, спечели Сидония.

# 691
Тайна, я врътни, врътни. Няма лошо.
Да, явно е било подобно предаването, затова го бъркам.

# 692
  • Ню Йорк
Като става дума за тесто, както някой спомена, там ръка се иска. Рядко готвя, но винаги меся на ръка, разликата е огромна. Крем карамел и аз никога не съм правила, но както споменах рядко готвя, а и не ми е кеф изобщо.

# 693
В първия сезон на Лорд оф дъ шефс  Crazy имаха задача с боб.
Спомням си доста участници оттогава.Живко сега рекламира тиганите Делимано ,Сидония беше много добра в десертите,спомням си удивителни неща от нея.Но боб готвиха всички със сигурност,даже имаше един вариант с канела  и аз го приготвих у нас  Simple Smile
За следващата седмица в кутията мисля ,че ще има ориз .  chef

# 694
Видя се че ще се прави крем карамел през уикенда  Laughing

Стана ми интересно - чукнах в Google "най-популярната храна в света". Излиза разбира се паста. Но някак си не ми се вярва пак да им дадат паста.

Обачена на най-популярен продукт излиза хлябът. Дали могат да ги накарат да месят нещо?

Другото, което ми хрумва е ориз - някой го беше споменал вече.

# 695
Според мен точно Кити направи целия панаир и тихо и кротко се оттегли в ъгъла, за да поеме всичко Таня.
Ако Аврам ми крещи така в лицето, както крещеше на Таня, щях да му направя главата на крем карамел! Колко от вас биха се стърпяли при такова поведение? Някой да ти крещи в лицето "С желание, с желание"... Така че Таня си беше много на място афектирана и това и изигра лоша шега. Китито има пръст в цялата работа.
Аврам ме дразни с овчи погледа си и как винаги е като насран. Аврам Насран мисля да му е прякора. Много е неуверен пред журито, а много му знае устата пред останалите в отбора. Не разбрах защо беше нужно да се вживява, да хвърля морковите на Таня, да и крещи.

# 696
  • София
Тайна, я врътни, врътни. Няма лошо.
Вече изстива.По -късно ще видя какво се е получило.

# 697
А всъщност защо бяха изхвърлени морковите наистина?

# 698
  • София
Много е неуверен пред журито, а много му знае устата пред останалите в отбора. Не разбрах защо беше нужно да се вживява, да хвърля морковите на Таня, да и крещи.
А де, и аз не разбрах защо и изхвърли морковите.

# 699
Относно Боян. Той също се опита да противоречи на Аврам, но беше май кратък сблъсък. Понечи, но в крайна сметка изпълни нареденото от Аврам.
Докато в другия отбор, не видях да се оспорват толкова предложенията на съотборниците.

# 700
Бобът е доста висока летва. Не знам дали ще има такава задача, но ще ми е любопитно да видя какво ще сътворят участниците.
Крем карамелът не е толкова лесен десерт за приготвяне. Факт е, че повече домакини умеят да го направят перфектен, но това не прави десерта лесен за приготвяне.
Труден десерт - може би Дарин ще каже кои десерти са трудни за приготвяне?  Simple Smile И не само десерти, а и ястия.

Аз си мисля, че следващата задача ще е да направят хабургер, пък да видим.
Кога са имали задача да правят паста? Не си спомням...

# 701
  • гр. Варна
А всъщност защо бяха изхвърлени морковите наистина?

Аврам каза, че не трябва да има нищо сурово в чинията - или нещо в този смисъл  newsm78

# 702
Защото май нямаше време за морковите вече.

# 703
За пицата вкъщи аз не правя тестото. Нали има готово по магазините Simple Smile
И крем карамел не правя. Не обичам, не мога.
Вярно, че и за мастършеф не се явявам, но и тук, и в предаването няколко пъти се наблегна колко прости неща били и как във всеки дом се правели... Ми не се Grinning

А домашното тесто си е по хубаво. Simple Smile Аз моето съм тесто за пица съм си го побългарила ако купя готово домашните веднага ме хващат и се муся, търсят си каквото съм ги свикнала. Вместо вода слагам прясно мляко, слагам и яйце.

# 704
  • София
А всъщност и за мен основната грешка в червения отбор беше телешкото в предястието и в основното. Наистина това е доста недомислено и не разбирам, защо го направиха.
Паста правиха само Боян и Симеон за имунитет, така че сега може за всички да поставят такава задача, а пък и в трейлъра се вижда как някой бърка доматен сос, а друг тиквички и чушки. Но може и ориз да има.

Общи условия

Активация на акаунт