MasterChef България, Тема 3

• 41 281
  • 781
  •   1
Отговори
# 195
И все пак продължавам да не разбирам защо камерата постоянно дава едни и същи лица, други просто остават в сянка. Например Стефан, Кристина, Елена.... някак остават на заден план или поне моето усещане е такова Rolling Eyes

Да, и аз се чудя. И Нина. в това число. А толкова я харесвам! Ами предаването все пак е щоу, дават по интересните, атрактивните за другите няма време. Simple Smile

# 196
И все пак продължавам да не разбирам защо камерата постоянно дава едни и същи лица, други просто остават в сянка. Например Стефан, Кристина, Елена.... някак остават на заден план или поне моето усещане е такова Rolling Eyes
Защото винаги подготвят за финалистите още от първите епизоди. Всяко предаване, което е на запис е така.

# 197
Къде мога да изгледам /а и да следя по принцип епизодите/ снощния епизод. В сайта на БТВ не се ориентирах да го има  Rolling Eyes?

# 198
Къде мога да изгледам /а и да следя по принцип епизодите/ снощния епизод. В сайта на БТВ не се ориентирах да го има  Rolling Eyes?

Заповядай

http://masterchef.btv.bg/video/epizodi/masterchef-epizod-7-17-03-2015.html

По принцип на първа страница на темата има линк към сайта, където ги качват.

# 199
  • Сливен
Аз снощи нямах възможност да гледам, днес сутринта изгледах половината - много съм доволна от представянето на Диляна, надявам се да не отпадне, все пак едно от най-добрите  ястия  от кутията беше нейно. Забелязах, че и във ФБ е подкрепяна и е фаворит за оставане сред застрашените.
Между Симеон и Боян съм ЗА Симеон.

# 200

На мястото на Дарин не бих направила тази украса от прамезан, при положение, че преди него я беше направила Диляна.

Вероятно и аз сега като гледам епизода, не бих направил такава декорация, но уверявам ви - ние в кухнята много малко имаме възможност да следим какво правят останалите и дали не се повтаряме с някого. Ето рецептата за моето предложение, което не е нито в най-добрите, нито в най-лошите - http://wp.me/p21l7D-xy

# 201
Остави декорацията, ами 10 от 16 човека (говоря без да съм броила) направиха ролета.  Laughing Кръстени по различен начин.
Дарин пак измисли нещо различно - пък било то и кюфтета в зеленчукова супа, които с тази декорация изглеждаха като кралска супа с пуешки кюфтенца  Laughing

Дарине, не беше най-доброто ти ястие, ама на фона на масовите ролета си беше идейно и красиво.

# 202
Дарине, яденето ти беше много хубаво за мен и много бих желала да го опитам. Все по-силно ти желая успех.
Аз не харесвам ролетата, вретена и увито месо с пълнежи и затова като видях твоите кюфтенца много се зарадвах. Хареса ми и дантелата украса много. Аз не правя такива неща и се възхищавам на хората, които умеят и имат желание да се занимават.

А писали сме заедно с Merelenda. Hug

Довечера определено съм за Симеон. От отпадащите бих желала да отпадне Юлиана. Не и е мястото там с веганството.
Най-симпатичен ми е Петър. Диляна не искам да отпадне, въпреки че не я харесвам, но все пък първото и ястие беше в най-добрите и после веднага второ в най-лошите. Трябва и явно още за да се докаже.

# 203
  • Berlin
Ще го дават днес по бТв Lady от 18ч.

Победителят от състезанието за имунитет Симеон/Боян ще се спаси някакси следващия път, така ли?

# 204
По повод това, че в американския формат всичко се случва в един епизод, аз се радвам, че елиминации, мистериозни кутии и т.н. са в различни епизоди. Иначе щеше да има само по един епизод на седмица, а така са цели 3  Grinning  Peace

# 205
От пуешкото ми се иска да опитам на Ву и на Петър, а на Боян не ми хареса изобщо.
Довечера в двубоя съм за Симеон.
А за елиминация - Юлияна.

# 206
Таня е коментирала във фейсбук,че ястието й е било опитано от другите двама от журито,но не е показано.А така остава едно кофти впечатление,че тя хем не готви както трябва,а е оставена в шоуто.Прекалено нагласено го показват и мнооого изопачено.Таня,Дарин,Ву - Успех.  Hug
А и пише,че Боян и Симеон са професионални готвачи,като Симеон е близък с Виктор от журито.А Аврам е стилист в Хилтън.(за това не съм сигурна дали е шега или истина  Simple Smile )
Юлияна не е безработна,а е собственичка на вегетариански ресторант.Статията е от миналата година.
http://www.posredniknews.com/site/vodeshti/127-nai-vazhnoto/4723 … lekarstvoto-hrana

И остава едно горчиво усещане,че истинските любители готвачи са жестоко прецакани и са само за фон и пълнеж,за да има кой да гонят по време на кръговете.Нали уж трябва да няма професионални готвачи.Все пак те имат предимство с опит и знания. newsm78

# 207
Таня е коментирала във фейсбук,че ястието й е било опитано от другите двама от журито,но не е показано.А така остава едно кофти впечатление,че тя хем не готви както трябва,а е оставена в шоуто.Прекалено нагласено го показват и мнооого изопачено.Таня,Дарин,Ву - Успех.  Hug
А и пише,че Боян и Симеон са професионални готвачи,като Симеон е близък с Виктор от журито.А Аврам е стилист в Хилтън.(за това не съм сигурна дали е шега или истина  Simple Smile )
Юлияна не е безработна,а е собственичка на вегетариански ресторант.Статията е от миналата година.
http://www.posredniknews.com/site/vodeshti/127-nai-vazhnoto/4723 … lekarstvoto-hrana

И остава едно горчиво усещане,че истинските любители готвачи са жестоко прецакани и са само за фон и пълнеж,за да има кой да гонят по време на кръговете.Нали уж трябва да няма професионални готвачи.Все пак те имат предимство с опит и знания. newsm78

Както казва Виктор - "КажИ честно"  Shocked

# 208

Прочетох коментарите под статията  Shocked
Нещо не наред цялата работа.

# 209
  • София

newsm10

Общи условия

Активация на акаунт