MasterChef България, Тема 3

• 40 804
  • 781
  •   1
Отговори
# 540
Дарине, честит имен ден! Да си жив и здрав и много успехи в живота да имаш!  Simple Smile

# 541
  • София
Заслужено си тръгна първа, дано си е взела поука и за поведението, което показа. Не само с крем карамела, но и с отборната игра не се справи, спъна отбора си. Аврам може и да няма най-добрите ръководни функции, но те си го избраха.

# 542
Стефан е страхотен. Много го харесвам, добър лидер е, а и е усмихнат, което както виждаме там е рядкост. А и не мрънка като повечето.

# 543
  • София
Аврам не го харесах още от самото начало и в този епизод ми затвърди отрицателното мнение - несигурен и неориентиран. Изобщо не ставаше за капитан - не успя да ги обедини, не знаеше какво готвят съотборниците му  Crazy. Беше изнервен, хаотичен и изобщо не знаеше какво прави. Не разбрах с каква идея изхвърли морковите на Таня?! Крем карамелът му също беше зле.

Таня също се оказа голямо разочарование - жалко, беше ми симпатична. Не разбрах защо се почувства толкова недооценена, какво искаше да сготви - основното ли? Крем карамелът й ... на нейно място изобщо нямаше да го презентирам на журито. Заслужено отпадна.

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 23:32 от Reinа

# 544
  • София
................

Деконструиран Simple Smile

Joy Joy Така и ще бъде поднесено и в менюто....върви и го разгадай.... Joy
Таня справедливо си тръгна, за първи път да го прави, а и не само тя, просто се чудя защо тогава се явяват на такъв конкурс и с такива претенции са някои..... newsm78
................

Между другото - Дарине - ти ни остана участник тук - ако това не нарушава договора ти - моля те, помоли дамската част от участниците да си връзва косите. Отвратително е да гледаш как се веят къдри докато готвят. През цялото време си представях каква "подправка" могат да намерят от журито в крем на Кити.
Много добра забележка, но предполагам че е на запис и вече е късно каквото й да казва ...снимано е...
С приятно впечатление съм от Стефан.

# 545
А пък на Мариела да и кажа, че ако за вечеря завърши с крем карамел има голяма вероятност да поднася на закуска  Яйца Бенедикт.
(като обикновените домакини с престилките Wink)

# 546
  • Ню Йорк
Много се смях на Деконструирания крем. Първо си помислих, че е някакъв майтап, но не било.

# 547
Стефан е страхотен. Много го харесвам, добър лидер е, а и е усмихнат, което както виждаме там е рядкост. А и не мрънка като повечето.

Направо си е симпатяга.  Wink

# 548
Учудвам се, че до сега никой от журито, което парадира за хигиена в кухнята ( особено Петър Михалчев ) , не е заставил участничките ( в частност визирам Мариела ) да готвят с прибрана коса.  Crazy

# 549
  • София
Много се смях на Деконструирания крем. Първо си помислих, че е някакъв майтап, но не било.
Как майтап, тя го каза така сериозно, че...да й повярваш.  Mr. Green

# 550
Учудвам се, че до сега никой от журито, което парадира за хигиена в кухнята ( особено Петър Михалчев ) , не е заставил участничките ( в частност визирам Мариела ) да готвят с прибрана коса.  Crazy
Той нали ги пита какъв е този хаос  или нещо такова, но за косата наистина не е правил забележка.

# 551
Той нали ги пита какъв е този хаос  или нещо такова, но за косата наистина не е правил забележка.

Крайно време е да си вземат бележка - и Мариела, и журЕто  Sign Exclamation

# 552
Мен ако питате всички трябва да са с шапки, защото и от мъж готвач може да падне косъм в ястието.

# 553
Тази вечер имам гости и изтървах епизода. Като ви чета не е за изтърване и утре ще наваксам от сайта. Разбирам, че Таня си е тръгнала, жалко... Харесвах я. Таня, знам, че четеш, само напред и нагоре.

# 554
  • София
Мен ако питате всички трябва да са с шапки, защото и от мъж готвач може да падне косъм в ястието.
Да, де, ама трябваше да си ги получат още с първите престилки и така до края на шоу -то. Това определено си е пропуск, но забелязах , че и в чуждите предавания нямат готварски шапки.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт