Отговори
# 660
Гери явно си гледала много сериали.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Гале, 3 Хамерикански и 2 дизита зяпам засега  Laughing Laughing

# 661
# 662
хаха и на мене...костваше ми 4 епизода да се сетим че играеше в един сериал май по нова го даваха с едни сестрички...даже ако не се лъжа Неслихан май беше едната сестра  newsm78 сещаш ли се  hahaha а оная алтавата на Явуз дет искаше да се жени за него беше главната  hahaha

# 663
Тизе направи един бръз обзор на епизода довечера  Mr. Green Mr. Green

# 664
хаха и на мене...костваше ми 4 епизода да се сетим че играеше в един сериал май по нова го даваха с едни сестрички...даже ако не се лъжа Неслихан май беше едната сестра  newsm78 сещаш ли се  hahaha а оная алтавата на Явуз дет искаше да се жени за него беше главната  hahaha
Тц тоз не съм Laughing от другаде е Laughing

# 665
Зизуно   love001 Сега кат съм с двойката, можеш да минеш утре на кайве Party Party

Ренку, има ве4е със субки  Хулиганът http://vbox7.com/play:e244fd5844

# 666
Зизуно   love001 Сега кат съм с двойката, можеш да минеш утре на кайве Party Party

Тенкю Heart Eyes ама таз серия ше я пропущим Laughing Душко го нема Naughty другата ше е интересна Heart Eyes

# 667
Тц тоз не съм Laughing от другаде е Laughing
аз у друг сериал не съм го виждала  hahaha не се сещаш сега ма е от същия  hahaha

иначе се луди са събрали у тоя сериал  hahaha Дилаверчо го разбрахте  и оня откачения от Аси дет щеше да се жени за сестрата на Демир  hahaha и баш Кръстникът го знам от някъде ма ще ми трябват поне още 3-4 епизода да се сетя  Joy hahaha

# 668
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Утре не мога...ше изписваме внука и цял ден няма да ме има Peace
Ще дойда в други ден Party Party Party Party Party

# 669
Немам търпение за новия епизод на Дневниците  Heart Eyes Grinning

Heart Eyes

# 670
Сал да ви светна че тоя е от Малки жени  Peace
Зизуно къв внук ма  Shocked Shocked Shocked Shocked

# 671
+1  newsm78

# 672
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ми на племенника му се роди келеш и свекитУ каза, че съм била баба...и я така съм се възприела Laughing Laughing Laughing

# 673

Аз не съм го гледала Peace

# 674
Ми на племенника му се роди келеш и свекитУ каза, че съм била баба...и я така съм се възприела Laughing Laughing Laughing
Аааа, ми що не казваш бе, ай да ви е честито  Hug Heart Eyes Да ви е здраво и много да ви радва  Hug

Бегам да се занимавам с КУРсовата, 4-та нощ подред ще откарам  ooooh! ooooh! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт