Отговори
# 615
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе вие луди ли сте тука за коли да се дрънкате  ooooh!
Я, не се обаждай ма... Naughty никой с никого не се дрънка... Naughty
Просто си лафиме...или поне аз не се дрънкам.

# 616
Peace Naughty

# 617
Епа кат е на прИмоция  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 618
Чайурие шукарие newsm19 newsm19 newsm19

# 619
# 620
Аз па нямам и трабант  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 621
# 622
# 623
# 624
Днеска било Световен ден на мозъка  Mr. Green ooooh! Как можах да го пропущим  Mr. Green Mr. Green ooooh!

# 625
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Днеска било Световен ден на мозъка  Mr. Green ooooh! Как можах да го пропущим  Mr. Green Mr. Green ooooh!
То нема за кво да празнуваш Mr. Green

# 626
То нема за кво да празнуваш Mr. Green
Не бе, да честитим на колегите, че пращат от мозък Mr. Green Mr. Green па и карта да им подарим  Mr. Green

# 627
# 628
# 629
Peace Naughty

Чшшшшшшшшшш....я си сгъни малко Нарцисизма Naughty
Мерси за лекцията, ама реално за мен има други параметри за клас. Всеки си е различен. Както казах, за мен е арна колица, имах възможност да я карам и ми харесва. Не бих я причислила над средния клас автомобил...за мен високият клас държи цени далеч от тези които можем да си позволим.
В никакъв случай не исках да ти обидя колата...най-малкото и на мен е вършила работа многократно, само казвам...е, няма да се повтарям и да влизам в спорове. Разни хора, разни критерии.

Все си мисля, че винаги можеш да си купиш по-хубава. Недей толко да ми се докачаш. Както казах, не си продала ни Ферари, ни Майбах, ни совалка....всичко друго е възможно...особено като си карала колата на Императора Grinning
Зизуно, все пак това е автомобил на 14 години Peace В момента един среден клас кола не може да стъпи на нея ни по визия и екстри, ни по салон и ока4ване Peace независимо от възрастта и, а първия собственик е платил за нея 70.000 лева Peace 10 години по късно, аз я взимам за 11.000, а сега я давам за 6.500. Всяка една кола за времето си си е имала стойност и тази не е била от ефтините Peace
Върни се 14 години назад и се сети колко коли за времето си са били с вградени навигации, телевизии и вси4ко ел. по тях. Това имах предвид висок клас Peace

Оф, аз отговори давам през 4ас да му се невиди, ама ме свалиха в салона одеве Whistling

Общи условия

Активация на акаунт