Перилни препарати и омекотители - 30

• 77 056
  • 727
  •   1
Отговори
# 15

Момичета имам едно питане : ММ има една бяла риза с нещо като точки по нея сивкаво-кафяво-черни , яката и от вътре е пожълтяла, явно от парфюма, та с какъв прах да я изпера и с какво да третирам яката  newsm78 Дали ще мога да я пусна на 40 градуса  Thinking , ако я свия ще ме убие  #2gunfire
Този препарат си купих и вече го пробвах върху бяла тениска с петна от кръв. Разликата е само, че намерих с помпа. Почистиха се идеално. Пише, че става и за цветни дрехи, скоро ще се престраша да го пробвам.
http://pochistvane.produkti.sofia.point.bg/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D1 … D0%BD%D0%B0/27627

Петна от кръв ми се изпират  с течния препарат за цветно пране от ДМ-само натърквам мястото за да действат по концентрирано ензимите и в пералнята на 40 градуса. Без следа се изпират  Peace

# 16
  • Prague Czech Republic
Аз харесвам перилните препарати на. Даш Атче Персил.

# 17
Чувам много хубави коментари за продуктите на ДМ, но при нас нямат магазини. Споделям моя опит за препарат струващ 1.80.

# 18
  • София
Идвам да похваля ето този омекотител. Омекотява страхотно и има много приятна миризма, която остава трайно и след изсъхване на дрехите.

# 19
Да следя темата. Нямам какво да споделя или да се похваля. Давам зор на италианският Даш, още 2 бутилки имам от него.  #Cussing out

# 20
  bouquet Благодаря Ви Натали и Мама на Жори  Hug   Ще видя при нас дали го има този препарат , ако не ще взема бочкото  Peace

# 21
Мис Облаче пробвай с това .

# 22

bouquet

Става и за цветно нали  ?

# 23

bouquet

Става и за цветно нали  ?
Аз само за бяла риза копринена съм ползвала ,но е писано тук и преди и някой може да сподели .

# 24
  • София
Защо ползвате препарати за петната от кръв? Повечето средностатистически перилни препарати би трябвало да ги премахват от раз.

Да се оплача, че изпрах тънките си пердета с прах за бяло и избелващо прахче и те са си все така сивеещи. Прах ги на 30 градуса, не посмях на по-висока температура... Дали са вече овехтели? Но не са толкова стари, на 4 години са, слънцето не ги пече директно, имам щори...

# 25
Наложи ми се да използвам препарат, защото петната от кръв не се бяха изпрали. Може би, защото беше засъхнала, не зная, но с този препарат се извадиха.
И аз не съм намерила досега подходяща прах за снежно бели пердета. Понякога ги пускам с белина, но на 30 гр., защото нямам нерви да ги гладя. Не се получава и това е. Ще се радвам, ако някой сподели.

# 26
Петно от кръв се изчиства най -лесно със студена вода течаща ,ако не излезе и сапун / обикновен някакъв или за пране /
  Аз и от Спот съм доволна / но реално петна от кръв / такива рядко пера -не помня от кога не съм/ само със студена вода .

# 27
  • София
РРР, защо не понакиснеш в прах за бяло и/или избелващо прахче за няколко часа пердетата (нали си бели)?

Мис Облаче, риза няма да се свие на 40 градуса, най-много да се изпере. Прането на ниска температура и на кратка програма е захабила дрехата, защото тя не успява да се изпере достатъчно добре.
Яката третирай предварително с някакъв препарат за петна - Лидъл в момента продават такъв - бял спрей с риза на етикета, към 3 лв. Или пък със сапун за петна (аз лично не съм видяла файда от тези сапуни, но пък от въпросния спрей съм адски доволна).
Прахчето Snow може и да промени цвета на ризата, щом не е чистобяла, то представлява избелващо прахче с по-голямо количество избелители на кислородна основа.

# 28

Мис Облаче, риза няма да се свие на 40 градуса, най-много да се изпере. Прането на ниска температура и на кратка програма е захабила дрехата, защото тя не успява да се изпере достатъчно добре.
Яката третирай предварително с някакъв препарат за петна - Лидъл в момента продават такъв - бял спрей с риза на етикета, към 3 лв. Или пък със сапун за петна (аз лично не съм видяла файда от тези сапуни, но пък от въпросния спрей съм адски доволна).
Прахчето Snow може и да промени цвета на ризата, щом не е чистобяла, то представлява избелващо прахче с по-голямо количество избелители на кислородна основа.

Сега се сетих,че имам един немски май сапун за петна  newsm78   Ще пробвам с него, ако не успея да стигна до Лидъл, че не ми е много в посоката  Tired  Това означавали, че трябва да я пусна с прах за цветно, или от едно пране с прах за бяло няма да избелее  Thinking

# 29
  • София
От едно изпиране на светла риза с прах за бяло няма да има поражения.
Натъркай здраво със сапуна преди това.
А въпросният спрей не се продава постоянно в Лидъл, имай предвид - сега е пуснат за"седмицата на чистотата" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт