Перилни препарати и омекотители - 30

• 78 283
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • в огледалото на живота
Тази седмица Персил е на промоционална цена в Кауфланд, взех прах за цветно, че мегаперлите са ми на привършване.
И аз напазарувах Персил  Simple Smile Този път с лавандула да опитам.

# 61
За тези, които търсеха Бинго:

от утре 19.03. до 25.03., прах/гел, различни видове - 4.69 лв. във всички магазини на Фантастико.

# 62
Няма да намалят ОМО-то май и в най-скоро време ще си купя да пробвам Бинго 2 в 1. Остана ми ОМО за 4-5 пранета. Sad
И аз по същата причина съм решила да пробвам Бингото. Днес даже го помирисах от кутията и много ми хареса. Яд ме е, че не взех миналата седмица, когато беше на промоция в Кауфланд.
От утре Бингото ще е на 4,69 във Фантастико
 just user писали сме заедно

# 63
Не бях ползвала "Тема" за бяло.Доволна съм.Дрехите искрят,сякаш.Има и оптичен избелител и такъв на кислородна основа. Само не мога да кажа как се справя с конкретни петна,защото нямах такива.

# 64
  • София
Препоръчвам Персила с лавандулата. Аз ползвах течния вариант и съм много доволна. Смених го единствено, защото ми омръзна миризмата. Купих си от новия Ариел гел, но съжалявам, Персилът е по-добър по мое мнение.

# 65
  • София
Не бях ползвала "Тема" за бяло.Доволна съм.Дрехите искрят,сякаш.Има и оптичен избелител и такъв на кислородна основа. Само не мога да кажа как се справя с конкретни петна,защото нямах такива.
Справя се и то много добре. Peace Изпира ми бели покривки и бели кърпи за ръце, които използваме вместо салфетки по време на хранене и които доволно омазваме с лютеница, кетчуп и какви ли не сосове и манджи.

# 66
Тази седмица Персил е на промоционална цена в Кауфланд, взех прах за цветно, че мегаперлите са ми на привършване.
И аз напазарувах Персил  Simple Smile Този път с лавандула да опитам.
И аз ползвах ,но течният ,доволно изпираше  Peace

# 67
  • София
В момента дали има на промоция някъде от новите капсули на Персил?

# 68
  • София
Момичета, някоя от вас да има опаковка Омо? Трябва ми табличката за дозиране, защото сутринта си изсипах и двата пакета, които имах, в кофата, в която си държа праха и изхвърлих опаковките. А съм забравила как се дозираше. Не можах да намеря и снимка на табличката.  Flutter  Hug

# 69
Момичета, някоя от вас да има опаковка Омо? Трябва ми табличката за дозиране, защото сутринта си изсипах и двата пакета, които имах, в кофата, в която си държа праха и изхвърлих опаковките. А съм забравила как се дозираше. Не можах да намеря и снимка на табличката.  Flutter  Hug

[/quote

Аз имам.

# 70

# 71
В момента дали има на промоция някъде от новите капсули на Персил?
Тези ли са -магазин СВА:

# 72
  • София
Благодаря за бързата реакция, Гес! bouquet

# 73
  • София
Да. Благодаря.

# 74
blackpearls ,това за кой град е ?

Общи условия

Активация на акаунт