Перилни препарати и омекотители - 30

• 78 274
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
  • София
А тези препарати за черно - само за черно ли са или и за други просто тъмни дрехи - за тъмни сини дънки биват ли, а за сиво, кафяво ?

# 166
А тези препарати за черно - само за черно ли са или и за други просто тъмни дрехи - за тъмни сини дънки биват ли, а за сиво, кафяво ?

Аз освен черни и тъмни дрехи пускам и цветни на които имам дори и малко черно или такива, които са с по ярки цветове - имам рокля в цвят горчица и шоколадово кафяво , дънки на ММ  Peace

# 167
  • София
Т.е. на по-светлите цветове нищо не им става, така ли?

# 168

Да, не им става нищо  Peace  Имам лятна бяла рокля с принт и черен кант между принтовете - изпрах я няколко пъти с цветен прах и стана една по матова, почнах да я пера с Персил за черно и стана много по свежа от преди  Sunglasses  А на нея има зелено, лилаво и основата е бяла  Flutter

# 169
  • София
Супер, много ти благодаря Simple Smile

А да питам има ли много голяма разлика между различните препарати за черно/тъмно или просто да взема, който е наличен в близкия магазин.

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 14:06 от Angel_Dust

# 170
момичета да ви питам как мога да махна пожълтели петна по бебешки дрешки от застояване?

# 171
  • Русе
момичета да ви питам как мога да махна пожълтели петна по бебешки дрешки от застояване?
Гес беше препоръчвала препарат на DM, ако не се лъжа този, но дали ще е подходящ за бебешки дрешки newsm78
Скрит текст:

# 172

Защо не пробваш с прах за бяло пране, на 60 градуса...
Те всъщност детските прахове са универсални, тоест съдържат активен кислород, така че би трябвало да се получи...

# 173
предполагам че може да стане на 60 градуса.може би ще се поизбледнее жълтото с всяко следващо пране  Thinking благодаря момичета   bouquet

# 174
  • София
Момичета, не перете ли? Какво е това затишие в темата?  Wink

По въпроса - аз лично жълти петна от стоене в гардероб не съм успявала да махна, избледняват, но не напълно.

# 175
Пробвай прахче Сноу уайт , прах за бяло пране - на мен Бинго бебе преди време ми изпра петно на бяла копринена риза / което не  се махаше с нищо /.

# 176
Момичета, не перете ли? Какво е това затишие в темата?  Wink

Перем, перем...но не купуваме нови прахове, че си имаме достатъчно запаси Mr. Green и затова не пишем Laughing

# 177
  • Русе
Да, не им става нищо  Peace  Имам лятна бяла рокля с принт и черен кант между принтовете - изпрах я няколко пъти с цветен прах и стана една по матова, почнах да я пера с Персил за черно и стана много по свежа от преди  Sunglasses  А на нея има зелено, лилаво и основата е бяла  Flutter
Аз пък имах един черен сутиен за вкъщи и му загубих едната презрамка. Имах излишни бели и закачих една бяла. С течение на времето, от пране на пране бялата презрамка стана сива.

# 178
Пробвай прахче Сноу уайт , прах за бяло пране - на мен Бинго бебе преди време ми изпра петно на бяла копринена риза / което не  се махаше с нищо /.
значи викаш че Бинго бебе ти е изчистило петно,значи е хубав  Wink

# 179
Аз пък имах един черен сутиен за вкъщи и му загубих едната презрамка. Имах излишни бели и закачих една бяла. С течение на времето, от пране на пране бялата презрамка стана сива.
Как мислиш, дали е от препарата за черно, или се е пренесла боя от останалите дрехи, с които го переш?

Общи условия

Активация на акаунт