За свободата на словото и себеизразяването – модно издание

• 25 638
  • 965
  •   1
Отговори
# 45
Точно това казва Долче, че психиатрите не са достатъчно подготвени да се справят с ефектите на този експеримент.

# 46
Точно това казва Долче, че психиатрите не са достатъчно подготвени да се справят с ефектите на този експеримент.

Къде го казва?

# 47
# 48

Добре, намерих го на английски. Първото ин-витро дете е вече на 36 години. Как така психиатрите още не са достигнали до поне някакви заключения за този очевидно не много нов "феномен"? Simple Smile

# 49

Чудя се ти откога стана защитничка на свободното слово,  newsm78
при положение че всячески се опитваш да затвориш устите на различно мислещите от теб
... навсякъде из форума дори в най-банални теми като кинаджийските  Laughing

Това изчерпва цялата тема!   202uu
Тъкмо същата мисъл ми се върти в главата откакто видях темата - нека първо си дадем сметка доколко сме толерантни към различно мислещите ние самите, преди да пишем с фалшив патос за псевдо свободи.

# 50

Добре, намерих го на английски. Първото ин-витро дете е вече на 36 години. Как така психиатрите още не са достигнали до поне някакви заключения за този очевидно не много нов "феномен"? Simple Smile
те казват че психиатрите не са подготвени за кое? за ефектите от инвитро или за ефектите от семейната среда?( не мога да отворя линковете да прочета оригинала)

# 51
  • София
Че какъв може да е ефектът от ин витрото, освен наличието на едно нормално, по нищо неразличаващо се от другите, дете.
Сигурно иде реч за ефекта от семейната среда, в частност гейската. Не ми се чете, само догадки правя.

# 52

Чудя се ти откога стана защитничка на свободното слово,  newsm78
при положение че всячески се опитваш да затвориш устите на различно мислещите от теб
... навсякъде из форума дори в най-банални теми като кинаджийските  Laughing

Това изчерпва цялата тема!  202uu
Тъкмо същата мисъл ми се върти в главата откакто видях темата - нека първо си дадем сметка доколко сме толерантни към различно мислещите ние самите, преди да пишем с фалшив патос за псевдо свободи...
темата е съвсем млада, рано е още за лични нападки.

# 53
  • София
Моля, правете разлика между налагане на мнение и затваряне на усти.

# 54
Че какъв може да е ефектът от ин витрото, освен наличието на едно нормално, по нищо неразличаващо се от другите, дете.
Сигурно иде реч за ефекта от семейната среда, в частност гейската. Не ми се чете, само догадки правя.

НЕ иде реч за семейната среда, точно за инвитрото и сурогатното майчинство говорят  ooooh!
Ето го на английски
Procreation "must be an act of love," Domenico Dolce says. "I call children of chemistry, synthetic children. Uteri [for] rent, semen chosen from a catalog."
Доменико неведнъж е подчертавал, че е изключително вярващ практикуващ католик

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 20:57 от Бумър

# 55
  • София
Е, при това положение великият ум Долче може спокойно да си гръмне простата глАва.

# 56
А те в качеството си на какви дават оценка на подготовката на психиатрите?  newsm78

# 57
  • София
Чакайте сега, него явно сурогатството и донорството го притесняват. Понеже говори за утроба под наем и за мъжки материал по каталог. Този просто не е човек, на когото да отделя време да го насмета качествено. Смешко.

# 58
те казват че психиатрите не са подготвени за кое? за ефектите от инвитро или за ефектите от семейната среда?( не мога да отворя линковете да прочета оригинала)

Сега попрочетох различни статии на английски и не ми става съвсем ясно. От една страна Габана казва, че семейната конфигурация, в която е израстнал и разбира най-добре е тази на мъж и жена с деца. От друга се изказва против зачеването на деца ин витро, което е опция и за хетеросексуални партньори. И предвид че хетеросексуалните двойки са значително по-голям процент, логично е и те да са по-голям процент от възползващите се от ин витро (при репродуктивени проблеми).

# 59
оригиналното интервю ни трябва, ако може на английски, защото така обсъждаме преразказаното от някой друг, който също може да го чете както му отърва. За сега съм намерила само някакви откъси , но не и цялото интервю.

Общи условия

Активация на акаунт