За свободата на словото и себеизразяването – модно издание

• 25 794
  • 965
  •   1
Отговори
# 90
Казва защо обиждате децата ми и аз повече няма да нося дрехите ви!

Кифленска работа. Иначе масов бойкот срещу D&G е лесно изпълним. Както са казали в една статия:

Most of us can’t afford Dolce & Gabbana, so it’s more realistic to say we shall, well, continue not buying them. It will be an easy fashion boycott: We were doing it anyway. Now, we can not buy D&G with an added political zeal.

Mr. Green

# 91
Извинявай, че от цялата дискусия се хващам точно за това изречение. Но, не е така за мен.
Щом едни гейове могат на всеослушание и на показ съвсем спокойно и необезпокоявано да отглеждат деца. Като, както се вижда обществото е толерантно към такива, то какво остава - да спрем и а се изказваме, че комфорта да им е съвсем пълен.

Българското общество ли е толерантно? Честно казано аз не знам за гей двойка, която да отглежда спокойно деца в България. Не казвам, че познавам всичко и всички, ама не едва ли им е толкова необезпокоявано.

# 92
Българското общество ли е толерантно? Честно казано аз не знам за гей двойка, която да отглежда спокойно деца в България. Не казвам, че познавам всичко и всички, ама не едва ли им е толкова необезпокоявано.

Как да отглежда гей двойка деца в България, като не е разрешено? Освен ако мама и тати не са се развели и новият партньор на мама/тати не е от същия пол. Но това не е същото.

# 93
то какво остава - да спрем и а се изказваме, че комфорта да им е съвсем пълен.

От това ми изглежда сякаш искаш да се говори, за да не им е пълен комфортът. Извинявам се, ако не съм разбрала правилно Simple Smile

# 94
  • Once there was a Hushpuppy...
Ули - ами права си, но аз говоря по принцип, че съществува толерантност.
Аз не познавам такава двойка сред обкръжението си.

то какво остава - да спрем и а се изказваме, че комфорта да им е съвсем пълен.

От това ми изглежда сякаш искаш да се говори, за да не им е пълен комфортът. Извинявам се, ако не съм разбрала правилно Simple Smile

Коя съм аз, че да спра нечии комфорт?!

Но, не става и само едните да живеят в комфорт, нали?
Само едните да се изказват, пък другите да мълчат.
Ето, аз казах, че не одобрявам гледането на дете от двама семейни мъже, и какво от това?
Моето не одобрение да не би да разваля нечии комфорт?
Нали, разбираш. Не може все да се мълчи, когато смятаме, че нещо не е правилно само и само, за да сме толерантни. Та, тя тази прекалената толерантност някой ден ще изиграе лоша шега на децата ни и техните деца в по-глобален мащаб.

# 95
В България няма гей-бракове, нито съвместно съжителство, нито нищо уредено в нормативна уредба. За какъв комфорт говорите?

# 96
  • Once there was a Hushpuppy...
В България няма гей-бракове, нито съвместно съжителство, нито нищо уредено в нормативна уредба. За какъв комфорт говорите?
Аз, лично говоря по принцип и за световен Peace

# 97
Разбрах.  Peace Ули писа за комфорта на гей двойки, които (хипотетично) отглеждат деца в България и на нея отговорих.

# 98
Не разбирам гледната ти точка. Законът ли урежда взаимоотношенията единствено? Съвместното съжителство на разнополови партньори в България мисля също не е уредено законово.

Иначе говорехме за толерантност, ти намеси закона.

# 99
Нали за деца говорим, не за това кой с кого какво прави под чаршафите? Как няма да е намесен законът?

# 100
Човекът си е казал мнението, голяма работа. Обаче аз лично се учудвам, че публична личност, която с всичките тези средства най-вероятно има и достъп до необятен набор от информацияа, може да нарече децата синтетични. Изкуствено е осеменяването, развитието на плода си е съвсем като на децата, резултирали от полов акт.

И друго се чудя, нали са сицилианци и уж вярващи, детето на Дева Мария какво е, след като е нямало физически акт и бащата не е човек? Хм.

# 101
Нали за деца говорим, не за това кой с кого какво прави под чаршафите? Как няма да е намесен законът?
Аз говоря за толерантност към гей двойките, с или без деца.

# 102

Репликирах на твой пост, в който говориш за гей-двойки с деца.

ЛиЛу, просто е използвал политически некоректен израз. Иначе ясно е обяснил какво има предвид.

# 103
Не е точно така, Чек. Обърни внимание на това: “No chemical offsprings and rented uterus: life has a natural flow, there are things that should not be changed.”

Значи за Исус може утроба под наем, а за бебетата на еднополовите двойки не може.

# 104

Репликирах на твой пост, в който говориш за гей-двойки с деца.
Добре.
Нормално е да говоря за деца, при положение, че отговарям на пост, който твърди, че обществото е толерантно към гей двойки, които отглеждат деца, за да попитам, кое общество се визира.

Общи условия

Активация на акаунт