За свободата на словото и себеизразяването – модно издание

• 25 968
  • 965
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Аз питам от гледна точка на детето.
Ясно е, при ситуации от тази без майка към кого ще се обърне.

Вие като момичета към кого се обърнахте и кой "ви светна" по въпроса?
Вашите девойки към вас ли се обърнаха?
Реални примери и наблюдение поведението на детето при равни други условия - с налични майка и баща с нормална степен на общуване.

# 571

Момиченцата ще са "вагинчета" , момченцата "пишлета", или подобни

Че то  това политкоректно ли е? Не съм чувала по-сексистко нещо.

Тоест едно семейство от двама мъже е все едно мама е умряла.
Ами тогава и съседката може да обясни, щом се налага или учителката в училище.
Пък си има и книжка.

От мама, разбра се вече, нужда няма...

Умряла, неумряла, така или иначе няма. Има тате и тате, мама няма.

Сега точно бистрим има ли нужда всяко дете от мама.  Само че въпросът по същество е има ли нужда всяко дете от жена.

# 572
  • София
Възможно е да нямам понятие - не съм мъж гей на средна възраст, вече съм го казвала другаде и по друг повод.
Желанието им да се "женят" е напук - да. Напук на обществото, което им го забранява.
Когато стане позволено, може и при тях да се появи същата неднеция, която е популарна сред хетеро двойките сега - да живеят без брак.
Но едните го правят по желание и могат да сключат брак във всеки един момент, когато им хрумне.
Другите не могат.
И вероятно се женят... за жени. И създават деца.
Вместо да се скрият в някое кьоше и да живеят сами.

И изведнъж това ги прави двойни и тройни грешници в твоите очи.  Tired

И аз трябва да се радвам на това? Агресивно навиране в очите ми на нещо, което не ми е приятно и имам пълното право да се чувствам така, просто защото не е типично за човешкия вид? Сега разбираш ли, защо има такава опозиция? Ако си живееха мирно и кротко заедно, ок, нямам нищо против. Но агресията в поведението на гейовете, търсещи права априори, е отвратителна. И показва нещо друго - показва опит за надмощие над другите, опит за налагане на мнение и никаква толерантност към чуждото мнение. Въпреки аргументите, които другите имат против и даже напук на тези аргументи. Ето това отвращава доста от хората, които гейовете наричат "моралисти".

Та по същата логика и методология, чрез "крясъци на площада" и агресия и педофилите се опитват да прокарат своето си в обществото. Sick

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 17:16 от Popule

# 573

Сега точно бистрим има ли нужда всяко дете от мама.  Само че въпросът по същество е има ли нужда всяко дете от жена.
Ами то детето и от семейство няма нужда нали? Може да расте в сиропиталище, на улицата или в гората като Тарзан.
Що примери има ехеей-пълно е. И сичките са порастнали и цикълът им дошъл даже.

Жените съвсем спокойно можем да ги затворим някъде и да служат за Сурогатни майки .

# 574

Боже! Това ли бистрим, наистина? Да, всяко дете има нужда от мама. Когато по някаква причина мама я няма липсата е голяма и боли. Не че няма да порастне и така, да научи всичко и така нататък.

# 575
  • София

Боже! Това ли бистрим, наистина? Да, всяко дете има нужда от мама. Когато по някаква причина мама я няма липсата е голяма и боли. Не че няма да порастне и така, да научи всичко и така нататък.

Ох, аз направо се чудя на някои хора.
Те за психоанализа не са и чували...ама нали е модерно гейовете да имат големи усти и да рипкат по главите на редовите хорица, та в крайна сметка трябва да по-умните да отстъпват..

# 576
Аз питам от гледна точка на детето.
Ясно е, при ситуации от тази без майка към кого ще се обърне.

Вие като момичета към кого се обърнахте и кой "ви светна" по въпроса?
Вашите девойки към вас ли се обърнаха?
Реални примери и наблюдение поведението на детето при равни други условия - с налични майка и баща с нормална степен на общуване.

Този, който ми е показал, че може да говори по теми за съзряването. Т.е. майка ми. Което значи, че е "протегнала ръка", за да се доверя и да задавам въпросите си. Майките, които категорично бягат от подобни въпроси, не биват и питани за нищо. Или рядко. Ако се беше случило този човек да е баща ми, обясняващия, то всяко нещо може да се обясни подходящо за възрастта. Мъжете по-рядко отварят пространство за децата си от другия пол да зададат подобни въпроси, вероятно и защото разчитат, че жените им по-лесно ще обяснят (дори от опит). Но, като отворих приказка за опита, не е необходимо да съм взимала наркотици, примерно, за да говоря с детето си по въпроса.

# 577

А, ето Човече сама го каза, сега прочетох.
Ти можеш да споделяш нещата както ги виждаш и чувстваш, а преди малко ме попита за аргументи и доводи на противниковата страна?!?
Значи, аз също като теб без аргументи и доводи мога да кажа, че споделям мнението си защото така го усещам.

Не можеш да твърдиш как усещаш нещо без доводи и аргументи, защото не го усещаш ПРАВИЛНО!
Не може да усещаш майка си по един начин, а баща си по друг. Това, Девора ще ти обясни е заблуда-не е правилно.
 Това е и цялата теза на гей пропагандаторите-че тяхното е всъщност нормата, а другото е заблудата...

А както се каза по-горе- никой не им  пречи да гледат деца или да живеят заедно..
Ся за България не е това основния проблем-един подпис в гражданското или че попа не ги бил венчал....  Пълно е с хетеродвойки, които не се женят и това не им пречи да функционират като семейство..

След като никой не им пречи да гледат деца и да живеят заедно какъв им е проблема? Какво искат? Поклон? Да им се каже браво, евалла? Това ли е?

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 16:56 от Герри

# 578
  • Once there was a Hushpuppy...
Да,дааа, Гери, отивам до мазето за аргументи и доводи. Тичам. И да се подготвя политкоректно Joy Joy Joy И без тях повече няма да се обаждам в темата smile3505

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 16:57 от Hushpuppy

# 579
...
Вашите девойки към вас ли се обърнаха?...

Попита в момент, когато бяхме тримата. Обяснихме й заедно с баща й. Ако бях сама, щях да й обясня сама, ако той беше сам с нея той щеше да й обясни.

При всички случаи темата е полезна, убедена съм, че доста хора остават изненадани от положението при животните, ако не друго поне опознават света...

Предполагам визираш себе си? Wink Едва ли до сега си имала понятие, че гей двойките в природата не правят секс за забавление...

Визирам тези, които казаха, че в природата няма животни, които правят секс за удоволствие, които проявяват интерес към собствения си пол и че няма гей двойки, които отглеждат чуждо поколение.

Ами то детето и от семейство няма нужда нали?...

Напротив, има голяма нужда от семейство. Друг е въпроса, че под семейство някои хора разбират единствено онова, което те самите имат. Всичко друго е лошо.

# 580

Е да, но тук хората казват, че ако има семейство от тате и тате от самото начало то няма да има нужда и липса от мама(жена).

# 581

Не можеш да твърдиш как усещаш нещо без доводи и аргументи, защото не го усещаш ПРАВИЛНО!
Не може да усещаш майка си по един начин, а баща си по друг. Това, Девора ще ти обясни е заблуда-не е еправилно.
 Това е и цялата теза на гей пропагандаторите-че тяхното е всъщност нормата, а другото е заблудата...

Добре, де, в един спор (или дискусия, в която има различни мнения) с какво се борави, освен с аргументи? Не смятам, че би било продуктивно да го обръщам на емоционални изблици, въпреки че точно този въпрос мен най-пряко ме касае.

# 582

Не може да усещаш майка си по един начин, а баща си по друг. Това, Девора ще ти обясни е заблуда-не е еправилно.

Добре, де, в един спор (или дискусия, в която има различни мнения) с какво се борави, освен с аргументи? Не смятам, че би било продуктивно да го обръщам на емоционални изблици, въпреки че точно този въпрос мен най-пряко ме касае.

Тук идва и въпроса за сурогатството. Какво ли е да износиш бебе, да го родиш и да ти го отнемат. Как би го преживяла една жена и колко пари струва това.

Сега аргументи за това трябват ли?

Не знам поддържа ли Елтън Джон отношения с майката на детето си. Виждат ли се? Тя участва ли в живота му?

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 17:32 от Герри

# 583
Дайте малко по - сериозно,  де! Simple Smile
Според този официален документ на немско министерство не им липсва, да. (дано се отваря, pdf е, а от телефон пиша)

На мен моята ще ми липсва. Но аз не знам какво е да имаш майки от мъжки род.

# 584
  • София

Девора, гледала ли си филмът "Transcendence", с Джони Деп? Наскоро излезе, препоръчвам ти го. Та в него има една ключова фраза - питат компютърът дали може да докаже, че има самосъзнание? А той пита питащия - а вие можете ли? Емоциите са ключов елемент от самосъзнанието на индивидите. Те съществуват и обяснението за тяхното наличие се корени в много фактори, като един от основните е генетичният. Някои неща се чувстват и това е.

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 17:48 от Popule

Общи условия

Активация на акаунт