За свободата на словото и себеизразяването – модно издание

• 25 797
  • 965
  •   1
Отговори
# 750
Ти може да намираш бялата раса за по-красива, но усещането за красота е субективно и децата ти може да не са същото мнение.

# 751
  • София
Ти може да намираш бялата раса за по-красива, но усещането за красота е субективно и децата ти може да не са същото мнение.

Така е. А ти предполагам не си видяла децата ми да пишат тук от мое име? Защото аз със сигурност не съм. Peace

# 752
което може да стане с промяна в чл. 5 на Семейния кодекс, че: " Бракът се сключва по взаимно, свободно и изрично съгласие на мъж и жена, дадено лично и едновременно пред длъжностното лице по гражданското състояние."

Първо трябва да променят Конституцията.

# 753
което може да стане с промяна в чл. 5 на Семейния кодекс, че: " Бракът се сключва по взаимно, свободно и изрично съгласие на мъж и жена, дадено лично и едновременно пред длъжностното лице по гражданското състояние."

Първо трябва да променят Конституцията.

Аз имам въпрос - има ли някакви законови възможности в момента да се уредят правомощията на партьора на биологичния родител? Т.е. нещо различно от пълномощни.

# 754
  • София
Да, и Чл. 46 на Конституцията. Девора, няма.

# 755
Да, и Чл. 46 на Конституцията. Девора, няма.

Бях чела, че единственият вариант е непълно осиновяване, което е някакъв вариант, т.е. една идея по-различен от никакъв.

Благодаря!

# 756
  • София
и сурогацията в България няма шанс, така че биологичната дискриминация на мъжките гей-двойки у нас ще продължи още доста дълго Simple Smile ако ще и да им разрешат да се оженят, няма да им разрешат да си раждат деца...  Laughing

# 757
и сурогацията в България няма шанс, така че биологичната дискриминация на мъжките гей-двойки у нас ще продължи още доста дълго Simple Smile ако ще и да им разрешат да се оженят, няма да им разрешат да си раждат деца...  Laughing

Радвам се, че това разведрява вечерта ти  Party

# 758
  • София
и сурогацията в България няма шанс, така че биологичната дискриминация на мъжките гей-двойки у нас ще продължи още доста дълго Simple Smile ако ще и да им разрешат да се оженят, няма да им разрешат да си раждат деца...  Laughing

Радвам се, че това разведрява вечерта ти  Party

сигурна съм, че се радваш  Grinning

# 759
Елементарно се заобикаля закона при желание, затова е разумно да бъдат уредени тези подробности.
Пп преди няколко дни в Компроматната беше обяснено в прав текст каква е схемата.

# 760
Елементарно се заобикаля закона при желание, затова е разумно да бъдат уредени тези подробности.
Пп преди няколко дни в Компроматната беше обяснено в прав текст каква е схемата.

Ще съм ти много признателна, ако ми напишеш на лични!

# 761
  • София
Не е толкова просто, колкото си го представя Бумър.

# 762
Напротив Джем още по-просто е.

# 763

Така е. А ти предполагам не си видяла децата ми да пишат тук от мое име? Защото аз със сигурност не съм. Peace

Не, затова написах "може да имат", а не, че имат.

# 764
  • София
Бумър, може ли и на мен на л.с.?

Общи условия

Активация на акаунт