"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 15

• 41 834
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Ренка с колко дни ти закъснява?че не прочетох по-горните ти статии

# 16
# 17
е няма как да ти се гади или да усетиш някакъв симптом,поизчакай няколко дни или си направи тест.....,за да си сигурна ако има бременност предполагам ще покаже успех  Simple Smile

# 18
 е от януари  до март    смисъл това са  3   месеца почти и  нали  в 3 месец започват симптомите таака съм чувала

# 19
ами нали си ти идва,тест правила ли си

# 20
ами  тоя месец  очаквам цикъла си  на 23  ще видя  дали ще дойде а тест ще ходя утре до  градчето да си  купя  че тука няма аптека  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 21
ами как тогава ти закъснява с 1 ден нещо не мога да те разбера,уж ти закъснява пък на 23 го чакаш

# 22
 на 14.02 трябваше да ми дойде  и ми закъсня с 1 ден и сега го чакам да видя дали  ще се появи

# 23
аз се обърках.......  newsm78 чакаш ли го, закъснява ли? Все едно за бързия влак говорим

# 24
и аз нищо не схванах,също така и нещо за 3-ия месец,че си била бременна ли?

# 25
  • Варна
И аз малко се обърках! Grinning

# 26
  • В един копнеж!
С този секс /защото пишеш-17,01/- или вече си бременна, или не си. Ако си, то тестът отдавна да е показал + резултат. Ако е показало -, то значи не си бременна. А толкова скоро симптоми- за съжаление не се проявяват.

# 27
 чакайте малко  да ви обясня     направих тест за бременност 15 дни след извършването на половият акт който беше на 17.01  и беше отрицателен някои казват че било твърде рано  но ние  от  януари до сега    когато го правим си свършва в мен и въпросът ми към вас е дали е възможно теста да е показал грешно защото повярвайте ми направоо са едни нетърпими болки  и в корема и в кръста  и постоянно ми е лошо  температура по висока  световъртеж  а сега чакам цикъла си на 21  а казвам че за февруари месец   ми е закъснял с 1 ден и  е било по светло и  само 3 , 4 дни  newsm78

# 28
Аз съвсем се обърках! Говориш за рисков полов акт на 17.01, след това продължава да свършва в теб, ама за теб това явно не е рисково, щом не отбелязваш датите.
Дошло ти е февруари, така че не си бременна.
За тези болки отиди на лекар. Това може да се дължи на хиляди неща.

# 29
Имам една позната , която разбра , че е бременна, когато беше в 3 месец, до тогажа си и й идваше цикала. При всяка жена е индивидуално явно. Времето ще си покаже . Дори  ходеше на прегледи, но не виждаха плода, едва когато отиде в по - специализирана болница, тогава стана ясно .

Общи условия

Активация на акаунт