"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 15

• 41 825
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • В един копнеж!
чакайте малко  да ви обясня     направих тест за бременност 15 дни след извършването на половият акт който беше на 17.01  и беше отрицателен някои казват че било твърде рано  но ние  от  януари до сега    когато го правим си свършва в мен и въпросът ми към вас е дали е възможно теста да е показал грешно защото повярвайте ми направоо са едни нетърпими болки  и в корема и в кръста  и постоянно ми е лошо  температура по висока  световъртеж  а сега чакам цикъла си на 21  а казвам че за февруари месец   ми е закъснял с 1 ден и  е било по светло и  само 3 , 4 дни  newsm78

След започване на опитите за забременяване, този наш организъм м--а му с--ра, по някакъв странен начин/ но не при всички жени, разбера се/ малко се, как да кажа, обърква. Може да се поразместят дните на цикъла. Но при положение, че февруари също си имала цикъл/какъвто и да е бил той- по-оскъден или по-кратък/, смятам, че сама можеш да си отговориш на въпроса.

# 31
Имам една позната , която разбра , че е бременна, когато беше в 3 месец, до тогажа си и й идваше цикала. При всяка жена е индивидуално явно. Времето ще си покаже . Дори  ходеше на прегледи, но не виждаха плода, едва когато отиде в по - специализирана болница, тогава стана ясно .

Това ми звучи толкова невероятно, направо като измислица. На какви прегледи е ходила, че не се виждал плода, престанете да давате напразни надежди и чаквания на хората и да ги подлъгвате.
renka3223 няма как да ти е дошло февруари и да си бременна, просто няма как. От последния цикъл до сега имала ли си рискови контакти?

# 32
Здравейте мили дами,моля за съвет.Последна менструация 10.02 ,трябваше да ми дойде на 11.03 ,но още го няма.Тест правен на 15.03-отрицателен.Имам постоянни болки в кръста,като досега никога дори и при цикъл не ме е болял.Не го отдавам на хормони,понеже преди 6 месеца ми бяха завишени пролактина и ТСХ-то, но пия хапчета и вече всичко е наред.Моля за съвет. Hug

# 33
не си бременна просто ти закъснява,ако се колебаеш повтори теста и  ако пак е отрицателен не си бременна и можеш да идеш на лекар

# 34
Благодаря за бързия отговор.Силно се надявам следващия тест да е + ,и просто за предишния да е било рано.

# 35
Да и аз смятам, че не си бременна и трябва да повториш теста след няколко дни или да чакаш цикъл.

Това ми звучи толкова невероятно, направо като измислица. На какви прегледи е ходила, че не се виждал плода, престанете да давате напразни надежди и очаквания на хората и да ги подлъгвате.
Много хубав пост. Не давайте напразни надежди на хора, желаещи бременност.

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 11:40 от densi

# 36
Благодаря за бързия отговор.Силно се надявам следващия тест да е + ,и просто за предишния да е било рано.

Нали знаеш, че менструацията се влияе от много фактори, освен ако разбира се, не приемаш противозачатъчни, тогава е по часовник. Но и стресът, емоционалното състояние, една настинка или простуда могат да повлияят на цикъла и той да не дойде на датата, на която го чакаш.  Щом тестът на 4 дневно закъснение е отрицателен, значи не си бременна. Ще стискаме плаци за следващия месец да станат нещата.    bouquet

Скрит текст:
Аз също този месец имах голямо закъснение от 7-8 дена, но всички препишкани тестове бяха единодушни -  EFN

# 37
Момичета,извинявам се ако въпроса ми е глупав и неуместен,но изобщо не съм в час с тези неща.Та въпроса ми е цикъла винаги ли идва 14 дни след О.

# 38
О не няма въобще такова нещо. Peace

# 39
Здравейте, момичета! Закъснява ми вече трети ден, но не усещам никакви симптоми, освен това, че от два дни ме гони безсъние, а тази сутрин имах много силни гастритни болки. Миналия месец ми дойде на 16.02, като очаквах и този да е около тази дата. Все още няма наченки да ми дойде. Не ми се гади, не ми се вие свят и гърди не ме болят. С приятелят ми правим опити от 6 месеца за бебе и през този период цикълът ми се промени коренно. Датите се менят и като цяло е много по-обилен. Януари ми дойде на 21, примерно. И по тази причина не бързам да си правя тест, макар че ме гризе отвътре и не ми дава мира. Относно половия акт - не мисля, че бих могла да се ориентирам по него, както и вас, тъй като е всеки ден или през ден. Та, въпросът ми е да изчакам ли още няколко дни да ми дойде или мога още днес да си направя тест за бременност? newsm78

# 40
Червенокоска90  щом си нетърпелива, моят съвет е да направиш тест утре сутрин с първата урина.   bouquet

# 41
можеш още днес щом имаш закъснение,но щом казваш,че датата на цикъла ти е променлива можеш и да поизчакаш малко успех и дано да видиш EFP

# 42
  • Варна
Стискам палци!

# 43
Здравейте момичета да си кажа овулацията мина температурата се закова на 36,95 и сега ми остава да чакам да не ми дойде лелката. Засега никакви симптоми нямам но то е и още рано за тях нали започват едва след закъснението на цикъла.Надявам се да се е получило този месец.

# 44
Да и аз смятам, че не си бременна и трябва да повториш теста след няколко дни или да чакаш цикъл.

Това ми звучи толкова невероятно, направо като измислица. На какви прегледи е ходила, че не се виждал плода, престанете да давате напразни надежди и очаквания на хората и да ги подлъгвате.
Много хубав пост. Не давайте напразни надежди на хора, желаещи бременност.

Grinning Grinning Grinning Grinning Не ме обвинявайте, казвам ви какво знам и какво ми е казало момичето и излагам факти, не ме нападайте - колко е вярно и колко не - няма как да знаем , важното е ,че  тя роди и си има живо и здраво момиченце, другото не е от значение, нали така? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт