"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 15

• 41 865
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Габрово
Денис е права Peace много се спекулира със симптоми,които рядко се случват и не са основните.А според мен симптоми няма как да има преди реално закъснение,вътрешно предчуствие някакво да, но симптоми не. Те се поевяват на по късен етап и не е задължително всяка жена да ги има  Wink

# 601
  • Пловдив
Абсолютно сте прави,аз и за това не се надявах много,още повече,че ние не правим опити за бебе.Подведох се ,защото миналата година забременя(но за съжаление загубих бебчето в 4-5 г.с. Cry Cry) а по това време гардите ми бяха започнали да наедряват и се започна с капризите за храна,миризми и напитки.Та за това реших,че "ме е огряло слънцето",но уви  Cry.Днес си ми дойде вече както трябва,за моя огромна радост, Laughing Laughing без нормалните ужасни болки.

# 602
  • Габрово
Калина, ще стане щом го искаш,но ще е когато най-малко очакваш и даже няма да се усъмниш Hug

# 603
  • Пазарджик
Аз също съм на мнение,че се спекулира със симптоми.Аз също търсих до преди няколко месеца някакви измислени симптома.И когато стана преди 8 месеца,някак си просто знаех,че е станало без нито един симптом.Трябваше да ми дойде на 9.10.14  но даже не го и чаках ,а вече си бях подготвила  и тест Simple Smile

# 604
  • Пловдив
Ами не му било сега времето.А и както вече казах ние не правим все още никакви опити.Живот и здраве Август ме чака сватба и след това.................вече започваме да се трудим за бебчетаааа.А пък когато му дойде времето и аз ще се включа в редиците на мамчетата с огромна радост.

# 605
  • Габрово
Попътен вятър и много щастие   bouquet

# 606
  • Пловдив
Попътен вятър и много щастие   bouquet

Благодаря

# 607
Здравейте!
Нова съм тук и бих искала да задам един конкретен въпрос, като се надявам да успеете да ми помогнете Confused От 16 дни с мъжа ми започнахме да "работим" (доста пъти за този период) за детенце, преди това сме се пазили, но никога не съм пила противозачатъчни или някакви други хапчета. Очаквах цикъла си на 11.05, но до днес така и не идва. Т. е. седем дни закъснение, а по принцип ми е редовен. Вместо това от 12.05. досега сякаш не съм аз в тялото си. Чувствам се много странно Shocked  Започна се с много силно главоболие, гади ми се, намалих храната, кафето, без което не мога сутрин, сега не изпитвам нужда да го пия. Днес вдигнах температура 37.1 Корема ми се поду доста и не спада и стана доста твърд, остри болки в кръста, като пред цикъл (но така и не идва), а от днес имах и бодежи в десния яйчник, а после и в левия. Преди цикъл имам подобни симптоми, но не са същите. Досега никога не са ме болели яйчници и коремът ми не се е подувал. При цикъл обикновено гърдите ми стават болезнени, а сега не са.Още на 3-я ден след закъснението си направих тест, но беше отрицателен, днес пак направих, но отново беше отрицателен Confused Не знам какво да си мисля Thinking Възможно ли е да съм бременна, а тестовете да не отчитат? Моля Ви, споделете Вашия опит, защото съм много притеснена, започвам да си мисля, че съм болна от нещо  #Crazy
Извинете за дългия пост, но за по-достоверни мнения, считам, че трябва повече информация.
Благодаря!

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 14:16 от Shreya

# 608
Здравейте!
Нова съм тук и бих искала да задам един конкретен въпрос, като се надявам да успеете да ми помогнете Confused От 16 дни с мъжа ми започнахме да "работим" (доста пъти за този период) за детенце, преди това сме се пазили, но никога не съм пила противозачатъчни или някакви други хапчета. Очаквах цикъла си на 11.05, но до днес така и не идва. Т. е. седем дни закъснение, а по принцип ми е редовен. Вместо това от 12.05. досега сякаш не съм аз в тялото си. Чувствам се много странно Shocked  Започна се с много силно главоболие, гади ми се, намалих храната, кафето, без което не мога сутрин, сега не изпитвам нужда да го пия. Днес вдигнах температура 37.1 Корема ми се поду доста и не спада и стана доста твърд, остри болки в кръста, като пред цикъл (но така и не идва), а от днес имах и бодежи в десния яйчник, а после и в левия. Преди цикъл имам подобни симптоми, но не са същите. Досега никога не са ме болели яйчници и коремът ми не се е подувал. При цикъл обикновено гърдите ми стават болезнени, а сега не са.Още на 3-я ден след закъснението си направих тест, но беше отрицателен, днес пак направих, но отново беше отрицателен Confused Не знам какво да си мисля Thinking Възможно ли е да съм бременна, а тестовете да не отчитат? Моля Ви, споделете Вашия опит, защото съм много притеснена, започвам да си мисля, че съм болна от нещо  #Crazy
Извинете за дългия пост, но за по-достоверни мнения, считам, че трябва повече информация.
Благодаря!
Не мисля,че си бременна,при два отрицателни теста.

# 609
Здравейте, не успях да намеря тема за БТ и за това пиша тук. От миналия месец започнахме с опитите за бебе мерих БТ, след като не стана реших да меря БТ и да правя тестове за овулация. Меренето го започнах от началото на цикъла, беше не повече от 36,2 и спрях да я меря аз около седмица и половина , теста за овулация излезе + на 11ден.
Вчера реших да премеря  температурата и беше 37, днес я мерих и пак 37, аксиално е 36,3, остават ми 4 дни до цикъла. Според вас има шанс да съм бременна щом е 37. До сега 37 никога не ми в била?!

# 610
  • София
betyyyyy - ско сте действали на деня на + тест за ов. и 2 дни след това, винаги има шанс да си забременяла. БТ трябва да се задържи висока над 14 дни след О, за да е още едно доказателство. На тези 14дни след О, ако нямаш цикъл си направи тест Simple Smile

Има тема за БТ, ето я:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=805159.765;topicrefid=20

# 611
  • София
За да има шанс за бебе БТ трябва да се задържи висока поне 16 дни след овулация.Всякакви размисли преди това да е факт, са излишни.
Някакви откъслетъчни стойности на БТ нищо не значат.

# 612
betyyyyy - ско сте действали на деня на + тест за ов. и 2 дни след това, винаги има шанс да си забременяла. БТ трябва да се задържи висока над 14 дни след О, за да е още едно доказателство. На тези 14дни след О, ако нямаш цикъл си направи тест Simple Smile

Има тема за БТ, ето я:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=805159.765;topicrefid=20

Много благодаря за тема Simple Smile

# 613
Здравейте и от мен, не знам дали това е правилната тема и се извинявам, но вчера(18.05) правихме опит за бебе, но днес се появи кървене. Почти всеки месец ми се появява това кървене и гинеколожката ми ми обяснява всеки път, че имам силна овулация и за това го има. Когато се появи ми дава да пия оргаметрил и сме се разбрали другия месец да ида на преглед защото от време на време ми се появяват кисти на яйчника. Сега ме тормози дали това кървене ще попречи на зачеването. Много искам това бебе  Cry

# 614
  • София
Отиди на лекар, кажи, че сте правили опити, защото има разлика в лекарствата и схемите за жена, която не иска бебе и за евентоално заченато такова.
със сигурност се консултирай

п.п. - много странен термин - "силна овулация"...
Кървенето е на някаква хормонална основа и принципно не е типично или поне аз не съм чувала за нормално такова.

Не се колебай да отидеш на лекар за него особено като искате бебе!

Общи условия

Активация на акаунт