"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 15

• 41 886
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз определено в периода от овулацията до кървенето пишкам по-често, но това със сигурност се дължи на друго Simple Smile (хормоните на пример), а по време на бременността както е написала ferriy, честото пишкане е от това, че плода нараства и натиска органите Simple Smile
Като бях бременна ходех много често до тоалетната след 7-мия месец, преди това - не Simple Smile

# 586
Благодаря за отговора!  Flutter
Да и аз знам, че поривите за пишкане се появяват поне след 6та седмица, но на места го четох като ранен симптом и вече анализирам всичко. Sad Май, май ще се ходи до аптеката още сега, въпреки, че ми се искаха мнения специално за това течение.  Ако на някой му се е случвало, конкретно какво се е оказало след това?  Майка ми е медицински кадър и е на мнение, че е възможно да е цветна бременност. Докато не се провери, разбира се, догадки много, но случвало ли се е на някого ?

# 587
  • София
За това течение аз имам няколко варианта
1. зацапване преди цикъла
2. инплатационно зацапване
3. често, някои жени ако са бременни на деня на цикъла имат нещо такова, което обаче спира

Задължително ако имаш + тест отиди на лекар, може да имаш нужда от прогестеронов препарат за задържане, заради зацапването. Ако пък теста е - и това зацапване продължи, отиди пак ако не премине в кървене. Всеки месец овулацията може да е в различни дни, така че календарите отчитата на база на дните на цикъла и определено не са точна мярка за това, дали точно в тези дни ти е била овулацията.

# 588
Здравейте, първо да пожелая на всички тък да видят заветните чертички Simple Smile.
Моята ситуация е следната : имам син на почти 6 години. С приятелят ми искаме бебе и започнахме от този месец . Проблема е следния : уж съм с редовен цикъл на 28 дни но в като погледна назад година календарчето има месеци и да стигне до 32 дни а други до 25. Месец март ми дойде на 01.03 след това на 28.03 и април на 29.04.  С приятеля ми правихме на 08.05, на 10.05, на 12 и 13 . 05. По календар трябва да съм в овулация чак на 16ти но още на 10-ти имах болки в яйчника (десния) много подут корем и много ми се гадеше. Попринцип това са ми симптомите когато се пука фоликула ( потвърдено преди предишната ми бременност от лекар). Въпросите са ми: възможна ли е толкова ранна овулация и дали тези дати на бебеправене биха били ползотворни. Много го искаме , но не мога да иДевателствам над мен и него само защото са датите( все пак трябва да е удоволствие и с чувство а не задължение) силно се надявам да стане , но искам да чуя и вашето мнение. Надявам се да се съм обяснила горе-долу ясно. Поздрави на всички.

# 589
Здравейте, първо да пожелая на всички тък да видят заветните чертички Simple Smile.
Моята ситуация е следната : имам син на почти 6 години. С приятелят ми искаме бебе и започнахме от този месец . Проблема е следния : уж съм с редовен цикъл на 28 дни но в като погледна назад година календарчето има месеци и да стигне до 32 дни а други до 25. Месец март ми дойде на 01.03 след това на 28.03 и април на 29.04.  С приятеля ми правихме на 08.05, на 10.05, на 12 и 13 . 05. По календар трябва да съм в овулация чак на 16ти но още на 10-ти имах болки в яйчника (десния) много подут корем и много ми се гадеше. Попринцип това са ми симптомите когато се пука фоликула ( потвърдено преди предишната ми бременност от лекар). Въпросите са ми: възможна ли е толкова ранна овулация и дали тези дати на бебеправене биха били ползотворни. Много го искаме , но не мога да иДевателствам над мен и него само защото са датите( все пак трябва да е удоволствие и с чувство а не задължение) силно се надявам да стане , но искам да чуя и вашето мнение. Надявам се да се съм обяснила горе-долу ясно. Поздрави на всички.
Повярвай ми, прекрасно те разбирам! И моето календарче все изглежда по същия начин, затова и сега съм с четири теста с бледи, но все по плътни черти и нямам ясна представа кога точно ми е била последната овулация. Утре съм на доктор и изтръпвам, но чудото или е станало или ще стане следващия път. Обичайте се, правете любов не по задължение, спокойния мозък води до положителни резултати Simple Smile Късмет в бебеправенето от мен Simple Smile

# 590
  • София
Честото пишкане е от високия прогестерон, който е такъв и сквд ову, и при бременност. Симптоми на бременност 7 дни след ову или след имплантация НЯМА!

# 591
Напълно е възможно. Моето бебе стана след секс ден или два след края на М, около 5-6 дни преди евентуалната овулация.

# 592
Здравейте отново ,
Сигурно полудявам , въобразяяам ли си  ,но след това което написах по-горе днес да кажем 5-6 ден след овулация ми се случват странни неща. Снощи само сънища с 5-6 положителни теста, тази сутрин нещо като разстройство ( само веднъж) , пъпчасала съм по лицето зверски, а накрая болки като при менструация и то силни а от тях ми се гади. И не на посл място много подут корем и чувство за тежест. Да кажа че до жикъл остават около 10 дни. Май полудявам

# 593
  • София
Jojojo - дано е това което искаш  Crazy
Но за всичко това си има и други разумни обяснения Simple Smile - хормоните които се променят след овулацията при жената.
Да се похвалиш след 10дни за резултата   Sunglasses

п.п. аз имам същите симптоми, когато е моята овулация, да не би календарчето ти да бърка?

# 594
Здравейте отново ,
Сигурно полудявам , въобразяяам ли си  ,но след това което написах по-горе днес да кажем 5-6 ден след овулация ми се случват странни неща. Снощи само сънища с 5-6 положителни теста, тази сутрин нещо като разстройство ( само веднъж) , пъпчасала съм по лицето зверски, а накрая болки като при менструация и то силни а от тях ми се гади. И не на посл място много подут корем и чувство за тежест. Да кажа че до жикъл остават около 10 дни. Май полудявам
Не знам какво да кажа. ooooh!
 Моля ви тази тема е за въпроси, а това е спам. Не може да усещаш реално нищо като симптоми от описаните по горе неща, защото и да си заченала ти още нямаш имплантация. Ако не си бременна според мен после ще ти е много болно.
Моля ви не спамете темата със измислени симптоми. Тя има друга цел. Peace

# 595
Здравейте отново ,
Не знам какво да кажа. ooooh!
 Моля ви тази тема е за въпроси, а това е спам. Не може да усещаш реално нищо като симптоми от описаните по горе неща, защото и да си заченала ти още нямаш имплантация. Ако не си бременна според мен после ще ти е много болно.
Моля ви не спамете темата със измислени симптоми. Тя има друга цел. Peace
в
Всъщност се получи като спам защото не завърших изречението. Съжалявам. Споделих с вас и исках да ви питам но се получи като спам. Извинявайте

# 596
  • Пловдив
Здравейте и от мен настоящи и бъдещи мамчета.
Ситуацията при мен е следната: цикъла ми е редовен 28-29 дни.Овулацията ми е някъде около 14-ти ден,но никога не съм ползвала тестове и не съм си мерила БТ, но винаги имам болка в яйчниците и горе-долу знам кога ми е уво.Последния ми цикъл беше на 20.04-точен като часовник.Секс правих на 1.05/2.05/3.05/4.05( не си мислете ,че не мога без секс  Laughing,ама приятелят ми тогава си беше при мен).Само да кажа,че за сега не правим опити за бебе,но и не ползваме предпазни срведства,защото нито с презервативите се получи,нито хапчетат ми понесоха на организма(май само гледа не свърши в мен  Simple Smile  ).Знам си нормалните ПМС,ама този месец нещата са доста по-различни-кръста ме боли ужасно много ,което ми се случва само когато ми дойде М,гърдите ми наедряха страшно много(от мандаринки станаха портокалчета) .Даже приятелят ми забеляза,а това въобще не го вълнува Laughing Laughing .Напоследък започна да ми се доспива по никое време,а в момента не работя и няма от какво да се изморявам,Има моменти в които съм ужасно гладна,а не знам какво да ям,понякога усещам гадене (по всяко време на деня).Този месец трябва да ми дойде на 18,но днес започна леко да ме преболява ниско долу корема,като при М,но доста по-слабо , и леко ми прицапа.Опитвам се да съм обективна и рационална,но моля Ви се кажете ми дали е възможно да съм бременна или аз нещо си втълпявам и се "филмирам" излишно.
Надявам се да съм била достатъчно точна и изчерпателна в инфото,без да ставам досадна с километрични обяснения.
Благодаря предварително за отговора и стискам палци на всички скоро да видитежеланите две чертички

# 597
Мнооооогото симптоми които си описала са характерни за доста по-късна бременност, въобще не им обръщай внимание. Peace
Направи си тест след закъснение на цикъла.
И като си гладна постоянно това е за мен някакъв признак, че ще ти дойде, ама може и да не ти дойде, това никой не знае. Не яж много защото ще надебелееш.

# 598
  • Пловдив
Благодаря ти за бързия и точен отговор.
И аз предполагам,че само се психясвам,ама реших все пак да попитам.То както ми прецапва днес идея си нямам дали ще ми дойде цикъла и кога,ама ще почакам още няколко дни и ще видим.За яденето не е проблем-изпитвам въпчи глад ,но докато се реша какво да ям то ми отминало и после пак така....по цял ден .А пък дано да съм бременна  Peace че макар и непланувана ще е желана и много ще се радваме с бъдещия(може би) татко.

# 599
За мен щом ти процапва вероятността да ти дойде съвсем скоро цикъл е доста голяма. Това с еднократното! зацапване /не с розова или червена кръв обаче/ при имплантации не се получава винаги, а тук в тази тема е много широко коментирано и експлоатирано и според мен лично заблуждава много момичета и им дава напразни надежди.
Глупостите с цветни бременности и непрекъснатите въпроси за нова не коментирам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт