Звездни компромати- 239 част

• 64 902
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
В Папараците коментират, че Христо Сираков паркирал на място за инвалиди. Вярно бил възрастен, но не достатъчно. Не виждам с какви очи го правят, при положение, че Николета също я хванаха да паркира така.

Еее, ама не била Николета. Продали колата преди това  Mr. Green

Да, да ама преди това поне два пъти ги щракаха така, верно инвалиди.

# 571
Звезди с/без грим
Скрит текст:

Кирстен Дънст
Скрит текст:
Иман
Скрит текст:
Памела Андерсън
Скрит текст:
Кейт Мос
Скрит текст:
Голди Хоун
Скрит текст:
Ким К.
Скрит текст:
Тори Спелинг
Скрит текст:

# 572
Мен ми стана много интересно, че се обясняваше за Христо Сираков и Биляна, че вече било скучно да се събират и разделят. Защото, нали, тяхното с Валери е много интересно.  Mr. Green

# 573
  • в 1001-та нощ
Само, че Христо и Биляна - едва ли го правят, за да се пише за тях .... за разлика от нея самата  Mr. Green

# 574
Не гледах Папараци. Искате да кажете, че Биляна е пак със Сираков? Егати жените! След като той се изказа супер тъпо за нея (май пак в ''Папараци" около Нова година) и тя пак там при него се бута!? Ей, това парите са страшен магнит!  Crazy

# 575
Не гледах Папараци. Искате да кажете, че Биляна е пак със Сираков? Егати жените! След като той се изказа супер тъпо за нея (май пак в ''Папараци" около Нова година) и тя пак там при него се бута!? Ей, това парите са страшен магнит!  Crazy
Да, пак са заедно. Те и от Папараци това показваха, как той на новогодишното казва, че има неща, които не могат да се простят, но ето пак е с нея.

Само, че Христо и Биляна - едва ли го правят, за да се пише за тях .... за разлика от нея самата  Mr. Green
Именно, те не го афишират така, не го пишат по фейсбуци, инстаграми и т.н.

А накрая май завърши с нещо за развода, нещо от сорта на - Ще се говори още дълго за него, но има и измислици. Не чух добре, понеже имах работа.

# 576
Иска й се на Николета да е пиар, но не е така, то и затова са сега тези комплексарски изхвърляния с букети и т.н.

# 577
Джуджи ли си каква си, незнам, но изобщо не можеш да гримираш  Sick
Николета снощи все едно малкия ми син я беше гримирал. Тен на тяло и лице нищо общо, вежди нищо общо една с друга, скули кошмар.

# 578
И аз не харесвам как гримира тя. От гримьорките на кифлите Пепа Стоянова ми харесва.

# 579
И на мен не ми харесва, но е спечелила награда за "Гримьор на 2015г." Ето вижте

# 580
 Paparazzi award, не думай Mr. Green

# 581
Е, сега  Mr. Green Тя си се хвали жената.

# 582
Прави ми впечатление, по повод снимките с и без грим, че американките са с лоша кожа поради прекомерно излагане на слънце/вятър. Те са доста активни, спортуват на открито, ходят на плаж и пр. и това няма как да не се отрази на кожата..
Специално Голди Хоун, Мелани Грифит, Памела Андерсън определено не остаряват добре както поради гафове в пластиките, така и поради излагане на неблагоприятни фактори на околната среда.

Да се изкажа и за краката-диреци. Laughing Навремето Клаудия Шифър не показваше добре оформени и тренирани крака в сравнение с Наоми, Хелена, Кристи и останалите..

# 583
  • София
Най-ужасните звездни крака са ми тези на Кристина Агилера, но какво може да направи жената, че са й криви. После идват тези на Оливия Уайлд.

# 584
И аз не харесвам как гримира тя. От гримьорките на кифлите Пепа Стоянова ми харесва.
Джули е адски некадъна. Харесвам много Кирил Чалъков и Слави Стоянов.

Общи условия

Активация на акаунт