Звездни компромати- 239 част

• 64 904
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
# 166
# 167
 И аз я харесвам с тъмна  Heart Eyes Тя беше споменавала, че преди договорът и го е изисквал, русото.

# 168

Не знаех, че ще участва в Нашвил, супер. Сигурно заради ролята е брюнетка.

# 169
Офф,  сега всеки заченат инвитро,къде разбрал, къде не,но пък побързал да се почуства засегнат,ще тръгне публично да търси миг слава, казвайки ни колко е готин. Голяма досада.

# 170
Една много трогателна галерия със снимки от раждане на нов живот (има и гей двойка):

http://www.funradio.sk/novinky/29082-krasa-porodu-najkrajsie-fot … rafie-sveta-2015/

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 171
# 172
Джозефин Скривър отговаря по повод изказването на Долче и Габана, че не е синтетично дете.

Тя е дете на гей родители. Ето интересна статия за нея.  Peace
Много готина история  Peace

# 173
  • Sofia
Офф,  сега всеки заченат инвитро,къде разбрал, къде не,но пък побързал да се почуства засегнат,ще тръгне публично да търси миг слава, казвайки ни колко е готин. Голяма досада.

+1

ПП. В семейството имаме дете инвитро, нито са ме засегнали ДГ, нито отричам правото им на мнение, нито ми се струва обидно.  Peace

Жизел

Кейти Холмс излиза с Джейми Фокс

# 174
# 175
  • Варна
Не е компромат ,но е по повод роклята не върви с тялото  Mr. Green

# 176
Не е компромат ,но е по повод роклята не върви с тялото  Mr. Green

Ужасен е този сайт. Плачат за съд.

По повод Кейти Холмс и Джейми Фокс- миналата година отново беше плъзнал такъв слух, но един от двамата официално отрече (не помня кой), аз обаче съм склонна да повярвам, предвид, че информацията се появява за втори път.

# 177
Гледам Елен Колева по Нова и много голям бюст изкара ,  Thinking силикон ли има?

# 178
# 179

Общи условия

Активация на акаунт