АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 790
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Рони, нямам думи! Аз мисля,че всичко се връща и на тази дребна душица ще и се върне! Господ бави, но не забравя!
А и ние тук сме и пратили доста негативна енергия с нашите коментари.

Аз чааак в събота излизам в 45 дневния. А в понеделник съм на преглед да видим колко е пораснала бебка.

# 136
  • софия
Добро утро! Много съм зле, мога л и да забравя името на лекарката ми в Шейново.Та отивам на запис, акушерката ме пита кой ме праща и аз си твърдя Гагова.Идва Гагова и казва ама аз не я познавам.Излагация, много се засрамих.Като си тръгнах се сетих, че е Китанова. Embarassed

# 137
  • София
Добро утро и от мен.
Рони, стискам палци бързо да си намерите по-хубава квартира.  Hug Praynig Както казаха и момичетата нсй-добре документирай всичко, можеш да записваш и телефонните разговори, пък после като се изнесете ще си подадеш жалба.

Synni_, дано ТМ бързо да оздравява и да се прибере при теб  Hug

Честито на всички, които се похвалиха с хубави резултати от прегледите и с нови покупки за бебчетата  bouquet

Ох, аз пък да се оплача напоследък много често ми се стяга корема. Вярно без болки, ама ме е страх да не тръгне да излиза бебо, иска ми се поне още седмица да остане на топличко в корема. И пак ми стана криво, че ММ утре заминава за уикенда и сега ми е едно ревливо  Sad Днес мисля да си полежа повечко и дано се успокои малко коремчето, а имам и онлайн изпит за днес, ама че гадно.

# 138
Добро утро, мами! Hug Я се усмихнете всичките! Всички проблеми имат решение, не си затормозявайте мозъчетата с излишни нерви точно в този период, предаваме всичко на бебоците. Не казвам, че проблемът на Рони е малък, но всичко ще се подреди, сигурна съм! Ние живеем в собствено жилище, но за жалост НЕ САМИ, а със свекето; тези, които са като нас знаят какво имам предвид. И аз се ядосвах за много неща в началото, докарах си високо кръвно за една седмица, главоболие и световъртеж и от тогава си казах, че е важно със съпруга ми да се разбираме, да сме здрави и  от там нататък не ме интересуват другите. Сега пак си ме дразнят много неща, но просто не им обръщам внимание и си правя каквото искам  Party Много по-добре е така  Peace

# 139
  • София
И тук да се разпиша...

Рони многооо тъпо. Всичко са казали останалите. На такива им се връща тъпканооо. Аз щях да те съветвам да не се местите сега. Първо едно местене струва страшно много пари, минимум 1200 лева, 500 лева не са много пари за наем във вашия район, една нова квартира носи много скрити проблеми. Онова не работи, друго нямате, трето се запушило. Помислете си добре. За 400 лева трудно се намира квартира. И без брокери едва ли...

Ние сме все още 2в1... Мързи ме та две не виждам, нищо не ме боли скучно ми е ... Яде ми се ананас... Навън пак зима...

# 140
Рони, правилно са отбелязали момичетата, че такива условия хазяйката може само в писмен вид да ви поставя. На практика този разговор, който сте водили все едно не съществува (съдържанието му е недоказуемо). Именно затова ако напуснете квартирата при тези условия де факто вие ще сте неизправната страна и ще бъдете уязвими. Ако твърдо сте решили да напуснете е добре да се изясни в писмен вид причината, довела до прекратяване на договора. Например може с едно писмо (с обратна разписка) до управителя на фирмата или с нотариална покана да я поканиш в писмен вид да потвърди заявеното условие за промяна в цената и срока, в който следва да освободите апартамента, в случай, че не приемете поставеното условие, като изрично посочиш, че ако в определен срок не отговори ще считаш, че наемодателя няма претенции за промяна в условията на договора и той остава във вида, в който е сключен. Ако няма да напускате може да се престориш, че такъв разговор не е воден (въпрос на нерви) Mr. Green , аз не се сещам какво толкова може да ви направи някаква си чапла, освен ако наистина не е вещица и не владее черна магия. Mr. Green Господари на ефира също е добра идея, доста хора биха се възмутили, май ...  newsm78

Jasmin честито ви жилище, дано да расте щастливо бебче в него.  Simple Smile

Моля, някой да ме светне как се прави скрит текст, че да не спамя много.

# 141
Рони, случката е неприятна с хазяйката, но според мен е знак да се оринтирате към нещо по-добро. Такива изказвания и номера са присъщи на хора с дребни души, които в същност имат нужда да бъдат щастливи и обичани. Горката, сигурно не знае по какъв друг начин би могла да се почувства добре... Знам колко ти е неприятно, ядосано и куп още чувства, обаче това само хаби твоята енергия и храни нея. Излишно е да се подхожда по нейния начин, "за да й го върнете" или да я прецакате, защото това е камък във вашата градина. Потърсете си правата законово, защото ги имате. Всичко ще бъде наред!  Hug Hug Hug

ЗА СРЕЩАТА в събота на софиянките - бройте ме! Само някой да ми метне един телефон на лични, за по-сигурно!  Heart Eyes Благо!

Да се отчета и аз колко съм подредена и готова с бебешките дрешки. Simple Smile)) Моя багаж още малко ще почака, докато го стъкмя.

# 142
Рони, в много неприятна ситуация сте попаднали и сега като чета с какво бързо развитие на събитията  Sad.
Скрит текст:
Но след като ще се преместите за няколко дни при ваши приятели, ще имате време на спокойствие да обмислите нещата, без да взимате в предвид тука нашите изказвания във форума, и да решите, за момента кое е най-доброто решение за вас. Без да искам да обидя абсолютно никого, съветите на всички, които са писали са правилни Peace нормално е да искаме справедливост за вас, нормално и да си я търсите, защото постъпката на тая "жена" е просто абсурдно малоумна. Но както е писала chudesna, това говори само за нещастната й душица, а не за адекватно поведение на нормален човек. За съжаление в Б-я знаем, че нещата не винаги се случват, както в "белите" страни и почти всекидневно сме свидетели на абсурди от този род да изнудваш, заплашваш и изгониш младо семейство, за това че са решили да дадат своя принос с още едно българче, в тая изгубена (за мен) държава. За това вие си търсете правата, но и си помислете добре, кога точно да си ги потърсите. Защото за още по-голямо съжаление и Масето е права, че една нова квартира изисква много повече от 500 лв като разходи, които точно в този момент, вероятно ще са ви по-полезни за покупки за бебчето, ако ги нямате заделени разбира се. Казвам го от личен опит, понеже ние също преди 3-4 месеца сменихме квартирата, за да има място и за бебо. И въпреки че не бяхме под натиск от никой (нито времето ни гонеше, нито хазяйката) си спомням колко ужасно изнервящо беше за мен всеки ден да звъня и да търся подходящи апартаменти. Вероятността да попаднеш на свястно жилище без брокер е почти минимална. Да не говорим, че 90% от обявите, които се публикуват в нета, поне при мен така се случи, бяха фалшиви. И въпреки всичко накрая имахме късмет и си намерихме чудесно жилище. За това идеята ми на тоя дълъг пост беше, да си обмислите хубаво ситуацията на спокойствие, претеглете плюсовете и минусите на едно скоростно местене и на едно местене лятото, както беше писала в началото. И най-важното, мисли позитивно, пести си нервите и притесненията, защото всичко се отразява на бебчето, а то милото сега има нужда само от спокойствие и силна мама. Стискам ви палци, каквото и да решите, да е във ваша полза, а ние тук само ще ви пращаме положителна енергия, за да ви се получат нещата. Hug

Giada, нещо като на съревнование на бебовци ми замирисват вашите последни мерки 3500+-500  Joy (това в кръга на шегата разбира се) То за вас е нормално вие сте с три седмици преди нас, а мен миналата седмица в началото ме бяха стресирали с 3400гр. дето ви се оплаквах тука. Добре, че ми наляхте малко акъл в бременния мозък да не откачам за мерки bouquet че моите близки не се усещат, че ме натоварват като ми "споделят" мненията и притесненията си.

Chudesna, супер подредени дрешки Simple Smile нашите съм ги натъпкала в едни торбички и си стоят дори недогладени  Blush ама майка ми нали има голям мерак да глади, докато ни чакала да ни изпишат, ще й ги оставя на нея да се забавлява Grinning че след това така или иначе мен ще си ме чакат.

За събота и аз се надявам нещо да не се обърка и да дойда да ви видя, ще ви търся по коремчетата, че никоя не познавам Hug

# 143
  • София
Привет! Днес ми е супер мързеливо, цял ден лежа вече ме заболяха костите. Аз също нямам какво да правя - всичко ми е готово, детето е на градина и се възползвам максимално от възможността да почивам Simple Smile

# 144
Имаме си ново бебенце на мама Стела Дончева-Владислав, 3100гр, 48см. Да й е жив и здрав, а на нея бързо възстановяване.  Hug

# 145
Честито бебенцеее, да е жив и здрав Владислав!!!!
  bouquet
Рони, стискам палци бързо да си намерите нова квартира! Колкото и да ви е трудно всичко ще се нареди! Според мен тая кукумявка просто не иска наематели с дете и затова иска да ви изправи до стената..дори да решите да останете пак ще продължи да ви тормози!!! Вече толкова години сме по квартири, че с всякакви изтрещелници сме се сблъсквали..на нас са ни вдигали наема, защото сме си купили кола и какви ли не други неща, Ноооо това да се отнесеш така с хора, които чакат бебе си е направо простащина!!!! Хората са казали...всичко се връща!  Макар че наистина си проси едни Господари на ефира..колкото и хора да се подпишат не може толкова лесно да ви изгони щом имате договор..сменете й ключалката и вие да й вдигнете малко нервите Wink пък нека пак да ви обижда..поне тогава да е заклужено! Стискам ви палци Simple Smile

Аз да се оплача за мен си  Rolling Eyes от два дни само на ляво мога да спя. По гръб кръста ме боли, а полежа ли надясно пулса ми се учестява и ме свиват гърдите..мн е неприятно! Края на 8 месец съм и вече се изнервям...вие момичета сте герой където издържате с толкова болежки и лежане Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 16:02 от lady_vanila

# 146
Честито бебче на мама Стела  bouquet
Знаех си аз , че днес ще има бебче bowuu
Страхотна новина. Бързо възстановяване на мама

# 147
  • Пловдив
Честито бебче на мама Стела!Да ви е жив и здрав,бързо възстановяване  на двама ви!
Аз днес бях на преглед и въпреки ,че ми остават 2 седмици до термин лекаря  не пожела да ме види повече,ако има нещо в болницата вече.Иначе вече гоним 3кг,така че съм спокойна ако вече тръгне да се ражда,води,дишане и др.  производни всичко било наред,макар че още е с 2 седмици назад.

# 148
Честито бебче на мама Стела  bouquet
Знаех си аз , че днес ще има бебче bowuu
Страхотна новина. Бързо възстановяване на мама

Мацки, айде и аз.Пиша ви от болницата. Обебихме се! Тази сутрин за закуска се появи Калина. В крайна сметка изобщо не е едра, 3450 гр. Сега ме мързи да пиша, но всичко мина повече от добре.

# 149
Честита радост на мама Стела! Да е жив и здрав момъка и бързо възстановяване!   bouquet А какъв ѝ е никът тук?! Хоп, видях - Stellisima. newsm78
Гиада, йееейййй! И ти ни изненада! Да ви е честита Калина, да е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване! Чакаме да ни разкажеш всич-ко!   bouquet
Днес ММ ми е занесъл болничния за раждане на работа, там са му дали да си попълня декларацията за майчинство за първата година вкъщи, а утре ще ходим да си вземем и акта за раждане.  Crazy

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 17:09 от Vaseto29

Общи условия

Активация на акаунт