АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 779
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Рони - ако ще и папата да и се разпише, че сте съсипали апартамента и сте най-ужасните хора на света законово нямат право да ви изгонят с дете под 2г Wink. Имахме едно семейство в блока дето не си плащаше наема с месеци и хазаите не можеха да ги изгонят заради детето (и до съд се стигна Crazy). Така че по-спокойно. Според мен е видяла, че мъжа ти си е замълчал, ти бременна... ако не вас кой друг ще измами ooooh!. Ти можеш да и кажеш където 400, там и 300лв  Laughing, да не се прави на шест без десет. Най ги обичам такива образи. Момичетата добре са го казали - търсете и гледайте да се изнесете възможно най-скоро. Аз ако съм една стотинка отгоре няма да дам, като се изнеса ще пусна жалби на всички възможни места и няма да оставя така нещата. На вас може да не ви се занимава, но утре ще измами и други като вас (както вече явно е правила). По добре да разбере, че така не става и няма да и минава номера повече.

# 121
Рони тази вещица заслужава да я прецакаш! Провери си добре правата по договора!

Момичета моя корем от снощи изведнъж падна доста ниско, а имаме още 3 седмици до секциото  newsm78

# 122
Рони, и аз съм възмутена! Нали е фирма, а не частно лице? Прати сигнали до всички служби, за които се сетиш, данъчни, инспекция па труда, да ги проверят, все ще им намерят нещо нередно.

Да ви кажа за великия ми преглед днес - според видеозона бебето е 3570 +_500 #Crazy. Това защото единствено дължината била в норма, другите показатели не. Застанала е в някаква странна поза. Едни пети се пъчеха по корема ми Laughing. Забравих да питам колко е обиколката на главата, каква степен е плацентата... Сега съм по-скоро объркана и притеснена, отколкото информирана.

Рози, тази вечер пак преядооох! Ужасно е, два часа съм пъшкала..Да се свършва вече, добре че са само 9 месеца, а не като при слоновете, май беше година и половина...

# 123
  • София
Cvety83- оки, идеално!
Софийска среща - тази събота, 21.03, 13:00 в Happy, мола на Стамболийски. Който не срещне позната физиономия - да търси тумбаците:)

Протектори за количката - има на лорели или на бертони май едни мънички, идеални за количка.

Giada - голямо бебе, охранено;)
Грух от мен тогава, аз днес се представих блестящо - на кисело мляко с бисквити съм:)

# 124
И ние решихме, че е най-добре за нас да се изнесем, просто иначе ще потрошим сума нерви, но решихме да документираме всичко и след като се изнесем да се разправяме с нея и да подаваме жалби по институциите. На всичкото отгоре след разговора с нея, дойде и домоуправителя и каза, че ще ни следи изкъсо да не сме откраднели нещо от квартирата което си е нейно, явно му се е обадила госпожата.......Убедих се, че нормални на вид хора явно след няква възраст изкукват...

За няколко дни ще отидем в квартирата на приятели които са в чужбина за няколко дни и почваме да търсим от утре...Тъпото беше, че ако се беше обадила и дошла да поговорим сигурна щяхме да се разберем за наема и да си останем, но защо трябваше да става по тоя начин... Яд ме и защото сме свикнали тука, в родния ми дом не се чувствам толкова удобно и приятно...

ici bici - Има във входа и хора които ще застанат зад нас, но повечето се страхуват от госпожата, а аз толкова време не можах и да разбера защо, мислех си, че просто щот е малко по чепата, ама явно си имало причина и ще подпишат каквото им каже.

Giada - На името на фирмата на госпожа хазяйката е договора.

Вече просто ми се ще да се съмне и почна да звънкам на обявите за частни лица, че ако трябва да плащаме и за брокер ще ни дойде нанагорнище, въобще не знам откъде ще намерим сега пари и за наем и за депозит, страшно ще е просто...

Вместо да ходим да обикаляме по магазините за неща за бебка, ще се занимаваме с глупости... Надявам се само тя да е добре и да чака в тумбака, че ако тръгна и да раждам в тая ситуация ще я украсим тотално, да видим какво ще каже док утре следобед.

Приятни сънища на всички  Hug Hug Hug

# 125
Рони  тази вашата хазяйка просто си е за съд ужас  #2gunfire как нея е срам да ви поставя в такова положение.Търсете си правата лека нощт тумбачета   Hug

# 126
Рони, нямам думи- тази жена е ужасна вещица!!!!! Моля те търсете си правата. Направо се изумявам! Господари на ефира за повече публичност например? Ох много се ядосах    #2gunfire

# 127
  • София
Рони е и аз се ядосах!!! Ужас! Има толкова безскрупулни душици, тя ще си намери майстора!! Нещастница гадна! Аз бих се замислила и за Господари на ефира, но кой знае тая кви мизерии после може да ви направи! Май наистина е по-добре да се изнесете веднага, щом можете, тук момичетата ти казаха, че не може така лесно да ви изгони, но като гледам и хазяйката има план с подписка..  Shocked  Егати долната гадина..  #2gunfire
Искрено ви желая успех и спокойствие!  Hug

Аз да се похваля, че бебка се е обърнала с главата надолу  Party  Много ми стана кеф, като разбрах  Party  Да минава 21.03 и има разрешение от мен за раждане  bowuu

# 128
  • Под кленовите дървета
Обърнете се към Господари на Ефира, какви са тия заплахи!
Снимайте всичко с камера, докато се изнасяте, да е документирано!

На мен днес ми излезе джигера днес и най-вече тази вечер...просто луднах. Но подписахме договор от юни месец и имаме ново жилище Simple Smile

# 129
Честито на новите мами   bouquet Пожелавам ви да имате вечно усмихнати бебчета, здрави и игриви!

Аз си продължавам с гаденето, повръщането, а киселините се засилват със всеки изминал ден. Както с предната бременност, така и сега ще си се мъча буквално, докато не излезе и се и гушнем...ко да се прави. А хапчета и лекарства не обичам да пия...вземам само допълнително витамините, защото не мога да си набавя всичко с храна  Tired

На всичкото отгоре си имам е течение вече жълто-зелено ли е, зелено ли е не знам вече....беше със сърбеж, но сега мина. Във вторник съм на преглед и ще кажа, за проблема. ooooh!

Добре дошли на новите бъдещи мами!

# 130
Рони  Hug

Да се отчета и аз от вчерашния преглед. Бебка в 34 г. с. - 2 260 , води плацента - вс и е наред. Не е тръгнала да слиза/ както си внушавах/ и не разбирам защо съм толкова притеснена след като знам , че вс върви по план. Значи това, което сами можем да си направим- никой др не може ooooh!  Следващият преглед ми е на 2-ри април/ тогава влизам и в 9- тия . Хем ми се иска вече вс да свършва, хем не искам и да излиза преждевременно.... #Crazy ooooh! нямам угодия
П.С.- кой ли ще се обеби днес, че да внесе малко настроение и позитивизъм Party

# 131
Рони, тази хазяйка си заслужава да я прецакате наистина - както са писали и другите момичета да й кажете, че оставате, а всъщност да се изнесете точно преди плащането на следващия наем. А по договора ви предизвестието или промените в наемната цена трябва ли да са в писмен вид? Ако е така, й кажете да ви извести в писмен вид, че после да не ви изкара вас виновни, че сте напуснали без да  я  известите.

# 132
Рони, тази хазяйка си заслужава да я прецакате наистина - както са писали и другите момичета да й кажете, че оставате, а всъщност да се изнесете точно преди плащането на следващия наем. А по договора ви предизвестието или промените в наемната цена трябва ли да са в писмен вид? Ако е така, й кажете да ви извести в писмен вид, че после да не ви изкара вас виновни, че сте напуснали без да  я  известите.

Меги е права! С такива хора кореспонденция само в писмен вид!

# 133
  • Перник
И да не забравите да си поискате депозита, ако сте оставяли, защото може да го извърти така, че не трябва да го връща, защото не сте и пуснали предизвестие...
При нас заваля сняг  Shocked

# 134
  • София
Добро утро, момичета!

Ronnie - Господарите верно са добра идея, майка ми е "абонирана" за тях, смея да твърдя че вършат работа! Само наистина внимавайте, както е писала megi791, че ако й извъртите някой номер на тая после ще ви го върне тъпкано. Макар че тя единствено може да не ви върне депозита, а като чета за какъв човек става дума - все ще си намери повод да не ви го върне така или иначе според мен.

Kukumiavka - браво на бебочето!

Jasmin - честито и на вас!

Alis- факт, със самовнушение може да си докараме много нерви, аз съм един от примерите за това, хаха;)

Общи условия

Активация на акаунт