АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 764
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Записче, че много ви изтървах!  Wink
Аз бях на преглед на 14.03., бебка е добре 2500гр, финна дама ще бъде, Насрочихме дата за секцио и си взех направлението за хоспитализация. Тоновете за сега са ни добри. Организирам РД на баткото за петък, дрешки, количка, легло, козметика - готови, багажът ми за болницата и той почти готов.  Wink

# 106
# 107
  • София
Привет и от мен Simple Smile
Да се отчета от днешния преглед, бях само на тонове и те са си супер Simple Smile Не гледахме бебка, док само погледна главичката къде е и че малко голяма върви .... и нормалното раждане пак е под въпрос. Мен днес след тези разходки из болницата ме треснаха пак някакви размисли и страсти  Confused
После цял ден митках и не се спрях. Първо ходих за подаръци за баткото, че наближава рожденния ден (тия блейдове ми взеха здравето) и след това и с него на разходка пак и сега пак всичко ме боли и си имам контракциики, добре поне че не са болезнени.

Съни бързо оздравяване на ТМ, а ти се пази, не се преуморявай.

# 108
Ей,априлски мами,аз съм от миналогодишната априлска генерация и наминавам просто да ви пожелая късмет,леко и безпроблемно раждане ,много здрави и щастливи бебоци. Нека  скоро изпитате емоцията да си Мама и за Великден  да гушкате малките си подаръци в ръце  Hug

# 109
Ей,априлски мами,аз съм от миналогодишната априлска генерация и наминавам просто да ви пожелая късмет,леко и безпроблемно раждане ,много здрави и щастливи бебоци. Нека  скоро изпитате емоцията да си Мама и за Великден  да гушкате малките си подаръци в ръце  Hug
Много мило, благодарим ти за пожеланията   bouquet

# 110
  • София
Anny- май са нормални тия състояния, да, особено като вече прекарваме повече време по къщите.

Ronnie - щом го имате черно на бяло не се давайте. Това е абсурден шантаж! Аххх и аз запалих сега, как може да има такив хора. Вместо да ви каже "от много време сте тук, пазите, бебче ще имате, я да ви го намаля с 20лв"... #2gunfire

Geri-gb  Hug

# 111
  • София
Ама, Рони, щом имате договор, преди изтичането му няма как да ви вдига наема, нито да ви изхвърля без предизвестие от един месец.
Да не говорим, че изобщо не може да ви "изхвърля" по какъвто и да било начин, ако ще да спрете изобщо да й плащате, защото това е самоуправство. В най-добрия случай може да ви съди. Или поне доколкото ми е известно. По-добре се разрови малко и я посъветвай и тя да се запознае със законите и я заплаши директно, че още утре отиваш да подадеш жалба срещу нея.
През зимните месеци и с бебе пък съвсем не виждам как ще ви изгони.

# 112
Говорих с госпожата и тя най-нагло ми заяви, че където 400лв, там и 500лв, а и щом сме си позволили да имаме бебе значи сме имали пари и за наем, ако не ни изнасяло положението, апартаменти бол и да ми напускате жилището до неделя, а ако искаме да останем да сме и кажели и със следващия наем да сме и превели парите отгоре. Опитах се да и кажа, че няма как да ни изгони преди да  изтече договора, а тя каза, че ще накара съседите да и разпишат, че сме шумни и пречим и имала право в такъв случай да ни изгони. Държа се изключително нагло и каза, че с всички умници като нас е успяла да се справи та с нас ли нямало да се справи вчерашни пикльовци. Направо ми прикипя,  не мога да повярвам колко нагла излезе тая жена. От години съм на квартира при нея, първо с приятелки като ученички живяхме в друг апартамент който отдаваше под наем, после аз дойдох в този апартамент и през цялото време не сме имали никакви проблеми, винаги ни  е уведомявала предварително за вдигането на наема, откакто сме тук два пъти е вдиган наема, но винаги с наше съгласие и без такива ултиматуми. Идея си нямам какво се случва...  От нерви корема ме заболя ниско долу и сега лежа и идея си нямам какво ще правим.

# 113
  • Бургас
Аз ако съм щях да се изнеса. Да си търси нови квартиранти!

# 114
  • София
Иначе не знам къде сте, но за другите момичета също да кажа, че от края на май или началото на юни ние даваме апартамент в Младост 3, с южно изложение, тристаен.  За повече подробности на ЛС Simple Smile
Jasmin, Вие да не сте канадците под нас, дето все ги няма в БГ? Аз съм в блока до Кауфланд?

# 115
  • София
Ronnie, хем ако бях на твое място бих се разправяла до дупка, хем в 9 месец бременна ми е пределно ясно, че не ви е до това.
Тази жена е за съд и заслужава никой да не й стъпва в апартаментите. А ти си при нея от години, не мога да повярвам.
Ако питаш мен, кажи й че ще останете и бързай да се изнесете от това чудовище. Кой знае с какво ново нещо ще ви изскочи, за да се възползва от положението ти. Мога да ти помогна с много добър брокер, живее в Редута и мисля че за нула време може да ви намери апартамент. Ние сме работили с нея и е просто страхотна жена. Кажи ако имаш нужда от помощ.
Ах, как ме дразнят такива....

# 116
  • Sofia
Леле Ronnie и аз се ядосах. Що за наглост? За коя се мисли тази жена, майко милааа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire И ще ти държи сметка и ще прави коментари за какво имате и нямате пари.....
То не върви да се изнасяте сега, по-спокойно за вас ще е да не се местите, но и както Рози е написала търсете междувременно и нещо друго.

geri_gb, благодаря за милите думи!

welinity, браво на вас, честито  Hug

Съни, много неприятно! Дано бързо се оправи твоят мъж, а ти гледай да не се напрягаш много, пази се  Hug

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 21:40 от Shantel

# 117
  • София
Рони, Вие нали сте си платили за март. Кажи и че за април ще и платиш повече и в тези две седмици се изнесете. В СФ квартири бол, пък и за тези пари ще си намерите чудна. При една добра органзация за 2 дни се пренася всичко в днешно време.

# 118
"... където 400лв, там и 500лв, а и щом сме си позволили да имаме бебе значи сме имали пари и за наем ..." удивително !!!  Shocked Това изказване напълно противоречи до моите последни заключения, че майките са може би единствените "герои в днешно време" и някакси успяват да се справят въпреки всичко и всички и ако не беше силата на природата и пустите хормони да сме се затрили като нация.
Рони какви са конкретните условия в договора - срок на действие, условия за едностранно изменение на основни клаузи (наемна цена) ако такава възможност е предвидена и срока на предизвестието? А съседите биха ли се подписали за неверни неща, още повече за да изгонят младо семейство с новородено дете? Сигурно има и съседи, които ще ви подкрепят. Да ти кажа до известна степен разбирам мъжа ти - то на такова говедо какво да му кажеш, явно няма грам човещина. Ти също си усетила, че няма смисъл да влагаш енергия и емоции - пази си ги за бебчо.  Simple Smile Може би ще намериш начин да й го върнеш като си стъпиш на краката след раждането. Ако пък не, ще си го намери сама някъде.  Wink

# 119
Ели,ти защо не можеш да дойдеш на срещата?

Рози,да останем в Хепи в 13 часа без резервация.Всички,които не са във Фейса , да знаят.

Покита,аз чак сега се зачудих за количката.Казала съм на една приятелка да ми купи комплект за количка,но сега си мисля за протектор.Ами ако протече някой памперс,ще трябва да пера дюшечето.Нямам си още нищо за количката.Аз даже и чанта си нямам.

Общи условия

Активация на акаунт