АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 31 729
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Отново да попитам - някоя мама да чувства втвърдяане в гърдите си, напълване, въобще промяна в тях? Аз ги чувствам така, доста по-чувстителни са - от 2 дни.
мммм аз не. Изобщо не виждам и не усещам промяна. Със сестра ми като се заговорихме за кърма и т.н. тя ми вика: "аз като гледам ще кърмиш,напълнила си деколтето" .
Дори това не ми прави впечатление.

# 301
  • София
Jasmin_veni - честито бебче! Да ти е жива и здрава, много усмихната и да е голяма радост и гордост за мама и тати!   bouquet

Ronnie.S - браво за хубавите новини, точно и аз си мислех, че първият ще е по-добъвр вариант може би, понеже точно минахме през процеса боядисване на 3 стаи и хем баща ми и ъжът ми се бяха взели отпуски, уикендите и вечерите помагаше и брат ми това боядисване, заедно с почивстване и разни леки ремонти си отне плътно 2 седмици, та щеше да ти е доста напрегнато да го правите в последния момент, както ти остава съвсем малко.

И аз имам изписан Малтофер и понеже ми е много гаден вкусът му (също мразя Ефизол) го дъвча с някаква бисквита и почти не го усещам. 1 приятелка ми каза, че пиела Малтофер на сиропче и бил много приятен, като шоколад, но не съм го пробвала.

paKris - аз нямам промяна в гърдите, даже са ми сякаш по-меки и нечувствителни от преди, ама имам повече време до термин, да не би да е признак и това не знам, нека мами с по-близък термин споделят.

За срещата много ми се идва, ама съм с детето утре. Та се чудя дали ще иска да остане в детския кът в мола, ама той е на 6г, а там детския кът ми се вижда малко бебешки, освен да пробвам, пък ако стане стане...

Аз бях 3 дни във Втора градска, за пълни изследвания, за да планираме дата за секцио, такава им била политиката там - 1 месец преди термин да те приемат за пълни изследвания, когато ще си секцио, за да може: първо - ако тръгне бебо по-рано да съм обработена и директно ме срязват, и второ - ако си изчака датата, отивам сутринта на датата 2 часа преди часа за секцио. Много съм доволна от персонала, всички бяха много мили и внимателни. Насрочихме дата, имам доста време дотогава. Плацентата ми била "свежарка", както се изрази единият лекар и било рано за раждане още, нямам грам контракция. Главата на бебо отговаряше на 18,03 термин - 10 см, а кракът му на 15,04. Викам и какво сега - главата да излиза и да чака краката му да пораснат още малко  Joy. Успокоиха ме, че е нормално. Спокойна съм, че ми приключиха сагите най-накрая за избор на болница, а и с моите променливи термини, че не ми насрочиха твърде ранна дата.

# 302
  • Перник
Рони, аз съм взела памучни бодита, няколко с къс ръкав и няколко с дълъг, май са еднаква плътност. Комплектът за изписване е с плюшено гащеризонче  с памучно боди и отделно имаме 3,4 плюшени гащеризончета и толкова памучни точно, защото не знаем какво ще е времето. А също и някъде бях чела, че през първия месец бебетата не могат сами да си регулират телесната температура и трябвало да са добре облечени, не навлечени де  Laughing

# 303
  • София
Отново да попитам - някоя мама да чувства втвърдяане в гърдите си, напълване, въобще промяна в тях? Аз ги чувствам така, доста по-чувстителни са - от 2 дни.

Аз усещах такова напрежение преди няколко седмици. Според мен си е съвсем нормално, подготвят се боските. Wink

Ейми аз залагам на теб като следваща. Wink

Аз съм взела памучни гащеризони и бодита, и за късмет ни подариха доста по дебелички от едно януарско бебе, та заредени сме за всякакви градуси. Wink

# 304
  • София
Оп, оп, да наспамя: на 18.03 и Sev M е родила;) Мелиса, 3140гр, нормално раждане;)

Рони - и аз се чудих за дрешките. Повечето ни са тънки, наскоро взех и 2 по-дебели бодита, но мисля ако е студено да залагаме на одеалца;)
Браво за апартамента!

# 305
  • Варна
Още едно бебе ли? Малеееее, ще се побъркам от кеф...  Heart Eyes

Жива и здрава да ти е Sev_mHug

# 306
Малиии бебета нон-стоп  Laughing Laughing Laughing
Супер,супер живи и здрави

# 307
  • софия
Честити бебчета, мамчета!  bouquet

# 308
Жасмин честита бебка! Да е жива и здрава и много да ви радвааа!!!
Лелеее те тия априлски бебета направо мартенски си станаха...ние края на април направо ще ни доскучее докато ни дойде реда Grinning

Аз не си чувствам гърдите по-твърди, ама пък едното зърно постоянно ме сърби..а няма нито рана, нито зачервено..чудя се дали да не взема да го мажа с крем за зърна???

# 309
Честито на мама Sev M бързо възтановяване на мама, а малката да ги радва много

Po3u  и аз съм с тънки дрешки и ще разчитам на одеалца. Честно казано не ми се инвестира в дебели дрехи, които я ги сложа веднъж я не,  а то от утре е първа пролет, ще е студено още две три седмици.

paKris  и аз си ги усещам от 10-тина дена по-чувствителни и напрегнати, готви се манджата вече  Grinning

# 310
  • София
Честита бебка на Sev_m!

Край свършиха рибките, почват Овните Simple Smile На мамите с термин края на април ви се струва странно мартенски бебчета, ма ние с начало април едва ли до април ще устискаме Simple Smile

По ТLC пак раждат, на който не му е шубе Simple Smile ММ избяга  hahaha

# 311
Аа Маце за малко да познаеш Laughing ама ето на...

Честито на мама Sev M  bouquet. Прекрасно име сте избрали, много ми е на сърце Heart Eyes

# 312

По ТLC пак раждат, на който не му е шубе Simple Smile ММ избяга  hahaha
лееле ,защо мъжете се ужасяват от това?? Аз на моя му предложих да дойде с мен за кураж,той заяви,че това няма как да стане.  Laughing

# 313
  • София
Еха, колко бебета последните страници, не мога да им хвана края...
Да са здравички и да носят само радости на мамите си!

Устискахме за овне, доволна съм Sunglasses

# 314
  • Sofia
Честито и тук на мама Sev_m!   bouquet

Ние дето сме края на април ще си почакаме  hahaha

Ronnie, браво за хубавите новини!  Hug

И ние нямаме много дебели дрешки, може би 2-3 гащеризончета.

И аз не усещам гърдите си по различен начин.

Общи условия

Активация на акаунт