АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 31 174
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Честити бебчета,момичета.Да са много кротички и щастливи деца,много да ви радват.Ще чакаме включване,за подробности.

Аз също не си усещам гърдите по-чувствителни,но то това май няма значение.При всеки е различно.

# 316
  • София
💐🎉Честито на всички мами! Няма да ги изреждам, защото пиша от тела 💐💐

Рони еми честито тогава, нали ще се местите? Виж колко бързо стана, а и всяко зло за добро 👍

Моят хемоглобин беше 90 във Вита и 95 в Рамус.. Не знам кой е верният, но със сигурност е нисък и затова и аз смуча Малтофер.
Промяна в гърдите още и аз нямам, по-големи са де, но то още от началото на бременността си станаха такива.  
Днес си купих масло от гроздови семки и бадемово, по съвет на Жасминчето, мислех с тях са мажа бебка, само се притеснявам дрешките и да не почнат да миришат на гранясало  newsm78 , защото сина ми преди го мажех с олио на Мустела и дрешките му се омирисаха точно на гранясало, даже днес ги извадих от един плик- още миришеха  Sick

# 317
  • София
Кукумявка, мазала съм със зехтин и дрехите никога не са мирсали на гранясало.

Гърдите ми не са напрегнати. Такива ги усещах в началото. Усещах все едно кърмата "слиза" и едното зърно ме сърбеше. Даже преди да разбера, че съм бременна, се бях шашнала какво ми е.

Не мога да повярвам колко бебета има вече! В предишната отчетна имаше 5-6 бебета декември, а сега за април не останаха!  Joy

# 318
  • София
Добро утро и честита първа пролет  bouquet Нека пролетта да ни досене само хубави емоции и много здраве, за нас и бебоците Simple Smile

Честити бебенца на Jasmin_veni и Sev_M Simple Smile Да са живи и здрави, много да папкат и много да слушкат Simple Smile

Аз от два-три дни спя като пън Simple Smile Ставам само един път до 00 и то ходя спяща, след толкова време безсъние сега направо не мога да повярвам Simple Smile
Вчера през целия ден имах контракции, мислех че са обичайните подготвителни, но на няколко пъти ме изненадаха с болка. Като ме стегна от пред, от зад, от долу .... викам аааа не, сутринта съм наумила да свърша още някой неща и тогава мога да раждам  Mr. Green После си спах без проблем, ще видим как ще е днес Simple Smile

# 319
Леле не смогвам да честитя бебчетата  Party Party Party Party
Честити принцеси на мама Jasmin_veni и мама Sev_m!!! Да са живи и здрави, да растат обичани и щастливи!

Честита пролет, бъдещи и настоящи мамчета!!!     bouquet  bouquet
Хубав и усмихнат ден на всички.
Кой ли ще се обеби днес?  newsm78

# 320
Честити слънчеви пролетни момиченца на мама Jasmin_veni и мама Sev_m!!! Да са живи и здрави, усмихнати, прекрасни! bouquet  bouquet
Истински бебевалеж, супер вълнуващо!

# 321
Jasmin_veni честита рожба!! Да ви е жива и здрава! На теб  бързо възстановяване  baloni baloni

# 322
Sev_m - Честито бебче! Живо, здраво и весело детство!

Гърдите не ги усещам еднакво постоянно, има моменти в които са много чувствителни, ососбено зърната и моменти в които все едно нищо. На размер не са мръднали изобщо, от време на време текат, особено едната.

Всички които ме притесняваха, че се загубиха ги гледам сега че още са тук и са 2в1, някой 3в1 Wink

Айде отивам да откривам семестъра аз Simple Smile Хубав първопролетен ден на всички!

# 323
Честита първа пролет момичета  bouquet  да си пожелаем много слънчеви дни от тук нататък въпреки мрачното време във Варна днес Laughing
Севи честито и тук от мен.

# 324
Гърдите и аз от 1-2 седмици ги усещам по-напрегнато и натежели, а на допир доста чувствителни, както казана някои тук-сигурно манджата се готви, а даноо  Praynig
Честита първа пролет на всички  Hug Нека да ни донесе много здраве, щастливи мигове, безпроблемни раждания и на финала прекрасни дечица  smile3525

# 325
Честито на всички родили мами и от мен. Да са ви живи и здрави бебчетата и много да ви радват.
Аз имам един въпрос. Вие къде ще слагате дрешките на бебето си? Може ли да отделя един рафт в моя гардероб и там да слагам или не е редно да са в родителския гардероб? Аз имам дървена кошара със шкафчета, но вече ги запълних и ми останаха по-едри неща като одеала, порт-бебе, пелени и се чудих дали да не ги сложа в моя гардероб.

# 326
  • София
Добро утро, момичета!

Ох, и аз спя като пън напоследък. Даже последните вечери не ставам и до тоалетната. Само че сутринта като се раЗсъня и тичам натам;)
Снощи и аз имах някакви контракции... Ама не съм сигурна де. И бебка много мърдаше. Абе, ехографа и измери главата 89мм, ако не ме лъжат съкращенията. Ама док досега нито венъж не ми е казала нещо на тема голямо/малко бебе/глава и т.н. Даже като ви четях за пъпната връв - идея нямам къде е. Последните пъти само ме пита пак на ФМ дали съм ходила, проверява резултатите, казва "супер" и до там сме.
Чак имам чувството че не се интересъвам и не питам достатъчно, оставила съм се на течението.

Днес е много хубаво времето, голям кеф. Напомням за софийската среща: 13:00 Happy в Мола на Стамболийски .

Да ви кажа за тиквенцата - тази семица се очакваше да изпишат и по-малкия тиквунчо, така че се надявам мамчето да е прекалено заета да обслужва господата:)
Някой да има инфо за Силки?

Rusalka - аз точно така съм направила;) е, отделила съм цяло едно крило на моя гардероб за бебешките, но не мисля че е някакъв проблем да са в твоя;)

И още нещо-малко закъснях с желанието си да ви напомня де, но когато дискутирахме темата за съхранение на стволови клетки бяхме споменали, че може напълно безплатно да се дари и към националната банка. Моля, ако някой не е избрал да съхранява в частен фонд, да се поинтересува - аз също мога да дам инфо. Иначе този материал отива в кофата за биологични отпадъци, вместо да помогне на детенце в нужда...  Hug

# 327
Момичета  Hug

Кукумявка - Да местим се, днес ще ходим да подписваме документите, а утре ще гледаме да пренесем по-обемните неща които имаме и се надяваме до другия петък да сме се нанесли изцяло...

Милото ме смята за луда...той беше готов да и плаща по 100лв отгоре, но аз наумя ли си нещо се случва.
Снощи седи и говори на корема  ми - бебе, няма да излизаш скоро, майка ти пак я обхвана пристъп на лудост, стой вътре поне още две седмици. Майка ти е луда наистина много луда и много ме тормози, ама ще разбереш, сега е мила с теб, в началото и с мен беше мила, ама ще си покаже рогата...  Joy Joy Joy
Отложихме ходенето до Икеа за креватче за другата седмица, днес ще обикалям с една приятелка по бебешките магазини следобед за дребни сладки бебешки нещица,че милото категорично ми отказа снощи да ходи по бебешки магазини с мен.

И моите гърди от седмица-две са супер чувствителни и болезнени, предполагам е нормално, ама аз чак полудявам и постоянно мрънкам...

# 328
Ро3и по-добре е да не те плашат с прогнози за голямо/малко бебе. Това би било стрес за теб. Моята доки винаги ми казва само най-важните неща и че всичко е наред, всякакви прогнози ми ги спестява. Аз лично като си гледам снимките и виждам как се променят показателите, явно в един момент просто се нормализират.

Гърдите си през цялата бременност ги усещам напрегнати, чувствителни. Зърната не дават да ги докоснеш.

Аз нямам шкафчета на бебешкото легло, затова съм отделила за бебка моят гардероб от секцията, а моите дрехи съм ги преместила от там. Искам дрехите на бебето да са си отделно.

Сутринта като се събудих едвам се раздвижих и забелязах, че спя много свита, направо като охлювче съм се свила, надявам се, че не притискам бебка и да не и е удобно (за такива неща се панирам аз).

# 329
  • Пловдив
Честита първа пролет,да ни е слънчево и пролетно на всички!
Честито  за новите попълнения на бебенца,пожелавам ви да бъдат  здрави и усмихнати ,и много щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт