АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 827
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Бенджи, честита бебка! Да е жива и здрава и все така послушна Wink

Didolino, ти къде го поръча Лансиноха, че аз тъкмо мислех утре да ходя да купувам...чак ми е странно да го нямат по аптеките!  Иначе за кремчетата аз знам, че всичко което е чист ланолин е без отмиване

# 466
  • София
Бенджи, честито ви момиченце! Да е жива и здрава и все така да уцелва точния момент!

Лансинох поръчах от "Пакостник".

Днес влизам в деветия месец Party

# 467
  • Варна
Sun. ти пак ли ОБ ще раждаш, кога ти е термина? Нещо на 1 стр не те виждам. Разкажи малко, може и на лични, при кой лекар и т.н.
lovedidi - ние сме горе долу с еднакъв термин, значи можем да се засечем.... стига моя бебо да не избърза...
Мириндааа, ах тиии искаш и двете да гушим бебчетата заедно, нали?  Hug
Ани- за Варна.
Тифани, благодаря ти за мнението.  Grinning

Честно за храната ми е все едно, но отношението! .....нооооо вече съм взела решение и най-вече заради лекаря ми,  и се надявам, че ако аз се държа добре и хората ще се държат добре към мен.
Много благодаря на всички, които ми дадоха кураж и  се опитаха да ми помогнат по този въпрос. Вчера много се бях дересирала, но днес като преспах една вечер, по- са ми ясни нещата....

Днес тук е слънчево и топло. Вдига ми се настроението. Като симптоми Освен напрегнати и пълни гърди, спя по обяд, ама  много ми се приспива, сутрин имам ужасни ставни тазови болки. Бебето ми опира в ребрата, заради седалищното предлежние. Тежи ми и днес на сутрешната разходка се задъхвах доста.

# 468
paKris , сега не съм във Варна и ще раждам в Плевен. Раждах при Скочев, но без уговорка. Просто той си ме прие и той ме изроди тогава. Лошо отношение към мен поне не е имало.

И да добавя, че имаше сериозни усложнения тогава с мен и ако не бяха реагирали бързо и адекватно финала щеше да е различен

# 469
  • София
Giada, бял кахър да ви е забавянето. Интересно какви съвети дадоха дофторите, да затваряш по-рано млечния бар ли? Laughing

Не искам да се майтапя на твой гръб, а да се развеселиш малко  bouquet
Знам колко ти е гадно, защото мен ме задържаха така с голямото за един ден, по друга причина де. За щастие и при нас се оказа, че не е твърде драматично.

# 470
Lady отговорих на ЛС Simple Smile

# 471
Giada, стискам палци утре да ви изпишат.

# 472
  • София
Lady, лансиноха явно наистина не го поддържат в наличност в аптеките. Аз го намерих едва в третата аптека, в която питах - в ринг мол.

Мария, секциото си е операция и ако имаш възпалено гърло е нормално да го отложат, т.к. има риск за теб. Момичетата тук вече писаха а доста ефикасен метод за справяне с гърло и настинки с джинджифил и др., така че най-добре гледай да го излекуваш преди това. Стискам ти палци да не се налага отлагане.

# 473
Алвинда,два дни ме боля,но не нещо сериозно.Сега дори не ме дращи,но утре ще кажа в болницата и да преценяват какво да ме правят...Дано не ни отложат.....

# 474
Оф, днес много изморителен ден. То не бяха лекции, път, ,чистене и най-сетне контракции, или поне мисля, че е това. През дълъг период, стягане много ниско долу с лека болка.
 Но едно нещо забелязах и ми е много странно, едното зърно на гърдата ми е много по-голямо от другото, не че се втелявам,  нито е болезнено, нито зачервено, сякаш просто е пораснало много повече спрямо другото.  newsm78

# 475
Здравейте, коремчета и мами с бебчета  Wink  Hug Hug
Честито на родилите маминки  bouquet живи, здрави и послушни бебчета и бързо прибиране вкъщи   Hug Hug Hug
Аз след като изпратих мъжо в 5 сутринта в Четвъртък от тогава не съм влизала и тук  Embarassed и сега имам много за четене  Rolling Eyes
Явно настинах когато го изпращах и  вече в 00 нямам проблеми даже по 3 пъти ... свие ли ме корема е ужас. За моя радост все още държим фронта и сме 2в1 с бебо. Чакаме ММ да се прибере в Сряда .
Получихме първия си подарък за бебо от приятел на ММ в Германия нощна лампа за бебо, светеща на звездички и музикална - поне по описанието на ММ и по снимките Simple Smile и таткото каза, че е взел нещо ама не ми казва какво е  newsm78

Шльоки_Пльоки, ici-bici - май вие сте наред Simple Smile

За тапата и аз все се взирам, ама я няма още... но ние зелена светлина не сме му дали, че още банята не сме почнали Sad

За яденето всичко ям като побъркана, устата все да ми е пълна ( падна ми и останалата част от пломбата на единия зъб и сега е страшно като хапна нещо) , но най-вече сладкото и портокалите са ми слабост  baby_neutral

Сега ще дочитам и после пак може да пиша ако се сетя нещо  Hug Hug Hug
Пожелавам и стискам палци за всички коремчета за безпроблемно раждане на здрави бебчета

# 476
Мерси за палците, момичета. Да, Ели, точно наложиха вето на happy hour-а на млечния бар Simple Smile Безплатна консумация до 10 минути, и после да затварям  Sunglasses Тук живеят доста в миналото, кърмене на 3 часа, но за да ни изпишат, се опитвам да се вместя в режима им.

Чета ви по другите теми, но ми е трудно да пиша от телефона. Много исках да родя овне, ако може да дочака април, ама не. Пожелавам на всички да си дочакат термина, иначе е малко изненадващо Simple Smile

# 477
Бенджи,честита ви дъщеричка! Hug

Гиада,пожелавам ти утре да е най - вълнуващият ден - ВКЪЩИ!!!!Ще чакаме включване.И когато можеш да отговориш,да попитам нещо.Някой показа ли ти как да кърмиш или ти си знаеше?Кога ти дадоха бебчо?
Стискаме палци и на още една мама за утре.Бъди спокойна,всичко ще е наред и ще чакаме хубави новини.

Лансиноха и аз знам,че не се отмива.

# 478
Цвети, като се прибера, ще ти пиша подробно на ЛС за впечатленията си. Сега накратко - не може да се разчита на адекватна помощ за кърменето тук. Иначе шишета с ам раздават. Помпа има. Има и инфо- рекламни плакати с пози за кърмене и разяснения. По-добре разучи предваретелно каквото те интересува.

# 479
  • София
Гиада не ти трябва мома овен хахах повярвай ми! Хайде утре ще ви изпошат с лакомийката и ще ти е по спокойно  Hug

Я кажете отичат ли ви краката? Моите станаха вече огромни и взех  да се притеснявам вече. Нямам високо кръвно, последната урина която пусках беше перфектна.Ама станаха вече потресаващо огромни. Можеби защото се движа повече последната седмица newsm78. Чета че било нормално от нарастващата матка, утре съм на лекар ще разбера ...

Общи условия

Активация на акаунт