АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 829
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
giada on the road стискам палци утре да сте си вкъщи  Heart Eyes

# 481
  • София
Маце и мойте крака са като диреци  Shocked И не само краката цялата съм отекла и ръцете, неприятно е. Моята лекарка също каза че е нормално в края на бременността и особено след повечко натоварване. Аз също съм ок с кръвното и урината, но тези дни след като пак се вихрих с чистене и разходки вечер краката са ми просто ужас ooooh!

Giada то вече не остана, мисли си за утрешния ден как ще се гушкате вкъщи Simple Smile

Аз да ви кажа си спрях магнезия самосиндикално Simple Smile Не знам ама ми се струва че е време, до кога ще го пия искам вече да си гушкам бебка  Whistling Хем знам че всеки ден повече в корема е по-добре за нея ама нямам търпение вече. Жива и здрава да ни е пък когато тогава Simple Smile

# 482
Момичета, чувала съм, че като се спре магнезия в 9-тия бременните започват да се подуват и аз имам съвсем леки наченки, но се надявам да се размина вече преполових деветия  Simple Smile

Има ли мами с някакво вътрешно усещане, кога ще е денят. Аз имам странното усещане, че денят ще е сряда, ама не знам коя  Crazy

# 483
Ами аз продължавам да пия доста магнезий, но се подувам. Урина и кръвно- в норма. Просто циркулацията на кръвта е затруднена. Уж вдигането на краката нависоко помагало, но аз не намиряам съществена разлика. Днес си мерих халката(до преди да забременея ми падаше и я носих на средня пръст)....наврях в само до втората фаланга.......  Crazy

# 484
Мисля, че вечер някой трябва да ми заключва кухнята вече   Joy Joy Joy

# 485
Момичета  Hug

Колкото съм яла тази вечер през живота си не съм яла, то не беше понички, то не беше MCDonalds, то не беше пуканки, то не знам какво не беше...Ходихме да гледаме филм в Мола и ометох половината мол... В средата на филма ме почнаха някакви леки болки, но не казах на милото, че много ще се притесни, но към края се усилиха и му казах и отидохме в Шейново. Прегледаме дежурна лекарка и ми каза, че там се ходи за раждане, а не след преяждане и, че болките били от газове или преяждане или от каквото и да е друго, но не били и болки съпътстващи раждане. Та много засрамени се върнахме у дома. Поне е установих, как мога да изкарам моя мъж извън равновесие, много го е страх от раждане...Та похапването и киното завършиха в Шейново, а милото през цялото време повтаряше, бебе не сме се разбрали така, казах да си седиш в чакалнята.

# 486
  • Перник
Добро утро, мамчета! Много ме радва слънчевото време! Дано пролетта да не си отива повече!  Sunglasses
 Joy Рони, мъжът ти едва ли повече ще те изведе някъде да хапвате навън, докато си още бременна.
На мен също започнаха да ми се подуват краката от няколко дни, явно си е нормално за края на бременността, защото урината ми е ок, а кръвното ми е ниско.

# 487
  • Пловдив
Има ли мами с някакво вътрешно усещане, кога ще е денят. Аз имам странното усещане, че денят ще е сряда, ама не знам коя  Crazy
Ако трябва да се доверявам на бабини измишльотини аз може и да родя тази седмица,защото нали казват ,на която дата го усещаш да мръдне за първи път на тази щяло да се роди.

# 488
  • София
Добро утро!
Рони, добре дошла в клуба на свинчетата:)
Първият път, в който ходих до спешното и аз пак се оказа от преяждане цялата драма, та... Вече си имам едно наум поне като се натъпча да съм в очакване:)

И аз смятам самосиндикално да си спра магнезия, който и без това не е много...2х1, а напоследък забравям втората доза.

# 489
Зравейте момичета, много ама много благодаря за милите думи. Толкова позитивна енергия струи от вас, че се зареждам всеки път като вляза, прекрасни сте 😙. Аз много на кратко, че от тел. е трудно и нямам много време. Да изкажа възхищението си от условията и отношението в ТК. Така и не можах да родя при мойта АГ, че нали беше на семинар, но попаднах на супер екип, бяха много мили и усмихнати. Още нямам кърма, а бебока засмуква здраво и много боли. Левкоцитите са ми високи (незнайно защо) и съм на АБ затова ще ни изпишат чак в четвъртък 😕 За сега толкова, хубав ден на всички и ви прегръщам

# 490
Рози, Ronnie Не сте сами  Joy  И аз имам ходене до болницата от преяждане  hahaha  

Вчера никой не се престраши да ражда Wink  Мацето мисля позна, че няма да има нови бебоци, Да даде залози и за днес, ако може и с имена, да знаем кой да се готви hahaha

Ние се занимавахме цял ден с градината вчера, пристигнаха ни мебелите и един батут на детето,  е голямо сглобяване падна и като ме присви корема, викам, че ще родя, но не, не става и с много работа Joy  Аз си знаех, че тези дето най-много охкахме цяла бременност, ще си дочакаме кротко термините  Hug

Хубав пролетен ден на всички   bouquet

Бенджи бързо да се оправяш и да се прибирате вкъщи Hug

# 491
И аз преди 2-3 дни забелязах леко подуване на краката и пръстите на ръцете, но май е на моменти, та за това не се шашкам толкова.Тази седмица ще се видя с АГ и ще споделя с нея.
Нещо от 1-2 седмици и аз така съм се отпуснала на яденето, че чак не мога да повярвам, а от няколко дни след всяко ядене (което не е обилно) след това ми е лошо и се започва едно гадене около половин-един час.
За датата и поверието, че когато си го усетил тогава ще се роди, ха-ха ами аз да очаквам включване до 2-3 дни, или другия вариант е да пренося  Joy в кръга на шегата е това, не вярвам много, много на бабини приказки Simple Smile

# 492
Добро утро Heart Eyes

За подуването - какво говорите, та аз нямам глезени, даже мисля, че и самото стъпало се подува ако това е възможно Crazy. И съм така от една-две седмици, а от няколко дни вече е целодневно ooooh!. Преди поне беше само вечер като съм преуморена. Но не се оплаквам, защото предния път бях така от 6-7м някъде заради гадните жеги, сега поне сезона ме спаси.

И за себе си установих, че страшно много ми влияе времето навън. Ето два дни грее слънчице и аз съм супер усмихната, заредена с енергия Party. По цял ден се търкалям насам-натам и не се уморявам. Днес явно пак ще е мрачно и нито ми се прави нещо, нито нищо. Чак ми се струва уморително да съм будна Joy.

# 493
  • София
Хаха, и аз съм така.
Едвам станах тази сутрин, едно такова тъпо ми е, заспало... Нищо не ми се прави.
А уикенда на това слънце кипях от енергия.

Ей, да ми е честит 9 месец, м? Simple Smile

# 494
Бенджи, ама ние сме и двете в тк. Но аз не съм толкова възхитена от персонала, виж колко е индивидуално всяко впечатление. Само в родилна зала бяха ок, моя лекар е супер. Но аз си тръгвам днес.

Общи условия

Активация на акаунт