АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 829
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Ро3и честит да ти е 9 месец  Hug

Ами моят термин е точно след месец (23.04) , но по седмици влизам в 9 в четвъртък та от тогава ще съм в очакване.

# 496
Честито бебче на мама dennis, да е жива и здрава малката Карина-3кг и 50 см.Почти всеки ден вече си имаме бебчета  smile3501

# 497
  • София
Po3u честит ти 9ти месец!   bouquet

C a r r y наплащам вече и на лични пиша кой и колко ще са следващите, малко бърках с Amy_lee но се поправих  Joy

Аз идвам от преглед.След инфарктна сутрин че не можем да го събудим и не рита, след половин кутия тоффифи се размърда и отидохме на док там беше много полсушен риткаше си на тоновете, хванахме и една мини контракция. Станал е 3150гр  провериха ме за разкритие, 1 см, 50% скъсена шийка. Този преглед е ужасен ауч! Док ме предупреди че тапата сега може да започне да пада, и започна та така, пожелахме си да се видим по скоро от следващия понеделник!

swampi я оставих след мен... чакам те на отчет Simple Smile

# 498
Честити бебоци ...мале аз трябва да не забравям да влизам,че после не мога да ви смогна.
Относно яденето...аз три дни не съм спряла да се тъпча и все ме боли корема.
Имам ужасното усещане ,че малчо няма да остане до 23-ти, а ще е около Великден ....дано да бъркам. Сега изобщо не бързам Grinning

# 499
  • София
Мерси, момичета:)
Маце, ти си задействала процедурата, а:)
"Да изкараме бебо" Simple Smile

Само аз ли бързам да го изкарам по-раничко? Яко ме тресе треската, знам че е хубаво да си остане до по-късно, ама все си мисля, че след 37 седмица си е съвсем ок. Даже малко ме е страх от преносване, да ви кажа честно.

# 500
Мацето, за шийката и на мен май така ми казаха "започнала е да се скъсява", ама си чакам още тапата  newsm78
А магнезия трябвало да се пие най-късно до 37г.с., аз го спрях в 35-та, т.к. пиех по едно на ден, а и ми свършваше тъкмо и май след това и на мен започнаха да ми отичат крайниците....

# 501
  • Пловдив
Честито на мама Денис за малката принцеса,с идеални пропорции,направо манекенка!

# 502
  • София
Ето ме Simple Smile Младежът е 2560.Съвет-не яжте шоколад преди тонове Simple Smile Иначе контракции яко,казала съм му на маймунчето още 1 седмица да стои.

# 503
  • София
Ето ме Simple Smile Младежът е 2560.Съвет-не яжте шоколад преди тонове Simple Smile Иначе контракции яко,казала съм му на маймунчето още 1 седмица да стои.

хахах ние двете цирк днес, аз разправям на лекарката че не е мърдал сутринта и тя вика е как, ето виж си записа, викам ааа това е след половин кутия шоколади хахаха

# 504
  • София
Привет коремчета Simple Smile

Маце имали сте приключение днес Simple Smile Извинявай за любопитството, но какво казаха за отоците?

Аз вчера получих последната доставка с бебешорски нещица и вече са изпрани и съхнат Simple Smile

Да ви питам, вас проверяват ли ви роднини и приятели дали сте родили? Не знам дали е защото много съм се изнервена вече от чакане, но в последната седмица не остана роднина и приятел, който да не ме провери дали случайно не съм родила  Whistling Те не от лошо го правят ама аз много се дразня  #Cussing out

# 505

Да ви питам, вас проверяват ли ви роднини и приятели дали сте родили? Не знам дали е защото много съм се изнервена вече от чакане, но в последната седмица не остана роднина и приятел, който да не ме провери дали случайно не съм родила  Whistling Те не от лошо го правят ама аз много се дразня  #Cussing out
Пфф мен все ме питат хайде бе не роди ли?? Много бързат тия хора Grinning

# 506
  • София

Маце имали сте приключение днес Simple Smile Извинявай за любопитството, но какво казаха за отоците?

Аз вчера получих последната доставка с бебешорски нещица и вече са изпрани и съхнат Simple Smile

Каза че е нормално. Кръвното ми е 110/70 и че не я притесняват отоците. Акушеркта от записи ми разправяше че трябвало след разходки да изчезват, но малко ме съмнпва това  newsm78

Мен никой не ме проверява, само чакат Simple Smile

# 507
Здравейте  Hug
Поизтървах ви 2-3 дни и имаме бебета много  Laughing
Честити да са всички бебоци, живи и здрави и много послушни  Laughing

Аз не съм родила, но и съм забранила на бебето да излиза до четвъртък, понеже нямам никакви документи в мен и стане ли нещо, ще трябва да отивам в болницата без документи  Confused Четвъртък съм на консултация и ще взема всичко.

# 508
Мен приятелките постоянно ме проверяват и е малко досадно, ама пък е мило. А ММ и майка ми са точно обратното - "какво толкова го мислиш, термина ти нали е април?" ooooh!.  Няма угодия моето. Гледам да съм спокойна и да не обръщам внимание на всяка болежка (станаха прекалено много вече) и да тръпна днес ли ще е или не. Само се надявам наистина да не пренося, а да си тръгне само раждането, не да го предизвикват Rolling Eyes.

# 509
  • Пловдив
Оо мен много ме дразнят и досаждат... почнаха с такива глупави оправдания да ми звънят... ама вече сиктирдосах няколло човека! Още повече, че няма признаци за излизане /вече се жалвах във фб/ ... Tired

Общи условия

Активация на акаунт