АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 772
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро, момичета  Hug
Честито Благовещение!
Аз днес също сънувах бебето, обаче беше момче  hahaha
Ще видим какво ще излезе...и без това въпреки прогнозите на лекарите, аз съм решила, че няма да е момиче, а ще е момче  hahaha

# 676
  • София
Добро утро, момичета.

Леле, Рони, имало е екшън при вас, ама ти напоследък мноо се стресира... РаДвам се, че малката и ти сте добре, почивай сега, успокой се и ще дойде и кърмата.
Твоят мъж ще те приеме в новата квартирка, нали?

0033 - благодаря за разказа. Личи си, че си била в страхотно настроение, лекарите сигурно си умират от кеф при вида на такива пациенти:)

Значи, казвате, когато ми донесат луксозния комплект за кошарката и обиколника, да се готвя? Simple Smile
Аз смятам да направя номера на Бени - деугата седмица като съм боядисана, подстригана, разбрала съм се за всичко с док - да действа:) Ама след средата на другата седмица, трябва ми ооооще малко време.
Само дето нали си спрях и без това нищожната доза магнезий и вчера едвам съм си легнала. Почнаха да ми изтръпват крайниците. Мм ме масажира, ама облекчението трае само по време на масажа:(

# 677
  • Перник
Рони, наистина голям екшън е бил! Важното е, че краят е добър! Simple Smile
Малко ме плашите с тези случки - сглобявате креватчето, слагате завивките и бебо идва Simple Smile.Нашето креватче стои сглобено от един месец, вчера майка ми ни донесе единия спален комплект, който вече е изпран и съхне на терасата та се чудя дали и нас няма да ни изненада бебчо по-рано  Crazy
Утре съм на ЖК и ще питам доки дали има някакви симптоми за скорошно раждане или ще си чакам термина, то има и месец до него де.
Момичета, черпете се тортичка от мен. Днес стават 10 години, от както се  запознахме и събрахме с ММ  Heart Eyes

# 678
Влизам само да изклюкарствам, че Мацето е родила тази сутрин newsm44. Сигурна съм че скоро ще пише тя или вестителката й но не се сдържах Heart Eyes

Маце Честита рожба! Да сте живи и здрави и скоро да се гушкате вкъщи newsm51.

# 679
  • София
Браво,Маце! Адски много се радвам! Да сте живи и здрави и много,много щастливи!

# 680
Честито на Мацетооо, страхотна новина.Тя как се беше затюхкала, че няма никакви симптоми и хоп изненадаа  Hug Дано всичко да е наред с нея и бебчето Simple Smile

# 681
  • София
Ехааа, каква новина, чакахме я от толкова време!
Браво, бравооо  Party

# 682
Честито бебенце на мацето да и е живо и здраво и много да я радва  bouquet

# 683
Мацеееее, честито! Да сте живи и здрави с малкия хубавец!
Май чистенето и танците, за които се заканваше, са дали ефект  Joy

# 684
Ехаааа Честито на Мацето   bouquet  bouquet  bouquet Да са живи и здрави  Hug

Аз казах вече, че я сънувах през ноща, че ражда, взех че познах    Shocked

# 685
Честит празник на всички !
Честито бебче , Маце ! Да Ви е живо и здраво и много да Ви радва Simple Smile

# 686
Браво на Мацето!!! Прекрасна дата си е избрало детенцето. Честито! Да сте здрави и нека малкия расте с усмивка на лицето  bouquet  Мама бързичко да се възстановява.

# 687
  • Перник
Маце, честито! Да сте живи и здрави!   bouquet

# 688
Честито на Мацето! Да е живо и здраво и много да ги радва! smile3525  bigdance2

0033, аз мислех да ти пиша, че утре се глася за ден на отворените врати, а ти голямо бързане. Но разказа ти много успокояващо ми подейства след всички случки около болницата.  Hug Я кажи само на д-р. Минчев като тръгваше ли му се обади или вече като беше в болницата? Че аз като не знам дали е започнало раждане или не много се чудя да не го разкарвам на празно човека.  hahaha

# 689
Честито Благовещение! Колко хубав ден за бебоци! Маце, да сте живи и здрави! Рози и аз стискам за още малкооо, надявам се да успея до края на другата седмица или някой ден още. На първи април съм на изпит Simple Smile Днес и аз  спирам магнезия и ще видим какво ще става .

Общи условия

Активация на акаунт