АПРИЛска мама багажа преподрежда, а АПРИЛско бебе хълца и нарежда - Тема 18

• 30 890
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Честита пролет и от мен!!! Ех, че хубаво е навън! 💐💐💐

Рони радвам се за вас, сега сигурно ти е по-спокойно 👍 Макар, че с тва местене, не е голямо спокойствие 😄😁

Пакрис от Ремедиум ги взех, много я заобичах тая аптека, мога да си вися и разглеждам с часове вътре 😄

Много съм смотана, вчера казах, че не усещам разлика в гърдите, но си усещам от време на време някакво напрежение, все едно ми слиза кърмата и очаквам нещо да потече, но нищо не излиза.

# 346
Оле като чета и ми идва да крещя, че никога няма да се оправи тази страна доктато има хиляди малоумници. Как ще откажат даряване на клетки? Ще тръбим, че няма донори за трансплантации,  ама няма да има кой да помогне за вземането и съхранението на материалите за трансплантация (бил то клетки или органи - там  няма да е по-розово). РоЗи подкрепям за Господарите

# 347
  • Варна
Елица, дай пример кои кремчета за дупе са без цинк. Аз сина ми ако не му мажех дупето със Судокрем, яко се подсичаше, а съм сменяла пампата веднага като видя че има нещо.

Имам предчуствие за някои мами - за раждане - Шльоки, Бенджи, Елица, Кротка, Естелитка, Джеска и Иси биси. Все си мисля, че съвсем скоро ще родите мами, незнам защо....

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А дали има Ремедиум във Варна, ....сега ще проверя. За стволовите клетки във Варна, мисля че една мама беше споменала, само в Майчин дом го правят с даряването на нац. банка.

# 348
За Шльоки и аз имам предчувствие - терминът и е днес все пак.

Честита първа пролет   bouquet Нека ни донесе хубави бебоци и само положителни емоции  Heart Eyes

# 349
На предния ми преглед моя доктор отсъстваше и го заместваше една докторка която не си спомням как се казва, та с нея се заговорихме за съхраняване на стволови клети и тя ми каза, че няма смисъл да си давам парите защото младите майки раждали здрави деца. Останах с отворена уста чак не можах да повярвам, че наистина това чувам, а не са някакви халюцинации. Опитах се да и обясня, че никой не знае как ще му се стече живота, а стволовите клетки могат да помогнат в безброй много ситуация, а тя ми каза, че съм неразумна да хвърля толкоз пари, казах и за банката към МД, а тя започна да ми обяснява глупости и прекъснах разговора до там. Бях потресена.

# 350
И аз си мисля, че ШЛЬОКИ ще ни пише , че е родила днес Peace

# 351
  • София

Не виждам проблем бебето да си има рафт във вашия гардероб, едва ли имате краста или бълхи  Laughing
За стволовите клетки аз исках да даря, но се оказа, че може само ако раждаш в Токуда или МД, а аз ще раждам ТК

Наистина ли? Ще питам и за Шейново следващия път.

Но от прочетеното тук си мисля, че не ги искат тия стволови клетки просто защото после с тях нищо не правят! Сериозно. Колко ли дарени отиват на боклука... Ако ги ползваха и съхраняваха съвестно, щяха и да се интересуват как да си набавят в запас.

И на мен ми е суха кожата на ареолите и понякога се бели. Дали ще навреди, ако се мажа 1-2 пъти седмично с ланолин? Притеснява ме само да не ми се запушат каналчетата от крема. Как мислите?

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ!!! МНОГО ЗДРАВИЧКИ ДА СТЕ! Hug

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 11:44 от Мohita

# 352
Mohita - За Шейново може, но трябва сам да си вземеш сета от МД и да го върнеш обратно...

# 353
  • София
paKris, на себамед ползвах преди. Сега от него имам мостри, също и на бепантен, май и на него пишеше, че е без цинк.

Мohita, не мисля, че ще ти се запушат каналчетат, ако мажеш с крем за зърна. Предполагам, лансинох имаш предвид.

# 354
записвам се, че термина наближава

# 355
Хайде и от мен на обебелите се - Честито! Да са ви здрави и усмихнати бебоците!
Да ви кажа,че срещам проблем с намирането на Лансинох. Май ще го поръчвам по нета,че в нашия град го няма по аптеките.

# 356
Привет на всички!! Честита пролет! Много е хубаво днес времето ,малко ще се ходи до селце Simple Smile

# 357
Честита пролет и от мен! Дано времето започне да се оправя вече, че с нетърпение очаквам да изведа малкия навън. Даже днес пуснах да пера количката.  Whistling
Бе аз ли съм най-големият айляк от обебилите се?!  Thinking Никой друг с бебешор освен мен не пише ... Айде, чакам подкрепления!  Hug
Аз нямах никаква промяна в гърдите преди да родя.  Peace
Русалка, при мен е точно така - спалното бельо, пелените, хавлийките са в моя гардероб.  Peace
Рони, на мен ММ пък ми вика "Церберин" ...  hahaha

# 358
  • София
Vaseto евала че се разписваш. Ама ти си спокойна мама и за това.  Wink ти не звучиш като скоро раждала.

Ние се разходихме до магазина да пазаруваме, щях да се пръсна вътре, ММ реши че всеки продукт по 10 пъти ще го разглежда....Сега реанимирам...

Залагам едно бебче днес?  Simple Smile

# 359
Днес поне 2  Peace

Общи условия

Активация на акаунт