Женени от пръв поглед

• 59 782
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Изказването на Атанас за кумата беше най-малкото. Самият му погледа говореше много повече какво му е мнението.  Confused

# 196
Като се замислите реално, двойките нищо не губят, само печелят. Всичко им е платено и организиано, сватби, рокли, костюми, ако не се харесат - кой откъде е, не плащат да се развеждат, развеждат ги от шоуто. Но пък известността им скача до небето, от напълно неизвестни хора стават звезди. Изобщо не се учудвам, че няма отказали се участници, за тях това е огромна безплатна реклама.

# 197
а ще има ли други двойки или през цялото време ще следим битието на тези 3. По едно време нещо четох, че били 15, но това много ми се струва?

# 198
  • София
Тя, кумата, и на мен ми е неприятна.Антония, макар и едричка е някак по-симпатична.
Не се учудвам, че това си е помислил, но не е нужно да го казва  Laughing

# 199
Здравейте , нова съм във форума и не съм от много активните.
И на мен предаването много ми допада, интересно е Simple Smile
Давам малко информация за Стефан и Светлана, за който му е интересно  Peace

Скрит текст:
Реших да пиша тъй като видях, че има голям интерес относно двойките и да дам малко информация за едната от тях, тъй като Стефан ми е съсед, мога само да ви кажа, че Светлана се премести да живее при него, вече води тренировките си по тае-бо и аеробика в читалището на село Казичене, на които един път вече присъствах и всичко между тях за сега изглежда страхотно.
Това е от мен Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 17:08 от izabela_111

# 200
Е, много хубаво Изабела!  ooooh!

Може би ни беше интересно да следим развитието на двойките?  Rolling Eyes

# 201
Мхм даа, и на мен щеше да ми бъде по-интересно да следя как ще се развият нещата, но вече май няма смисъл. Не обичам да знам какво ще се случи накрая предварително...... Crossing Arms

# 202
Още се правят снимки, така че има за какво да го следите  Peace

# 203
Е, хайде сега пък...няма място за възмущение, то е ясно, че вариантите са два за всички двойки - или остават заедно или се разделят. По-интересно ще е да се следят реакциите им, забавните моменти, как откриват заедно какво харесват, не харесват и т.н.
Все пак има доста зрители, които предпочитат да не знаят предварително развръзката Simple Smile - isabela_111, ако искаш, можеш да редактираш коментара си, така че да е поставен в "скрит текст" и така всеки сам ще реши дали да чете какво се е случило Simple Smile

# 204
  • София
Е, много хубаво Изабела!  ooooh!

Може би ни беше интересно да следим развитието на двойките?  Rolling Eyes

На мен такива коментари са ми интересни,защото какво ще видим в епизодите си е чисто режисьорско решение и често манипулирано.

# 205
Е то хубаво има два варианта, ама още по-хубаво щеше да стане, ако постепенно разберем развръзката. Сега какво, знаем, че има щастлив финал и толкова. Губи се интригата някак.  Simple Smile
Ама айде минало е вече. 

# 206
Е, хайде сега пък...няма място за възмущение, то е ясно, че вариантите са два за всички двойки - или остават заедно или се разделят. По-интересно ще е да се следят реакциите им, забавните моменти, как откриват заедно какво харесват, не харесват и т.н.
Все пак има доста зрители, които предпочитат да не знаят предварително развръзката Simple Smile - isabela_111, ако искаш, можеш да редактираш коментара си, така че да е поставен в "скрит текст" и така всеки сам ще реши дали да чете какво се е случило Simple Smile

Мислех да изтрия коментара си, но вярвам че има хора, на които не им пречи и им е любопитно, за това го сложих в "скрит текс".  Sunglasses

# 207
  • София
Е то хубаво има два варианта, ама още по-хубаво щеше да стане, ако постепенно разберем развръзката. Сега какво, знаем, че има щастлив финал и толкова. Губи се интригата някак.  Simple Smile
Ама айде минало е вече. 
Е, защо? Даже и за сега да останат женени, животът е пред тях. Винаги може да се разведат Laughing

# 208
И аз не виждам нищо лошо в коментара, все пак това не е държавна тайна. Зрелища пак ще има, узбагойтесь!

# 209
Е, защо? Даже и за сега да останат женени, животът е пред тях. Винаги може да се разведат Laughing

Така е, но когато свърши предаването никой вече няма да се интересува заедно ли са или не. Сега е интересното.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт