Женени от пръв поглед

• 59 789
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Burgas, Bulgaria
Ммммммм хич, ама хич не ми харесва зелената блуза на водещата Евелина. Дано другата седмица да е по-свястно облечена. То пък за какво ли и да се появява, ама хайде.

# 181
  • София
На мен пък много ми хареса, даже търсих кой ги облича, но не видях.

# 182
Загледах се и аз в предаването. Участниците, гледам, подробно сте ги изкоментирали. Единственото различно, което ми направи впечатление е:
- че Атанас се сепна, когато видя Антония, просто защото тя беше по-висока от него. Дано това да се дължи на обувките и в действителност да се окажат с еднакъв ръст. Нормално е един мъж да не подскача от радост, че жена му стърчи над него.
- че Светлана много ми прилича на една от новинарките на Нова. Така ми се струва, случайна прилика или роднинска връзка?

Но това, което ми направи най-силно впечатление, бяха реакциите и очакванията на женската и мъжката част от участниците. Докато жените се молеха "да е добър, да не пие, да не бие...", за мъжете най-важното беше "дано да е хубава". Мдам... Толкова за настройките и очакванията на двата пола от брака.  Laughing
Прогнози за двойките не мога и не искам да давам, защото мисля, че всичко това е просто шоу. Ако припламне някаква искра между участниците - добре, ако не - всеки по пътя си. То артистите, дето са артисти, че се случва да се влюбят един в друг на сцената, та какво остава за непрофесионалистите. Но пък ще бъде голям купон, ако се влюбят участници от различни двойки.  Laughing
Обаче тогава психолозите ще трябва да си изядат дипломите.   Mr. Green

# 183
Как дого аржентино дворно куче, нали ще замръзне зимата без козина? Породистите кучета са толкова кекави, имам личен опит с отглеждането на такова.

Иначе, на мен Светлана ми прилича на Антония Първанова:

А Гергана и Георги повече си подхождат, според мен, поне според кариерно развитие:
https://www.linkedin.com/pub/gergana-kapzamalova/6a/111/338
http://www.georgiveselinov.bg

# 184
Според мен мъжете са се надявали някакви супер наточени мацки, тип кифли да им изберат. Мъже какво повече да коментирам...
Ще се разбере дали са искали наистина сериозна връзка или това е ПР.  Все пак и след излъчването на предаването всеки от участниците ще има фенове и това предаване може да е просто един трамплин за намирането на половинката (която не е никоя от участничките).

# 185
Клюки не искам да пускам, защото достатъчно грубиянски изказвания има в темата, подробностите само ще ги увеличат.
Малко ми е жал за квалификациите и обидите, които ще отнесат участниците, но може и да са заслужени по някакъв начин... като се покзваш по тв в цялата си прелест, трябва да очакваш всичко, няма как.

Как' Сийке, мисля че двойките много-много не ги събират да си общуват помежду си, тъй че, ако пламне някоя кръстосана любов, то това ще да в намеса свише.

# 186

Как' Сийке, мисля че двойките много-много не ги събират да си общуват помежду си, тъй че, ако пламне някоя кръстосана любов, то това ще да в намеса свише.

Жалко.  Simple Smile
Но какво пък? Я си представи, че е любов точно от пръв поглед - видели са се за малко, харесали са се, затюхкали са се: "Ех, що не ми се падна този/тази?!?". От там нататък вече въображението започва да работи в полза на другия и... Готово!  Hug
Обаче лошите психолози и продуценти не дават на любовта да разцъфти свободно, затова трябва да се крият, да общуват виртуално... С две думи - съвременните Ромео и Жулиета.  Flutter

ПП Моля, ако някой ще краде идеята за филм или риалити шоу - да не забрави да ми прати хонорара!  Crossing Arms

# 187
Споко Как Сийке,ние ще свидетелстваме в съда е твоя полза  Peace

# 188
Записвам се в темата и аз. (Видях, че гери-гб пише и тук, та за това хахах  Mr. Green)

Докато гледах си мислех за нещата, които казаха А и А на път за ритуалната зала в колите и колко ще е хубаво ,ако им потръгне брака и след време да гледат тези записи. Simple Smile
Антония наистина е малко дечка, но като гледам е добър човек, също като Атанас.
Гергана и Георги не мисля, че ще задържат, но ще видим.
Светлана също мисля, че няма да го издържи Стефан. Нали каза, че и омръзнало да е мъжа във връзката, а Стефан не и много мъжкар. Peace

# 189
Duceeeeeeee,ха добре дошла и тук  Joy. Я кажи направо в кои теми членуваш,че да се log-na и аз  Joy  hahaha

# 190
  • софия
Според мен на Атанас му се иска някоя първо материално добре жена, второ някак си по "студентски град момиче" имайки предвид къде живее, това че ще гледа вътрешната красота на друг да ги говори, може, но не на първи етап.
 Предполагам ще приеме да се ожени за нея, може да им е задължително, това не го разбрах, но това не означава ще я харесва, а тя според мен няма мн високи претенции, като чух майка и -"да не пие и да не я бие"

# 191
  • София
Според мен Антония си има изисквания, най-вече романтични такива. Майка и ги каза тези неща, но това са думи на човек от друго време и на повече години. На Антония хич няма да и е достатъчно д ане пие и да не я бие, тя иска любов, щастие, да си подскачат двамата и да се смеят  Laughing
И на мен малко в повече ми дойде тази екзалтираност, но не чак в отрицателен смисъл...просто поповдигнах вежди.И за мен казват, че съм инфантилна, но до нея ще съм с чувствителност и емоционалност на тухла  Rolling Eyes
И аз мисля, че Атанас си представяше някое крехко девойче, с което да си говорят, да се обичат. Сигурно ще го постресне Антония  Laughing Но може да е за добро.Има хора, които са твърде спокойни, твърде хрисими, трябва им някой, който да ги подбутва и нервира, за да им е по-интересно  Laughing
Не мисля, че Стефан не е достатъчно мъж, просто е млад мъж, който по един или друг начин си остава дете като живее и работи при родителите си. няма как, те така си го третират вероятно.
Но Светлана ми изглежда голяма за него, не толкова на години, колкото на опит  newsm78

# 192
Задължително е да се оженят (освен, ако не искат да плащат неустойка по договора си с продукцията), но имат период на напасване, от който сигурно ще ни излъчват подбрани кадри и после дори само единият да каже "развеждам се", се развеждат и кой откъде е. Аз така разбрах.
"Да не пие и да не я бие"..., все едно никакви други качества не са нужни, ама явно това е някакъв "минимум", чувала съм го от много хора и винаги му се дразня.
Възхищавам се на някои анализи тук, доста са точни! Peace

# 193
Малко грубичко ми се видя изказването на Атанас, когато до него застана кумата. По памет  цитирам: "Нещо неприятно се случи, някаква ми се домъкна,тя била кумата, аз си помислих "Това ли е?!?" Лошо впечатление ми направи. Иначе са сладури и двамата, дано да се напаснат.

# 194
  • софия
Щом е задължително да се оженят, аз какво се вълнувам дали ще каже "да" Атанас. newsm78
Пропуснала съм изказването му, наистина е грубичко.
Стефан дори и да хареса Светлана ще стане толкова популярен, а и както е симпатяга с възможности, ще има доста голям интерес към него,та не знам дали ще и остане верен на С., живее му се още, за мен не е най подходящата таргет група за желаещ стабилен брак.
Искаше ми се да видя по обикновени и може би по заяли хора в предаването, който настина имат нужда да намерят половинка, а тези всичките са или  млади, хубави, успели или с възможности, не мисля, че на всеки един от тях му липсват контакти и възможност за избор.

Общи условия

Активация на акаунт