Женени от пръв поглед

• 59 781
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • софия
Аз разбрах че срока е 4 седмици. newsm78

# 271
  • Sofia

Направи ми впечатление, че са от София всички...в смисъл, че сега живеят тук. Но предполагам е целенасочено, сигурно по-проблемно щеше да бъде ако някой от двойката е от друг град.

една от жените май е от Перник

# 272
  • Варна
Аз разбрах че срока е 4 седмици. newsm78
Точно така, съвсем ясно беше казано в епизода.

# 273
Ама това, че е само един път в седмицата е много изнервящо.  newsm78
Сигурно до Коледа ще го излъчват  Rolling Eyes

# 274
Зависи какво разбираш под невзрачно. Антония си е абсолютно такава.... Не мисля, че мъжете се обръщат на улицата след нея, Както и този с многото кучета , дето трябва да се събуват в къщата му. Не съм им запомнила имената /извинете ме/.  Да ме извинят тези, които му симпатизират, но не е мой тип и е точно невзрачен.

Всъщност тук може доста да се поспори защото всеки с вкусовете си.
аз пък много харесах Стефан. Ако трябва да ме женят за един от тримата определено искам него.
 А от жените ми допада най-много Гери.

# 275
  • in Wonderland
Докато вървяха рекламите на това предаване мислех, че ще уникално нагласена глупост. Вчера случайно попаднах на повторението му по Нова и се загледах. Останах много изненадана- много ми хареса.
Бях толкова развълнувана, все едно аз съм там и мен ще омъжват за непознат  Mr. Green
Смятам, че много добре са подбрали и трите двойки.
В анкетата гласувах за Г и Г, защото мисля ,че при тях няма да им се получи и ще ми е интересно да видя как се развиват нещата там.
А и А са страшно симпатични и мили и смятам, склонни на компромиси и там почти 100 % ще стане работата.
За третата двойка нямам предчувствие- 50/50 са там нещата. Най- много ми хареса роклята, която си избра за сватбата Светлана Laughing
Очаквам следващия епизод с нетърпение.

# 276
Включвам се и аз при вас. Хареса ми първия епизод. Атанас и Антония са ми любимци засега. Много мили и емоционални ми изглеждат.

# 277
Предаването е настина интересно, но Витомир каза, че не е риалити, а доку -риалити. Не може всичко да е истина, има и сценарий, даже според мен почти всичко е сценарий. Няма как иначе най-интересните моменти да са случайно заснети при положение, че не ги снимат нон стоп. Четох за американския вариант и там са давали тази сцена със свалянето на обувките. Там двойката, която всички са мислели за най-подходяща се разделя, а тази, която изглежда невъзможна, превъзмогва трудностите-мъжът се влюбва бързо, а към края и жената, но тя има проблем с доверието. 3тата двойка има трудности, но ги преодоляват и са хармонична двойка. Дори нашият сценарий да е различен със сигурност ще гледаме изненади и обрати, иначе няма рейтинг. Това не изключва възможността някой извън кадър да се заобичат, пожелавам им го. Важното е да показват емоции и да ни накарат да се замислим какво е това успешен брак и как се преодоляват трудностите, да излезем от клишетата и да мислим наистина. Да си пожелаем приятно гледане.

# 278
Дано да няма сценарий, а да е като експеримент. Определено не бих го гледала ако всичко е нагласено. Crossing Arms

Не се карайте за клюките, измислили сте го супер, обаче не може да се редактира първия пост...

Която знае нещо за участниците, да го слага в скрит текст и който иска ще чете.

На мен би ми било интересно да науча повече за тях Grinning

И на мен Светлана ми е позната, а не гледам ТВ предавания Shocked Да не е съфорумка?  Grinning

# 279
  • София
Вчера го гледах, след добрите ви отзиви тук. Започва обещаващо.  Simple Smile
Светлана ми прилича много на Гергана от "Къртицата", ако я помните? И аз в първия момент реших, че я познавам отнякъде.  Laughing
Понеже не го гледах отначалото, а и изпуснах някои моменти, не разбрах могат ли да се откажат от този брак в последния момент? Т.е. да кажат "не" вместо "да" в съвета?

П.П.: На мен никой от мъжете не ми харесва чисто физически.  Embarassed

# 280
Понеже не го гледах отначалото, а и изпуснах някои моменти, не разбрах могат ли да се откажат от този брак в последния момент? Т.е. да кажат "не" вместо "да" в съвета?

Скрит текст:
Имат договори за участието в предаването и след като вече са се съгласили да сключат брак и всичко е организирано, платено и т.н., ако някой от тях каже "не" в сватбения ден или се откаже по-рано от дадения им срок, дължат голяма неустойка на продукцията.
Но мисля, че в предаването не са обявявали, че (почти) не могат да откажат, за да има съспенс.

# 281
И аз си мисля, че имат клаузи в договора, които предполагат неустойки при отказ, както е и в Биг брадър и в други предавания.

# 282
  • София
Скрит текст:
Имат договори за участието в предаването и след като вече са се съгласили да сключат брак и всичко е организирано, платено и т.н., ако някой от тях каже "не" в сватбения ден или се откаже по-рано от дадения им срок, дължат голяма неустойка на продукцията.
Но мисля, че в предаването не са обявявали, че (почти) не могат да откажат, за да има съспенс.

Бона, много благодаря!   bouquet Логично е да е така, иначе ако половината се откажат, предаването ще замине по дяволите. Но като че ли един от мъжете се притесняваше, докато мереха костюмите дали ще му кажат "да" и затова попитах.

# 283
А каква е наградата? т.е само с брак ли си тръгват участниците?

# 284
Записвам се да следя темата  Grinning Предаването ми хареса много, но наистина е досадно, че ще го дават едва веднъж седмично.

Общи условия

Активация на акаунт