Женени от пръв поглед

• 59 754
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Радвам се, че има и такива хора, че тук повечето ме изядоха.

Ами не, всъщност само двама. На другите мисля, че им стана интересно.  Peace

# 256
Определено Гергана и Георги са ми най - интересни.

P.S. Гергана ми е адски позната, но не мога да се сетя къде съм я виждала.  newsm78

# 257
Никой, никой не е ял. Просто си изказах мнението, че според мен не е правилно. Гледам, че и други хора, мислят като мен, не само двама  smile3534
Пък и с този пост освен да се направи на интересна, че знае нещо повече от нас, друго не видях.
Като гледам и профилът е направен съвсем скоро.
Мисля, че така е много по-удобно като се пише в скрит текст и само тези, които желаят да научат подробности, да прочетат.
Няма смисъл повече да се дъвче това.  Naughty

# 258
Никой, никой не е ял. Просто си изказах мнението, че според мен не е правилно. Гледам, че и други хора, мислят като мен, не само двама  smile3534
Пък и с този пост освен да се направи на интересна, че знае нещо повече от нас, друго не видях.
Като гледам и профилът е направен съвсем скоро.
Мисля, че така е много по-удобно като се пише в скрит текст и само тези, които желаят да научат подробности, да прочетат.
Няма смисъл повече да се дъвче това.  Naughty

И аз не мисля, че е нужно повече да се дъвче това.
Не съм искала да се направя на интересна, а да споделя какво знам, за хората на които им е интересно да научат малко повече за участниците. На мен ми е интересно да научавам и от други места, освен от самото предаване какво се случва, както видях и на други хора също.
Не знаех, че щом съм се регистрирала скоро нямам право да пиша във форума...извинявам се!

# 259
Сега не мисля да започвам да дъвча това, че не си можела да пишеш във форума. Айде искам да ме цитираш, къде точно го написах?  newsm78
Ако ще пишем по темата, да пишем, защото яко я оспамихме до сега.

# 260
Не видях логика да се акцентира на това, че профилът ми е от скоро.  newsm78
Спирам да се обяснявам, мисля че имам право да пиша каквото реша за добре и на който не му изнася сори!

# 261
Мога да напиша същото - СОРИ!!!

# 262
На мен "допълнителното инфо" съвсем няма да ми попречи на предаването. Може пък сватбата им да е била по-късно и сега да отива при него за пробния период Wink .

А те всъщност не дадоха отговора на Атанас в ритуалната зала, нали? Гледах пак и не мога да кажа дали не я е харесал или просто си беше мега притеснен. А и Антония май не беше могла да разчете погледа му Grinning

# 263
Много писахме, че Атанас не бил харесал Антония... а тя него хареса ли го?  Wink
Не мисля, че в такава ситуация / в гражданското си да сключваш брак с човек, когото не познаваш... снимачен екип... роднини и приятели, които също умират от любопитство какво ще се случва... голямо притеснение.../ може да се очаква някаква адекватна реакция. То затова и предаването е  Женени /а не влюбени/ от пръв поглед. Така че харесването и другите неща ще дойдат след сватбата... евентуално  Grinning
Интересно ми е, ще го гледам и ще чета с удоволствие тази тема   bouquet

# 264
Добре са подбрали участниците-и шестимата са приятни като визия-кой повече, кой по-малко, въпрос на вкус. Питам се обаче, ако имаше някой, който изглежда, да кажем...по-невзрачно...дали щеше да има шанс да се хареса на избраната за него половинка.
На мен предаването ми е интересно и ще гледам. И тук ще чета с удоволствие, ако пак има някоя клюкичка от "кухнята"  Peace

# 265
Зависи какво разбираш под невзрачно. Антония си е абсолютно такава.... Не мисля, че мъжете се обръщат на улицата след нея, Както и този с многото кучета , дето трябва да се събуват в къщата му. Не съм им запомнила имената /извинете ме/.  Да ме извинят тези, които му симпатизират, но не е мой тип и е точно невзрачен.

Всъщност тук може доста да се поспори защото всеки с вкусовете си.

# 266
Много писахме, че Атанас не бил харесал Антония... а тя него хареса ли го?  Wink
Според мен го хареса. Но, може би у него е имало огромна доза притеснение и затова да е изглеждал смутен, а не че чак толкова не я е харесал...
Ще видим, за мен отговорът на церемонията е ясен, интересни са ми финалните им решения и най-вече, какво ще е след 2-3 години поне.

# 267
Ама това, че е само един път в седмицата е много изнервящо.  newsm78

Сега четох, че който е изпуснал първия епизод може да го гледа днес от 13 часа по Нова.  Naughty

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 11:09 от mariq91

# 268
  • Луната ни пази
Много писахме, че Атанас не бил харесал Антония... а тя него хареса ли го?  Wink
Според мен го хареса. Но, може би у него е имало огромна доза притеснение и затова да е изглеждал смутен, а не че чак толкова не я е харесал...
Ще видим, за мен отговорът на церемонията е ясен, интересни са ми финалните им решения и най-вече, какво ще е след 2-3 години поне.
Аз изгледах отново записа и не мисля, че Атанас не хареса Антония. Да, беше притеснен, но и се усмихваше и определено имаше блясък в очите му!

# 269
  • София
Антония не е красавица, но е симпатична. Даже повече ми харесва без тежкия грим на сватбата. Една такава сияеща е, усмихната, приятна. Атанас по-не ми харесва...малко ми е розов, с детска физиономия.
Георги най-много ми харесва, Стефан също е приятен и не говоря за фигура, а за лице.
Наблегнали са на светли мъже сякаш  newsm78 Няма някой тъмен, космат  балкански субект.Аз си падам най-вече по тях  Joy 
От жените не мога да избера коя най-ми допада  Rolling Eyes
Направи ми впечатление, че са от София всички...в смисъл, че сега живеят тук. Но предполагам е целенасочено, сигурно по-проблемно щеше да бъде ако някой от двойката е от друг град.
Наистина е много досадно това, че го дават веднъж в седмицата, мисля си, че трябва да е минимум два пъти.
Аз мисля, че срокът не е 1 месец, а 3  newsm78 Не знам защо имам някакъв такъв спомен. Те първо ще са на пътешествие и после ще си живеят малко по къщите и вече накрая май "решението" ще е на живо.

Общи условия

Активация на акаунт