Женени от пръв поглед

• 59 759
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Не е.
Или има такава статистика, в която нашите резултати са се оказали по-различни от на останалите нации??

Ето ти примерна статистика:
От 6.5 млн. българи, 2 млн. не плащат здравни осигуровки (f*ck солидарността). Въпреки, че е задължително. Да продължавам ли?

# 241
  • Тра-ла-ла
Кажете кои са профилите във фейсбук на Светлана, Стефан и Гергана, аз открих само на Антония и Георги   Crazy

Пускам профилите в скрития текст. На Гергана не съм го намерила. Тя не си каза фамилията във визитката
Скрит текст:

# 242
# 243
Джулая, Жасмин, благодаря Hug

# 244
От 6.5 млн. българи, 2 млн. не плащат здравни осигуровки (f*ck солидарността). Въпреки, че е задължително. Да продължавам ли?
Продължавай.
Не е въпрос на солидарност, повечето наистина нямат с какво да ги платят. Но все пак сме солидарни- и те имат право на лечение.

Дано наистина го дават по-често предаването, че иначе ще се точи с месеци. А има какво да снимат...

# 245
Изместихме темата, но...
Скрит текст:
по повод последния коментар, не познавам българин който да са приели за лечение с неплатени осигуровки и да са го лекували. Карат ги да си ги платят в болницата преди да започне лечението. Имам познати попадали в такава ситуация.
Баща ми лежа в болница с придружител и виждах как приемат неосигурени пациенти. Чакат да донесат разписка за платени осигуровки и тогава им даваха лекарствата и включваха банки.
Не знам в кои болници лекуват неосигурени пациенти и пациентите си тръгват от болницата без да платят. Само по ТВ го чувам, но реално никой не ми е споделил, че не си е платил, а са го лекували.

# 246
  • София
Продължавай.
Не е въпрос на солидарност, повечето наистина нямат с какво да ги платят. Но все пак сме солидарни- и те имат право на лечение.

Дано наистина го дават по-често предаването, че иначе ще се точи с месеци. А има какво да снимат...

Продължавам:

Да продължавам ли?

# 247
Не продължавай, темата е за друго.

# 248
Изместихме темата, но...
Скрит текст:
по повод последния коментар, не познавам българин който да са приели за лечение с неплатени осигуровки и да са го лекували. Карат ги да си ги платят в болницата преди да започне лечението. Имам познати попадали в такава ситуация.
Баща ми лежа в болница с придружител и виждах как приемат неосигурени пациенти. Чакат да донесат разписка за платени осигуровки и тогава им даваха лекарствата и включваха банки.
Не знам в кои болници лекуват неосигурени пациенти и пациентите си тръгват от болницата без да платят. Само по ТВ го чувам, но реално никой не ми е споделил, че не си е платил, а са го лекували.
Скрит текст:
Имат право на спешно лечение.
Това с пешеходците и колите какво доказва? Че някои не спазват правила.

Светлана много симпатична изглежда. Дано наистина са си допаднали.

# 249
  • I want it all and I want it now.
Благодаря на Изабела за информацията.   bouquet
Който не иска да знае, какво се случва да не чете темата.  Peace  Laughing

# 250
Syn, казваш да не четем темата. И като каква се явяваш тук да казваш кой да чете и кой не?  newsm78
Вече се разбра, как е правилно да се процедира. Късно е за любов...

# 251
Не/писано правило, във всички филмови/сериални теми, е спойлерите да се постват в "скрит текст".
Някога пък го пишехме "в бяло".

# 252
  • I want it all and I want it now.
Ако се върнеш малко по назад в темата ще разбереш , че много се нахвърлиха върху Изабела .
Темата е за споделяне точно за участниците и за предаването.
Иначе , ако разчитаме само на сериите , който са веднаж седмично ще умрем от скука  Laughing
Никаква не се явявам затова съм сложила  Joy  

# 253
Не/писано правило, във всички филмови/сериални теми, е спойлерите да се постват в "скрит текст".
Някога пък го пишехме "в бяло".

Така би трябвало да се пише, но не всички хора са форумни динозаври, тепърва се запознават с правилата. Затова, би трябвало някъде тези правила да са разяснени, най-добре в заглавния постинг.

# 254
Благодаря на Изабела за информацията.   bouquet
Който не иска да знае, какво се случва да не чете темата.  Peace  Laughing

Моля  Hug
Радвам се, че има и такива хора, че тук повечето ме изядоха.

Общи условия

Активация на акаунт