Женени от пръв поглед

• 59 764
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Шоу спойлер? Тук е България все пак, все още не са ни толкова промити мозъците.

Знам. Тук е България и на никой не му пука за нищо друго, освен за собствения си задник!

# 226
Доста обобщаващо.

# 227
ммм да, чак се очудих точно за тях двамата, че още са заедно, но щом има снимки, явно е нормално. Ще видим по-натам

# 228
  • София

Но факт.

# 229
  • София
Под всички, предполагам, имаш предвид и себе си.
То пък голямата изненада, още снощи като и гледах профила във фейсбук на Светлана се досетих, че май се чувстват добре заедно.
Според мен, ако го дават веднъж седмично ще е много  досадно  Tired

# 230
  • София
Под всички, предполагам, имаш предвид и себе си.
То пък голямата изненада, още снощи като и гледах профила във фейсбук на Светлана се досетих, че май се чувстват добре заедно.
Според мен, ако го дават веднъж седмично ще е много  досадно  Tired

Ами това, че ти си гледала фейсбук профилът на Светлана не означава, че всички го правят. Ти обичаш ли да ти разказват края на филм или на книга? Ако да, тогава можеш да ровиш. Аз обаче не обичам и поради тази причина, когато се публикува подобна информация, следва да е скрита и с предупреждение. Също така потребителите, които я научават по собствено желание, следва да я запазят за себе си. Елементарната човешка етика и толерантност го изискват. Ама трябва да има и някаква мисъл за другите в главата, ахам.

П.С. Не, не се включвам. Но и не забравям, че "тук е България". Wink Не ми се разрешава...

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 19:14 от Popule

# 231
Няма хонорари за участниците, някой по-напред беше писал, че имали нелош хонорар.

# 232
  • София
Аз бях писала, но беше само предположение. Странно е, че нямат - явно шансът да си намерят половинка им е достат!чен на участниците. По принцип нали подобни риалити шоута са с хонорар.

# 233
Само за звезди има хонорари. В никое риалити обикновените хора не вземат пари

# 234
Във всяко едно шоу минимума е договор за работа, соц и здравни осигуровки и мин.заплата.

Примерно в ББ договора, за "работа" пише "актьор". Предполагам тук са със същата вписана професия.

# 235
Кажете кои са профилите във фейсбук на Светлана, Стефан и Гергана, аз открих само на Антония и Георги   Crazy

# 236
  • София
Във всяко едно шоу минимума е договор за работа, соц и здравни осигуровки и мин.заплата.

Примерно в ББ договора, за "работа" пише "актьор". Предполагам тук са със същата вписана професия.
В ББ, Сървайвър и подобни ги откъсват от средата им. Не могат да осъществяват трудовата си дейност. Това шоу по какъв начин ги възпрепятства, че да трябва да ги осигурява или да им плащ азаплати? Ако се омъжат за богат партньор, те даже трябва да плащат на ОЛд Скула Laughing

# 237
Не съм им чела договорите, но за възнаграждение, сигурно е, че няма такова.
Освен това, те си работят на работата, на която са. Отсъствали са за някой друг ден, за пътуване и за сватбите и това е.

# 238
Не е.
Или има такава статистика, в която нашите резултати са се оказали по-различни от на останалите нации??

# 239
Не съм им чела договорите, но за възнаграждение, сигурно е, че няма такова.
Освен това, те си работят на работата, на която са. Отсъствали са за някой друг ден, за пътуване и за сватбите и това е.

Няма значение дали отсъстват час, два, ден, седмица. Имат договори. Ако Инспекция на труда направи проверка на (кой е продуцента) нали трябва да покаже, че прави това и това, с тези и тези хора и ИЗКАРВА ПАРИ.  Laughing
Договор (може да е и 4 часов, граждански и т.н) и всички останали законови изисквания.

Общи условия

Активация на акаунт